Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يک مدرس دانشگاه با انتقاد از تراکم فروشي بي رويه در مناطق يک و 22 تهران گفت: شهر در بين انبوهي از ساختمان هاي بلند مرتبه محصور شده و جلوي جريان هوا از شمال و غرب گرفته شده است.
محمدرضا درودي ، با اشاره به تاثير بارگذاري بيش از حد محلات مسکوني در مناطق يک و 22 بر تشديد آلودگي هواي تهران، گفت: عليرغم اينکه در طرح هاي گذشته منطقه 22 به عنوان تنفس‌گاه تهران در نظر گرفته شده بود اما متاسفانه با تراکم فروشي، تهران در ميان انبوهي از سازه ها محصور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه ساخت و سازهاي بي رويه دهه گذشته در غرب تهران باعث اختلال در جريان هواي تهران شده است، اظهار کرد: چنانچه مشابه اين موضوع در شمال تهران نيز باعث جلوگيري از جريان هوا در اين محدوده شده و اکنون تهران در گودالي قرار گرفته که هوا به سختي در آن جريان دارد.
اين مدرس دانشگاه با بيان اينکه بلندمرتبه سازي تک کاربري در دنيا منسوخ شده است، تصريح کرد: تهران در دوره مديريت گذشته با احداث بي رويه جاده و بزرگراه به شهر ماشين محور تبديل و قالب طرح هاي اجرايي براي تسهيل تردد خودروها اجرايي شده است. درحالي که کشورهاي توسعه يافته شهر را براي انسان طراحي مي کنند که در اين زمينه سنگاپور در نظر دارد تا سال 2020 هيچ خودرويي در شهرهايشان تردد نداشته باشد. در اصل اين مهم باعث تحقق شهر پايدار، عدالت محور و عاري از آلودگي مي شود.
وي در خصوص اينکه چنانچه در مفاهيم شهر اسلامي نيز شهر عدالت محور يکي از شاخص هاي مهم عنوان شده است، خاطر نشان کرد: در شهرها بايد تمام کاربري ها به صورت متوازن تعريف شوند، درحالي که ساختمان هاي بلند مرتبه مسکوني در منطقه 22 بر ساير کاربري هايي چون فضاهاي آموزشي، فرهنگي و مذهبي غلبه داشته و با مفهوم شهر اسلامي متناقض هستند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۰۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند

محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد در اختیار زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: ما در قانون برنامه هفتم دولت را مکلف کردیم که بالغ بر 300 هزار هکتار به زمین های قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر و روستاها اضافه کند که باعث افزایش افقی زیست بوم شهری و روستایی می شود و این بند از برنامه هفتم توسعه عملا در راستای هدف قانون جهش تولید مسکن هست که زمین را در اختیار مردم قرار می دهیم.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: در دو قانون بالادستی کشور یعنی قانون برنامه هفتم توسعه پنج ساله کشور و هم قانون جهش تولید مسکن شرایط عرضه زمین به مردم توسط دولت را فراهم کردیم تا دولت، زمین را یک عامل اصلی در قیمت مسکن است بطور رایگان در اختیار مردم قرار دهیم و در کنار آن بانکها مکلف به پرداخت تسهیلات هستند. هر میزان دولت در زمینه عرضه زمین به مردم و پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به مردم جلو برود؛ مشارکت مردم در ساخت مسکن افزایش خواهد یافت.

زنگنه تصریح کرد: برخی بانک ها امسال به وظایف خود عمل کردند و بعضی از بانکها نیز تخطی های جدی از قانون داشتند. ما می توانیم به منابع مالی دیگر هم فکر کنیم که در قانون تامین مالی که اخیرا شورای نگهبان هم تصویب کرد و ابلاغ می شود مقداری مباحث را گذاشتیم و همچنین صندوق مسکن می تواند موثر باشد.

عضو کمیسیون برنامه،‌ بودجه و محاسبات تاکید کرد: قطعا افرادی که قدرت دریافت تسهیلات 400 میلیونی یا یک میلیاردی را ندارد با بالا رفتن قیمت مسکن دچار مشکل می شوند. اما این افراد می توانند در صندوق های سرمایه گذاری مسکن به میزان سرمایه ای که دارند در ساخت مسکن و متراژ سهیم شوند که این برای آنها ارزش افزوده دارد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: دولت باید افزایش سرمایه بانکهای همسو با سیاست تسهیلات ساخت مسکن را تقویت کند که آنها توان وام دهی شان افزایش پیدا کند و هم منابع تامین مالی را برایشان فراهم کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت‌های ایلام
  • مشاغل بهاره در تهران قدیم | کاهگل‌مالی و یخ‌فروشی
  • وحشت‌آفرینی شرور سابقه‌دار در غرب تهران | قدرت‌نمایی این مرد به زندان ختم شد
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • اشتغال ۱۷۱ نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • اشتغال 171 نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند
  • برجای ماندن ده‌ها شهید در جریان ۴ جنایت صهیونیست‌ها در غزه
  • بافق دارای بالاترین میزان تراکم دانش آموزی در استان یزد