Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - روسيه اقدام دونالد ترامپ رئيس‌ جمهوري آمريکا در به رسميت شناختن بيت‌المقدس به‌ عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي را اقدامي تحريک آميز خواند.
لئونيد اسلوتسکي رئيس کميسيون امور بين المللي دوماي روسيه بامداد پنجشنبه گفت: اقدام ترامپ در به رسميت شناختن بيت المقدس به عنوان پايتخت اسراييل ممکن است بار ديگر اوضاع در مناطق مناقشه فلسطين و اسراييل را به شدت متشنج کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روزنامه روسي کامسامولسکايا پراودا در بخش اخبار آنلاين پايگاه اينترنتي خود به نقل از اسلوتسکي نوشت: اقدام ترامپ در به رسميت شناختن بيت المقدس به عنوان پايتخت اسراييل و انتقال سفارت آمريکا به اين شهر ادامه زنجيره اقدامات تحريک آميز در سياست خارجي آمريکا است که هدفمندانه از جمله در قبال سوريه، ايران و کره شمالي صورت مي گيرد.
رئيس کميسيون امور بين المللي دوماي روسيه گفت: از همان ابتدا مشخص است که اين گام (اقدام ترامپ درباره بيت المقدس) مغاير با نظريه حل و فصل مسائل خاورميانه است و مي تواند اوضاع مناطق مناقشه اسراييل و فلسطين را به شدت متشنج کند.
رئيس جمهوري آمريکا روز چهارشنبه اعلام کرد که بيت المقدس را به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي به رسميت مي شناسد.
ترامپ در سخناني در کاخ سفيد با اشاره به اينکه بيت المقدس را به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي به رسميت مي شناسد، گفت: از وزارت خارجه مي خواهم که آماده شود تا انتقال سفارت آمريکا از تل آويو به بيت المقدس را آغاز کند.
رئيس جمهوري آمريکا سپس فرمان اجرايي شناسايي بيت المقدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي را امضا کرد.
شهر قدس که مسجدالاقصي نخستين قبله مسلمانان را در خود جاي داده بخش لاينفک فلسطين بوده و يکي از مهمترين اماکن سه گانه مقدس اسلامي به شمار مي آيد و از جايگاه و اهميت ويژه اي نزد مسلمانان برخوردار است.
قدس شرقي از نظر قطعنامه هاي سازمان ملل اراضي اشغال شده محسوب مي گردد، اقدام آمريکا در به رسميت شناختن اين شهر بعنوان پايتخت رژيم اشغالگر قدس نقض آشکار قطعنامه هاي بين المللي است.
شوراي امنيت سازمان ملل در دسامبر سال ميلادي گذشته قطعنامه اي تصويب و تاکيد کرد که «هيچ تغييري در مرزهاي قبل از چهارم ژوئن 1967 از جمله در رابطه با بيت المقدس به رسميت شناخته نخواهد شد، مگر اينکه طرف ها در مذاکرات بر سر آن به توافق برسند».

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۸۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند

دولت ژاپن اظهارات اخیر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درباره بیگانه هراسی در آسیا را تاسف آور خواند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سخنگوی ارشد دولت ژاپن اظهارات اخیر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درباره بیگانه هراسی و ارتباط آن با رشد اقتصادی کشورهای آسیایی را تاسف آور خواند.

جو بایدن هفته گذشته در اظهاراتی گفته بود بیگانه هراسی یا مهاجر هراسی در اقتصاد کشورهای آسیایی از چین و ژاپن تا هندوستان، مانع رشد آنها شده است در حالی که موضوع مهاجرت برای اقتصاد آمریکا خوب بوده است.

یوشیماسا هایاشی دبیر اول کابینه ژاپن در یک کنفرانس خبری بدون ذکر جزئیات بیشتر افزود: ما به ایالات متحده شکایت کردیم که این اظهارات براساس درک درست از سیاست ژاپن نبوده و مایه تاسف است.

با این حال هایاشی به سرعت تصریح کرد ارتباط ژاپن با متحد امنیتی بزرگ خود یعنی آمریکا مستحکم تر از آن چیزی است که دیده می شود و توکیو در تلاش برای قوی تر کردن آن است.

بایدن در این نشست که برای جمع آوری کمک های مالی برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 برگزار شده بود، تصریح کرد یکی از دلایل رشد اقتصادی ما به دلیل وجود شما  و بسیاری افراد دیگر است. چرا؟ زیرا ما از مهاجران استقبال کردیم.

رئیس جمهور آمریکا خاطرنشان کرد چرا اقتصاد چین به شکلی بد دچار وقفه شده؟ چرا ژاپن دچار مشکل است؟ چرا روسیه و هند مشکل اقتصادی دارند؟ زیرا آنها بیگانه هراسی و مهاجر هراسی دارند. آنها مهاجران را نمی خواهند. مهاجران عواملی هستند که ما را قوی تر می کنند.

براساس این گزارش دولت ژاپن که همواره به یکدستی و همگونی در کشورش افتخار می کند، مدت هاست درباره موضوع مهاجرت بسیار محتاط شده است در حالی که کاهش نرخ زاد و ولد و پیر شدن سریع جمعیت در این کشور با کمبود نیروی کار در دهه های آینده مرتبط است.           

در همین حال فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن هفته گذشته در یک مصاحبه خبری اظهار کرد اگر او به دنبال تشویق به مهاجرت برای معکوس کردن کاهش رشد جمعیت کشور باشد، باید از کارگران ماهر برای مهاجرت به کشورش دعوت کند اما باید یک برنامه کامل مهاجرتی را اتخاذ کند.

وی افزود: دعوت از کارگران توانمند و با انگیزه به ژاپن برای حمایت از جامعه ژاپن، چیزی است که ما به دنبال آن هستیم.

کیشیدا خاطرنشان کرد همچنان کسانی در جامعه ژاپن هستند که به ایده مهاجرت پیوسته و نامعلوم نیروی کار خارجی پایبند هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند
  • آلمان سفیر خود را از مسکو فرا می‌خواند
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد