Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-20@06:02:13 GMT

طرح مرغ سایز در استان یزد اجرا می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۲۴۶۴۰

طرح مرغ سایز در استان یزد اجرا می‌شود

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان یزد از اجرای طرح مرغ سایز در استان یزد با هدف افزایش میزان کیفیت و سلامت مرغ مصرفی مردم خبر داد.

حسین محمدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، از اجرای طرح مرغ سایز در استان یزد، خبر داد و اظهار داشت: طرح مرغ سایز یک طرح ملی است که در سراسر کشور اجرا می‌شود و بر اساس آن، سایز و وزن مرغ‌ها در هنگام کشتار بر روی یک عدد مشخص که در واقع پیش از چربی‌گیری بدن مرغ است انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با بیان اینکه هدف این کاهش هزینه تولید و بهبود کیفیت محصولات تولیدی است، عنوان کرد: با افزایش سن مرغ، هزینه تولید به دلیل افزایش هزینه غذا افزایش می‌یابد و در کنار آن، کاهش سن و وزن کشتار سبب می‌شود تا از مواد خوراکی جیره‌ با بیشترین راندمان بهره گرفت.

وی ادامه داد: با این تفاسیر، گوشت حاصل از مرغ در سن پایین و کم وزن از چربی کمتری برخوردار است و در کاهش هزینه‌های بهداشتی_و_درمانی_در_خراسان_رضوی">بهداشتی نیز تأثیرگذار است.

محمدزاده همکاری اتحادیه، تعاونی‌ها و متعاقب آن مرغداران با این طرح را مناسب ارزیابی کرد و گفت: البته برخی عوامل ممکن است اجرای صد در صدی طرح را با مشکل مواجه کنند و برای نمونه، بالا رفتن قیمت جوجه یک‌روزه و یا نهاده‌های تغذیه‌ای ذرت و سویا ممکن است در روند کار اختلال ایجاد کند.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان یزد افزود: اما تلاش مجموعه زنجیره‌ تولید گوشت مرغ در اجرای کامل این طرح است و با راه‌اندازی سامانه‌های تولید از سطح مزارع مرغ مادر، مؤسسات جوجه‌کشی و مزارع مرغ گوشتی امید داریم طرح 100 درصد اجرا شود.

وی خاطرنشان کرد: تولید محصول سالم و باکیفیت‌تر و کم‌چربی تر، کاهش هزینه‌های بهداشتی و تغذیه‌ای به گونه‌ای که 70 درصد هزینه مرغداری مربوط به تغذیه است، افزایش تعداد دوره پرورش و تولید گوشت مرغ استاندارد و فراهم شدن زمینه برای صادرات بیشتر گوشت مرغ از مزیتی‌های اجرای طرح مرغ سایز است.

محمدزاده  اظهار داشت: از زمان شروع کار، سازمان جهاد کشاورزی با همکاری اداره کل دامپزشکی و اتحادیه مرغداران استان در چندین همایش، برنامه رادیویی، تلویزیونی، فرهنگ خرید و مصرف مرغ با سایز کوچک را گسترش داده است و اینکه یکی از مشکلات عدم پذیرش مصرف کنندگان بود زیرا عرف چنین بود که مرغ‌های سنگین‌تر سالم‌ترند ولی با اجرای این طرح این ذهنیت عوض شده و الان مردم خودشان مرغ با وزن کمتر را مطالبه می‌کنند.

انتهای پیام/

R41376/P1494/S6,76/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۴۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع توسعه فیبر نوری در تهران/ بسته‌ فیبر رایگان و مودم اقساط ارائه خواهدشد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، توسعه پروژه فیبر نوری اتفاقی بزرگی است که در دولت سیزدهم با سرعت در حال انجام است در این طرح پوشش شهرستان‌ها در اولویت قرار گرفته است از این رو پس از گذشت تقریبا یک سال در بسیاری از استان‌ها این پروژه تکمیل و یا در حال تکمیل است. اما تاکنون این پوشش در تهران به طور جدی آغاز نشده از این رو جهت پیگیری این موضوع با رضا خلیلی معاون شبکه شرکت مخابرات ایران گفت‌وگو کردیم.

خلیلی در پاسخ به این پرسش که پروژه فیبر نوری در استان تهران از چه زمانی آغاز می‌شود گفت: واگذاری سرویس‌های اینترنت پرسرعت باند پهن و بستر فیبر نوری از سال ۹۵ در شرکت مخابرات ایران به خصوص در استان تهران آغاز گردیده و مورد استفاده‌ی مشترکین قرار گرفته است. تاکنون افتتاحیه‌های متعددی در شهرستان‌های مختلف استان تهران برگزار و اخبار آن نیز منتشر شده است.

تسریع در انجام پروژه فیبر نوری با همکاری وزارت ارتباطات

وی در ادامه با اشاره به اینکه تغییر تکنولوژیی در ارائه‌ی سرویس اینترنت از بستر کابل مسی به بستر فیبر نیازمند اجرای حجم گسترده‌ای از فیبرو نصب تجهیزات جدید در شبکه‌ی دسترسی است گفت: این پروژه در گستره وسیعی از کشور از جمله استان تهران آغاز گردیده و در حال ادامه است اما به دلیل حجم بالای عملیات اجرایی، کاری زمان‌بر خواهد بود. این موضوع در دیگر کشور‌های جهان نیز دربازه‌های زمانی چندین ساله برنامه‌ریزی و اجرا گردیده است. البته با برنامه ریزی پروژه‌ پوشش ۲۰ میلیون خانوار در کشور که از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام گردیده، برنامه‌ریزی و اجرای عملیات سرعت بیشتری پیدا نموده است. 

خلیلی از چالش‌های پیش رو در توسعه این پروژه گفت: با توجه به اینکه اجرای این پروژه با تغییر تکنولوژی همراه هست لذا چالش‌های متعددی را به دنبال دارد مثلا نیاز به تأمین حجم زیادی از تجهیزات جدید در بخش اکتیو و پسیو شبکه، تامین منابع مالی زیاد، اجرای عملیات حفاری وسیع و نصب و راه اندازی تجهیزات، انجام هماهنگی‌های لازم و اخذ مجوز‌های حفاری از شهرداری‌ها و پرداخت هزینه‌های متعلقه، پرداخت هزینه‌های اجرای شبکه‌ی داخلی منازل و هزینه‌های مرتبط با آن (فیبر کشی داخلی و مودم) توسط متقاضیان از جمله این چالش‌ها است.

اعلام هزینه فیبر نوری برای مشترکین متقاضی

معاون شبکه شرکت مخابرات ایران در ادامه از چگونگی درخواست فیبر نوری توسط مشترکین ادامه داد: پس از ایجاد شبکه‌ی دسترسی از سوی شرکت مخابرات ایران، اجرای عملیات فیبرکشی در داخل منازل و نصب و راه اندازی مودم توسط پیمانکاران اجرایی طرف قرارداد با شرکت مخابرات انجام می‌گردد. اخذ هزینه از مشترکین نیز توسط شرکت‌های پیمانکار صورت می‌پذیرد. میزان هزینه‌ی اجرای فیبر داخل منازل برای آپارتمان حدود ۸۰۰ هزار تومان تعیین شده است و برای خانه‌های ویلایی و بزرگ با توجه به متراژ فیبر کشی افزایش می‌یابد. هزینه‌ی تامین مودم نیز بسته به نوع برند آن از حدود ۵/۱ میلیون تومان به بالا خواهد بود.

وی در ادامه درباره کاهش هزینه‌ها برای مشترکین متقاضی افزود: در رابطه با کاهش هزینه‌ها و به صرفه نمودن این سرویس، حوزه‌ی تجاری شرکت مخابرات ایران به صورت مستمر در حال برنامه‌ریزی و تعریف بسته‌های مختلف سرویس است. در حال حاضر کمپین فیبر در خانه در حال اجرا بوده و بسته‌های پیشنهادی شامل فیبر رایگان و پرداخت هزینه‌ی مودم به صورت نقد و اقساط در حال ارائه است.

خلیلی علت کند بودن توسعه پروژه‌ی فیبر نوری توسط مخابرات دلایل مختلفی برشمرد و افزود: علاوه بر چالش‌های مطرح شده‌ اجرای این پروژه زمان‌بر است و موضوعات مرتبط با اجرا، عوامل مرتبط با تقاضای مشترکین نیز در پیشرفت پروژه موثر است، همچنین مواردی چون پرداخت هزینه‌های اولیه توسط مشترکین، نیازمندی به اخذ سرویس با سرعت‌های بالاتر و ایجاد تغییر در سرویس‌های موجود از بستر مسی به فیبر از دیگر دلایل کندی انجام این اقدام بوده.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسریع توسعه فیبر نوری در تهران/ بسته‌ فیبر رایگان و مودم اقساط ارائه خواهدشد
  • دستگاه‌ها وظایف قانونی خود را انجام دهند
  • تخصیص ۴۵ میلیارد برای ساخت پنل خورشیدی در تنگستان
  • اجرای حکم تخریب ساخت و ساز در برخوار
  • طرح «هرکلاس، یک قفسه کتاب» در مدارس کهگیلویه و بویراحمد اجرا شد
  • تکمیل پروژه‌های عمران شهری «دیلم » تسریع می‌شود
  • عزم جدی در جهت اعتلای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری شکل گیرد
  • از هزینه‌های متفاوت ثبت ازدواج تا اجرای عقد آریایی!
  • فراخوان اجرا در تماشاخانه‌های مهر و ماه حوزه هنری منتشر شد
  • اجرای بیش از ۶۴ هزار متر شبکه فیبرنوری در کردستان