Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد فلسفه دانشگاه تهران گفت: برخی می‌خواهند در دانشگاه‌ها دانشجو را بله‌قربان‌گو و فرمانبردار خود کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری، سعید زیباکلام دیشب در برنامه «عدالت‌خواهی و جنبش نرم‌افزاری» در دانشگاه بوعلی، پاسخگوی سؤالات چند تن از دانشجویان بود.

نماینده انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی پس از قرائت بیانیه‌ای به عنوان اولین سؤال اظهار کرد: چرا نیروهای متحد انقلابی بین مردم نمی‌روند و مشکلات را بیان نمی‌کنند تا مردم به انقلاب و نظام بدبین نشوند؟

زیباکلام در پاسخ گفت: من دغدغه آرمان‌های متعالی انقلاب از مبارزه با تبعیض، مبارزه با رانت، لزوم تحقق عدالت، آزادی، استقلال و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را دارم؛ مطمئن نیستم بسیاری از افرادی که در محافل دانشگاهی و دانشجویی حضور می‌یابند دغدغه انقلاب دارند، دوستان دقت داشته باشند.

نماینده بسیج دانشجویی در سه سؤال خواستار بیان شاخصه‌های جریان زر و زور، مرز مصلحت و جریان‌سازی در تصمیم‌سازی‌های کشور شد.

زیباکلام نیز در پاسخ به این سؤالات بیان کرد: برای شناخت جریان زر و زور موازین ویژه‌ای همچون متر برای بزازان نداریم اما این مقدار هست که اگر رجلی و یا فردی را دستش را در غارت بیت‌المال ببینیم کفایت می‌کند؛ شناخت این جریان موازین خاصی را نمی‌طلبد.

وی افزود: قبل از انقلاب اعلامیه‌ها را به انگلیسی و فارسی نوشتیم و سخنرانی‌ها را به دو زبان داشتیم و مصلحت‌اندیشی در کار ما نبود، این را جدیداً می‌شنوم که مصلحت‌اندیشی مرزهای خاصی دارد که برخی تشخیص می‌دهند؛ مطلقاً بهچنین چیزی اعتقاد ندارم که مصلحت‌اندیشی باید داشت که آن را نیز عده‌ای می‌دانند و مابقی نیز باید سکوت کنند!

استاد فلسفه دانشگاه تهران اظهار کرد: وظیفه ما درباره این جریان منحوس و شوم جدید، نظارت، رصد کردن، مطالبه‌کردن، افشاگری و احراز است، اما کی ما این کارها را کرده‌ایم؟

زیباکلام گفت: اینکه برخی می‌خواهند در دانشگاه‌ها دانشجو را بله‌قربان‌گو و فرمانبردار کنند کاملاً حرف درستی است، این امر هم برای بسیج دانشجویی و هم برای انجمن‌های دانشجوی اتفاق افتاده و این امر فاجعه است؛ تمام عزت، اعتبار، مشروعیت و قدرت جنبش‌های دانشجویی با هر اسمی در استقلال آن‌ها از جناح‌های قدرت است.

تصاویر

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۰۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از زومیت، در چند ماه اخیر موضوع واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای مطرح حوزه اقتصاد دیجیتال، موجی از نگرانی را بین فعالان اقتصاد دانش‌بنیان به راه انداخت؛ گلرنگ سهام تپسی را خرید و در هفته‌های اخیر هم خبرهایی از احتمال واگذاری عمده سهام دیجی‌کالا به همراه اول مطرح شد. این مسئله در کنار صحبت‌های چندماه پیش مدیرمسؤول روزنامه کیهان، تصوری ایجاد کرد مبنی بر این‌که فشارهایی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ وجود دارد.

معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با تکذیت این مسئله توضیح داد: «چون پیش‌ازاین، یک عده صحبت‌های نادرستی را بدون دلیل و مدرک درباره واگذاری بعضی کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به نیروهای انقلابی مطرح می‌کردند، این حساسیت به وجود آمد؛ اما در اصل چنین هدفی وجود ندارد».

او در همین خصوص به فروش سهام تپسی اشاره کرد و گفت: «آقای منشی‌پور از ما خواست کمک کنیم که انتقال سهام تپسی حتماً انجام شود. این درخواست ابتدا با مخالفت معاونت علمی روبه‌رو شد اما با اصرار تپسی درنهایت با این موضوع موافقت کردیم».

او چنین واگذاری‌هایی را نه به معنی واگذاری کسب‌وکارها به حاکمیت، بلکه نشان‌دهندهٔ بلوغ این حوزه دانست: «واگذاری سهام این کسب‌وکارها بلوغ آن‌ها را نشان می‌دهد. این یعنی کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال سرمایه‌های بزرگ از سایر شرکت‌ها جذب می‌کنند که درنهایت به بزرگ شدن جدی این کسب‌وکارها منجر می‌شود. یکی از این کسب‌وکارها با سرمایه یک واحدی وارد شده و الان سرمایهٔ ۳۰۰ واحدی دارد. این یعنی هم فرصت رشد در این حوزه وجود داشت و هم سرمایه کلانی به این حوزه بازگشته است».

دهقانی فیروزآبادی در موضع‌گیری نسبت به مسئلهٔ فروش سهام کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال، حمایت خود از این موضوع را اعلام کرد و تنها شرط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور برای موافقت با فروش و واگذاری این سهام را بازگشت سرمایه به حوزه اقتصاد دیجیتال دانست.

بااین‌حال، سال گذشته با بعضی چالش‌ها و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به وجود آمد، چنین تصور می‌شود که اراده‌ای وجود دارد که مایل است در مدل مدیریتی کسب‌وکارهای این حوزه تغییراتی ایجاد کند.

دهقانی فیروزآبادی وجود چنین موضوعی را کذب دانست و توضیح داد: «هم من هم آقای زارع‌پور دفاع و حمایت همه‌جانبه از کسب‌وکارها داشتیم. وقتی وارد حوزهٔ اقتصاد دیجیتال می‌شویم محیط این فضاها با سایر صنایع متفاوت است و دلیلش این است که بخش عمده‌ای از این اقتصاد از محیط خارجی آمده است؛ اما ما به‌هیچ‌عنوان موافق تعطیلی کسب‌وکارها نیستیم. حرف من این بود که اگر می‌خواهیم کاری در این زمینه انجام بدهیم، باید این باشد که به جریان‌های اصیل و انقلابی فرصت رقابت بدهیم؛ اما اینکه این کسب‌وکارها به نیروهای انقلابی و حاکمیت واگذار شود کاملاً غلط است. حرف ما این است که کسب‌وکارها را نبندیم و به‌جای آن از جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها استفاده کنیم».

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900257 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • بیش از ۶۰۰ نفر در جنبش دانشجویی ایالات متحده دستگیر شدند
  • محکومیت سرکوب وحشیانه آزادی بیان در دانشگاه‌های آمریکا در خصوص مسئله غزه
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • چرا خیزش دانشجویی آمریکا صهیونیست‌ها را به وحشت انداخت؟
  • آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید!
  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی
  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • خیزش جنبش اصیل دانشجویی در آمریکا
  • دیدار با والدین شهید قربان پیری در نقده