Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیش از شش‌ هزار و ۶۵۰ پروژه بهداشتی در استان‌ها در حال اجرا است که برای تکمیل آنها ۸ هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه می‌شود.

به گزارش ایسنا، علیرضا رئیسی در نشستی با خبرنگاران در بوشهر با تأکید بر تکمیل پروژه پرونده الکترونیک سلامت، اظهار داشت: یکی از برنامه‌های مهم وزارت بهداشت، تکمیل پروژه پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان است که برنامه‌های مهمی در این پروژه اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از برنامه استقرار پزشک خانواده خبر داد و افزود: پزشک خانواده یکی از نیازها و زیرساخت‌های اصلی پروژه سلامت در جامعه است که این مهم در ۱۰ استان به‌ صورت آزمایشی اجرا می‌شود.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تا پایان امسال نظام ارجاع و پزشک خانواده در ۱۰ استان اجرا می‌شود، خاطرنشان کرد: برنامه نظام ارجاع در استان‌های گلستان، اردبیل، زنجان، یزد، بوشهر، آذربایجان و دیگر استان‌ها تا پایان سال اجرا می‌شود که نتایج آن به دیگر استان‌ها تعمیم می‌یابد.

رئیسی تکمیل پرونده الکترونیک، پزشک خانواده، نظام ارجاع و توسعه پروژه‌های دندانپزشکی را از اولویت‌های معاونت بهداشت وزارت بهداشت دانست و افزود: بیش از شش‌ هزار و ۶۵۰ مرکز بهداشتی در سراسر کشور در حال ساخت است که ۲ هزار پروژه آن در دهه فجر امسال افتتاح می‌شود.

وی افزود: برای تکمیل پروژه‌های در دست معاونت بهداشتی ۸ هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۹۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصفیه روزانه ۲۸ هزار متر مکعب فاضلاب در شهر خوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،تقی پاشایی اظهار داشت: نگهداری از تاسیسات مربوط به دفع بهداشتی فاضلاب خانگی و انجام اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از آسیب‌های احتمالی به این تاسیسات از برنامه‌های شرکت آب و فاضلاب است.

وی با اشاره به اهمیت و ضرورت اجرای طرح شبکه فاضلاب و دفع بهداشتی فاضلاب‌های خانگی گفت: امروزه ایجاد شبکه فاضلاب یکی از ضروری‌ترین تاسیسات مورد نیاز جوامع بشری برای رعایت بهداشت عمومی محسوب می‌شود و بر این اساس شرکت آب و فاضلاب خوی با نگاهی کلان و با صرف هزینه‌های سنگین و تحمل مشکلات اجرایی پروژه، اقدام به احداث شبکه و تصفیه‌خانه‌های فاضلاب مبتنی بر استاندارد‌های زیست‌محیطی جهان کرده و با تلاش مستمر در ارتقای سطح بهداشت عمومی گامی‌های بلندی برداشته است.

دیگر خبرها

  • صرف هزینه ۱۲۵۰ میلیارد تومانی برای بیمارستان بهارستان
  • آغاز طرح تکمیلی ایمن‌سازی فلج اطفال در نیشابور
  • بهره‌برداری از ۲۷۰۰ پروژه بهداشتی در دولت مردمی
  • اختصاص بیش از ۲ هزار میلیارد ریال برای اجرای پروژه های راه و شهرسازی استان قم
  • تکمیل پروژه‌های عمران شهری «دیلم » تسریع می‌شود
  • پنج طرح مصوب دور اول سفر رییس‌جمهور در میامی اجرا شد
  • تصفیه روزانه ۲۸ هزار متر مکعب فاضلاب در شهر خوی
  • پروژه‌های نیمه‌تمام ایلام برای تکمیل به بخش خصوصی واگذار شوند
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • طرح رایگان فلورایدتراپی دانش آموزان در مراغه