Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-23@20:02:15 GMT

مسائلي که کمر مطبوعات را مي‌شکند

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۴۲۹۲۶

مسائلي که کمر مطبوعات را مي‌شکند

خبرگزاري آريا - از سوي وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام شد که تعرفه انواع کاغذ چاپ و تحرير و روزنامه تا پايان سال جاري کماکان مطابق روال قبل بوده و افزايش نخواهد يافت؛ اين در حالي است که خبر افزايش تعرفه واردات کاغذ و تحرير روزنامه‌ در چند روز گذشته، واکنش برخي از روزنامه‌هاي خصوصي را به دنبال داشت و در اين ميان برخي روزنامه‌ها اعلام کردند که در اعتراض به گران شدن کاغذ براي مدتي فقط به صورت الکترونيکي منتشر خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با اين حال مدير مسوول روزنامه آرمان امروز معتقد است، «صرف اينکه جلو افزايش تعرفه کاغذ را بگيرند، کافي نيست. بايد با افرادي که کاغذ را در انبارها نگه مي‌دارند تا بتوانند با قيمت بيشتري آن را بفروشند برخورد شود.»
حسين عبداللهي در گفت‌وگو با ايسنا با اشاره به خبر افزايش تعرفه واردات کاغذ که چند روز گذشته اعلام و سپس منتفي شد، بيان کرد: «زماني که خبر افزايش تعرفه واردات کاغذ در فضاي رسانه و در ميان واردکنندگان کاغذ پيچيد، باعث شد کاغذهايي که در کشور موجود است را با تعرفه قبلي وارد بازار نکنند و حتي دست نگه دارند تا وضعيت قيمت‌ها مشخص شود و بالاتر برود. متأسفانه هنوز اين روند ادامه دارد و دولت هم اقدامي در اين راستا انجام نداده است. تنها وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده که ما اجازه افزايش تعرفه واردات کاغذ را نخواهيم داد اما زمزمه‌هاي افزايش تعرفه تأثير خود را بر روي افزايش قيمت کاغذ گذاشت و روزنامه‌هايي که کثيرالانتشارند و مخاطبان نسبي در سراسر کشور دارند را دچار مشکل اساسي کرد. در واقع اين خبر باعث شد که هزينه روزنامه‌ها در هر روز بين 500 تا 800 هزار تومان افزايش پيدا کنند و لطمه اوليه را به رسانه‌هاي مکتوب بزند.»
مديرمسؤول روزنامه آرمان امروز با بيان اينکه افزايش تعرفه واردات کاغذ وزارتخانه‌ها را هم تحت تأثير قرار مي‌دهد، اظهار کرد: براي مثال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بحث توليد کتاب را دارد اما با افزايش هزينه‌ها کسي، ديگر نمي‌تواند کتاب چاپ کند. همچنين وزارت آموزش و پرورش هم براي انتشار کتاب‌هاي درسي مدارس با مشکل اساسي مواجه مي‌شود. اگر فکر درستي براي اين معضل نشود مشکلات خواهيم داشت.
او با اشاره به مديريت بخش نظارتي اضافه کرد: «ما داراي مديريت چندگانه و حتي مديريت بي‌تفاوتي در اين موضوعات هستيم. در حال حاضر داخل کشور کاغذ وجود دارد اما اين کاغذها انبار و به گونه‌اي احتکار شده‌اند تا تعرفه بالا برود و با قيمت بيشتري کاغذ را بفروشند. اما نظارتي براي اين مساله وجود ندارد. اين احتکار براي افزايش قيمت در حالي اتفاق مي‌افتد که تعرفه افزايش پيدا نکرده و دولت هم قول داده که افزايش نداشته باشد و هم اينکه اين کاغذهاي احتکار شده با تعرفه قبلي به داخل کشور وارد شده‌اند. قول دولت براي افزايش پيدا نکردن تعرفه به وفاداري دولت نسبت به حرفش و همچنين به توانايي صنعت، معدن و تجارت براي ايستادگي در برابر اين مساله و اقدام وزارت اقتصاد بستگي دارد.»
عبداللهي سپس به طرح چنين پرسش‌هايي پرداخت:
