Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نماينده جنبش جهاد اسلامي فلسطين در تهران از مسلمانان تمام دنيا خواست تا در حمايت از قدس و مسجد الاقصي بپا خيزند. به گزارش گروه بين‌الملل خبرگزاري تسنيم، "ناصر ابوشريف" نماينده جنبش جهاد اسلامي در تهران در گفت‌وگو با خبرنگار بين‌الملل خبرگزاري تسنيم درباره اقدام روز چهارشنبه "دونالد ترامپ" رئيس جمهور آمريکا در برسميت شناختن شهر قدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي صحبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آمريکا از ضعف و گسستگي در داخل جهان اسلام استفاده کرد
وي در اين مصاحبه گفت: کنگره آمريکا از سال 1994، شهر قدس را به عنوان پايتخت اسرائيل برسميت شناخت و از دولت وقت خواست تا سفارت آمريکا را به قدس منتقل کند اما روساي جمهور آمريکا اين قانون را اجرايي نکردند اما ترامپ در رقابت‌هاي انتخاباتي خود اين موضوع را ذکر کرد و در همان ابتدا نيز به دنبال اجرايي کردن اين دستور بود اما با چالش‌هاي متعددي مواجه شد اما در نهايت اين تصميم را اجرايي کرد. البته موضع آمريکا در حمايت از رژيم صهيونيستي و ظلم و اشغالگري و جنايت‌هايش‌ کاملا آشکار است. از سوي ديگر اکثر مشاوران ترامپ از راست‌گراها هستند که از مسلمانان متنفر هستند. همچنين کسي که به عنوان مشاور در موضوع فلسطين انتخاب شده کوشنر مي‌باشد که داماد ترامپ بوده و يکي از يهوديان صهيونيست حامي شهرک‌سازي در کرانه باختري و قدس به شمار مي‌آيد. از سوي ديگر مي‌توان به برخي عوامل مساعد در منطقه نيز اشاره کرد. برخي از کشورهاي عربي از ترامپ و حضورش در کاخ سفيد استقبال کردند و آنها انتظار حمايت آمريکا از اين کشورها در قبال برخي از کشورهاي منطقه و به خصوص ايران را دارند. بنابراين آمريکا از حالت ضعف و گسستگي در داخل جهان اسلام استفاده کرد و ترامپ تصميم خود براي برسميت شناختن قدس به عنوان پايتخت اسرائيل را به راحتي عملي کرد.
مسلمانان در حمايت از قدس و مسجدالاقصي بپاخيزند
ابوشريف در پاسخ به سوال ديگري درباره موضع کشورهاي اسلامي در قبال اين طرح آمريکا گفت: بايد بگويم که از دولت کشورهاي عربي انتظار زيادي وجود ندارد چون اگر بي‌تفاوتي کشورهاي عربي وجود نداشت، دولت آمريکا اين تصميم را اتخاذ نمي‌کرد. به خوبي مي‌دانيم که هماهنگي‌هايي ميان کوشنر با وليعهد عربستان و ولي‌عهد امارات وجود دارد و هماهنگي‌هايي نيز پيش از اعلام اين تصميم ترامپ وجود داشته است. بنابراين اعتقاد داريم که ملت‌ها بايد به وظايف خود در قبال مقدسات به پا خيزند و دفاع از عقايد و قبله نخست مسلمانان از واجبات اسلامي است و همه مسلمانان مي‌بايست در حمايت از قدس و مسجد الاقصي به پا خيزند. در اين صورت دولت‌ها نيز تحت فشارهاي مردم خود مجبور به اتخاذ تصميمات قاطعانه‌اي خواهند شد. کشورهاي عربي مي‌بايست در وهله نخست طرح خود درباره فلسطين را لغو کرده و موضع خود را در قبال اين اقدام آمريکا آشکارا اعلام کنند.
ملت فلسطين براي مقابله با صهيونيست‌ها به حمايت مسلمانان نياز دارد
نماينده جهاد اسلامي در ادامه اين مصاحبه گفت: وظيفه بزرگتر بر دوش ملت فلسطين قرار دارد و سازمان آزادي‌بخش فلسطين و تشکيلات خود گردان فلسطين بايد برسميت شناختن اسرائيل را لغو کرده و روند مسالمت‌آميز با رژيم صهيونيستي را متوقف کرده و توافق اسلو را براي هميشه به خاک بسپارند و به روند متحد کردن ملت فلسطين سرعت ببخشند و هرگونه مشروعيت اسرائيل بر تمامي سرزمين فلسطين و نه قدس را زير سوال ببرند. اين از جمله موارد مهمي است که در زمان کنوني بايد اتخاذ شود. اما ترديدي وجود ندارد که ملت فلسطين در راستاي ايستادگي و پايداري به حمايت و پشتيباني امت اسلامي نياز دارد تا قادر باشد انتفاضه وسيعي را در مقابله با اين رژيم براي آزادسازي قدس و کرانه باختري به راه اندازد.
انتهاي پيام/.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۷۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا در بحث فلسطین در حال تحول است

  با دکتر فواد ایزدی،استاددانشگاه وتحلیلگرمسائل آمریکا دراین زمینه گفت‌وگو کرده‌ایم. او تاکیددارد این جنبش‌ها نشان‌می‌دهد آمریکا درزمینه فلسطین درحال تحول است ودرطولانی مدت شاهد توقف  یا کاهش حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی خواهیم بود. 

سرکوب اعتراض دانشجویان آمریکایی از سوی پلیس این کشور و گسترش موج اعتراضات را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
جنبش اعتراضی دانشجویان در آمریکا و تحولاتی که این روزها در این کشور در حال وقوع است، بسیار مهم بوده و از ابعاد مختلف باید بررسی شود.درواقع باید گفت این اعتراضات وسرکوب آن از سوی پلیس آمریکا یک تأثیر کوتاه مدت دارد و یک تأثیر بلند مدت که تأثیر کوتاه مدت آن می‌تواند طی چند ماه آینده و احتمالا در انتخابات ریاست‌جمهوری آتی نمود کند و تأثیرات بلندمدت آن به تحول عمیق‌تر در آمریکا منجر خواهد شد. 

در مورد تأثیر کوتاه مدت این تحولات بیشتر توضیح می‌دهید. تأثیر آن بر انتخابات ریاست‌جمهوری آینده چه خواهد بود؟
افرادی که در این تظاهرات شرکت می‌کنند معمولا در انتخابات به دموکرات‌ها رأی می‌دهند. برخورد شدید پلیس با این افراد در نحوه فعالیت‌ آنها در انتخابات آتی تأثیر خواهد گذاشت.البته آنها در انتخابات آینده به جمهوریخواهان رأی نخواهند داد اما این تحولات باعث می‌شود در خانه بنشینند و اصلا در انتخابات شرکت نکنند و همین ضربه بزرگی به جو بایدن و دموکرات‌ها می‌زند. 

تأثیرات بلند مدت این تحولات به چه شکلی خواهد بود و چه تأثیری بر آینده آمریکا می‌گذارد؟
در بلند مدت باید گفت آمریکا در بحث فلسطین در حال تحول است. دانشگاه‌هایی که این روزها درگیر تظاهرات در حمایت از فلسطین هستند ازجمله دانشگاه کلمبیا، ییل، پرینستون و...درزمره۱۰دانشگاه برتر آمریکاهستند وبه صورت سنتی،کار این دانشگاه‌ها تربیت نیرو برای آمریکا بوده است.افرادی که اکنون در این دانشگا‌ه‌ها در حال تظاهرات علیه اسرائیل و حمایت از فلسطین هستند، بچه‌های مسئولان فعلی آمریکا هستند. این ماجرا ما را یاد داستان حضرت موسی(ع) می‌اندازد که در خانه فرعون بزرگ شد و به نظر می‌رسد این داستان اکنون درحال تکرار است و دانشگاه‌هایی که باید نسل بعد مسئولان آمریکایی را تربیت کنند اکنون به محلی برای حمایت ازفلسطین تبدیل شده‌اند.دانشجویانی که اکنون درحال تظاهرات هستند در واقع آقازاده‌های آمریکایی‌اند و فرزندان مسئولان آمریکایی، اغلب به این دانشگاه‌ها می‌روند و اکنون مشاهده می‌کنیم همین دانشجویان برای حمایت از فلسطین تظاهرات می‌کنند و دستگیر و اخراج می‌شوند. 
 
آیا چنین حرکتی از سوی دانشجویان آمریکایی مسبوق به سابقه است؟

این اتفاق عجیب و جالب و بسیار مهم است. اززمان اعتراض‌های جنگ ویتنام در محیط‌های دانشگاهی، این حجم از اعتراض‌ها بی‌سابقه است. آقای مایک جانسون،رئیس مجلس نمایندگان آمریکاکه برای حمایت از جریان صهیونیست در دانشگاه کلمبیا سخنرانی کرده، گفته بود بیش از ۲۰۰دانشگاه درگیر این تظاهرات است. البته این آمار مربوط به ‌روز پنجشنبه است و اکنون بسیار بیشتر شده است. بنابراین با موضوع بسیار مهم و تأثیرگذاری روبه‌رو هستیم و در آینده این افراد، مسیر آمریکا را تعیین خواهند کرد. آینده فلسطین روشن است و حمایت رژیم آمریکا از رژیم‌صهیونیستی در درازمدت با این اتفاقاتی که در حال وقوع است متوقف خواهد شد یا بسیار کاهش پیدا خواهد کرد. 

آیا تظاهرات اخیر ممکن است در کوتاه‌مدت در تصمیم‌گیری دولت آمریکا درخصوص جنگ غزه تأثیر بگذارد؟
از همین الان شاهد تأثیرات آن در مواضع دولت بایدن بوده‌ایم، البته ازبعدمنافقانه. دولت بایدن مجبور است برای آرام کردن جمعیتی که این روزها در حال اعتراض هستند حرف‌هایی بزند. بایدن در عمل به صورت تمام‌قد از رژیم‌صهیونیستی حمایت می‌کند اما نقش پلیس خوب را بازی می‌کند. سیاست حمایت از رژیم‌صهیونیستی در دولت بایدن عوض نمی‌شود ولی مجبور هستند عملیات روانی انجام بدهند. اما در دراز‌مدت این حرکت ادامه پیدا خواهد کرد و چارچوبی که در آمریکا درخصوص رژیم‌صهیونیستی سعی کردند ایجاد کنند ترک خورده و این مهم است و در آینده شاهد تأثیرات آن خواهیم بود. 


دیگر خبرها

  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • پروژه آمریکا برای منحرف کردن جامعه عراق ناکام ماند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد شهرکرد در حمایت از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • از طنین «فریاد قدس» تا شنیده شدن استخوان‌های خُرد شده رژیم صهیونیستی/ روسیاهی به زغال صهیونیستی ماند
  • محکومیت بازداشت دانشجویان در حمایت از فلسطین
  • آمریکا در بحث فلسطین در حال تحول است