«چرا کاغذ روزنامه در کشور ما ناياب مي‌شود در حالي که ارتباط ما با کشور چين و روسيه خوب است. ما که همه لوازم خود را از چين وارد مي‌کنيم چطور نمي‌توانيم کاغذ با قيمت مناسب را وارد کشور کنيم. ما در حال حاضر مراودات اقتصادي خوبي با دولت‌هاي چين و روسيه داريم که توليدکننده کاغذ به قيمت مناسب هستند. زماني که دولت مي‌گويد اهل تعامل با دنيا است چرا وضعيت نشر و بازار کاغذ ما به اين شکل است. اگر بدبينانه به اين قضيه نگاه کنيم اين مسائل باعث زمين‌گير کردن رسانه‌هاي مکتوب خواهد شد و اگر خوش‌بينانه به مساله نگاه کنيم بايد بينيم چرا مسؤولان ما تعلل مي‌کنند و در اين زمينه نظارت قوي ندارند.»
او ادامه داد: «تصميم درباره افزايش تعرفه واردات باعث مي‌شود که رسانه‌ها وزارت آموزش و پرورش و وزارت ارشاد درگير شوند. زماني که ما صحبت از کتاب‌خواني مي‌کنيم و مي‌گوييم که فرهنگ کتاب‌خواني و روزنامه در کشور ما پايين است با اين افزايش تعرفه از اين حد هم پايين‌تر مي‌رويم. در واقع زماني که مسؤولان هيچ نظارتي ندارند ما بايد به چه کسي پناه ببريم و صحبت کنيم. در وضعيتي که کاغذ در کشور کم است کيلويي 300 تومان هم افزايش قيمت پيدا کرده است. اين مساله نشان‌دهنده ضعف مديريتي است و رسانه مکتوب را دچار مشکل اساسي مي‌کند.
مديرمسؤول روزنامه آرمان با اشاره به رسانه‌هاي مکتوب گفت: «ما در بخش رسانه‌هاي مکتوبي که مخاطب دارند و همچنين دغدغه پايبندي مخاطب را دارا هستند، يک مديريت راهبردي نداريم. مديريت راهبردي در واقع همان تأمين مواد اوليه براي توليد کاغذ مناسب را انجام مي‌دهد. گفته شد که توليدکنندگان و واردکنندگان کاغذ خيالشان راحت باشد به دليل اينکه ما ارز مبادلاتي کاغذ را تأمين مي‌کنيم و مانع افزايش تعرفه خواهيم شد. اما با اين گفته صحبت از افزايش قيمت کاغذ را داشتيم. صرف اينکه جلوي افزايش تعرفه کاغذ را بگيرند، کافي نيست. بايد با افرادي که کاغذ را در انبارها نگه مي‌دارند تا بتوانند با قيمت بيشتري آن را بفروشند برخورد شود.»
عبداللهي اضافه کرد: «رسانه‌اي که 20 يا 30 هزار تيراژ دارد اگر افزايش تعرفه اتفاق بيفتد چه ميزان در هزينه‌هاي روزانه آن تأثيرگذار است و چه ضربه‌اي بايد متحمل شود بدون اينکه چيزي عايدش شود. روزنامه‌ها هم تا حدي مي‌توانند قيمت خود را افزايش بدهند و ما نمي‌توانيم از جيب مردم استفاده کنيم در واقع اين کار توهين به مردم است و اين کار را نخواهيم کرد.»
او به کارخانه‌هاي توليدکننده کاغذ در داخل کشور اشاره کرد و گفت: «متأسفانه کارخانه توليدکننده کاغذ ما بيش از 15 درصد جوابگوي نيازها نيست. دولت يا بايد کاغذ با قيمت مناسب وارد کند يا اينکه ظرفيت کارخانه‌ها را افزايش دهد. زماني که گفته مي‌شود انقلاب و نظام ما فرهنگي است و ما نسبت به فرهنگ دغدغه داريم، بايد بدانيم که اين فرهنگ تنها از طريق کتاب‌خواني و روزنامه‌خواني ارتقاء و تقويت مي‌شود. اگر اين راه‌ها را ببنديم مردم براي مطالعه به سمت اينترنت و فضاي مجازي مي‌روند که رسمي نيست.»
مديرمسؤول روزنامه آرمان به وظيفه دولت در اين راستا اشاره و اظهار کرد:‌ «تنظيم بازار با دولت اتفاق مي‌افتد و دولت بايد مراقب وضعيت چاپ و نشر و کتاب‌فروشي‌ها باشد. استفاده از کاغذ تحرير، روزنامه و ... در کشور ما گسترده است و ما سالانه 300 تا 350 هزار تن به کاغذ نياز داريم. در وضعيتي که نشريات و روزنامه‌هاي ما در حال مرگ تدريجي هستند، با افزايش تعرفه نيز انگار روزنامه‌ها را سر جدول گذاشتند و ذبح مي‌کنند. مردم ما به رسانه کاغذي و کاغذ عادت دارند و ما نمي‌توانيم آن‌ها را به سمت مطالب الکترونيکي سوق بدهيم. ما تعداد زيادي کانال داريم اما رسانه‌هاي مکتوب و کتاب از بين نمي‌رود؛ البته صنعت چاپ و رسانه ما به دليل ظهور فضاي مجازي مجبور شده است تا در بخش چاپ و توليد محتوا تغييراتي ايجاد کند.
عبداللهي ادامه داد: «همه ناشران، تعاوني‌ها، کتاب‌فروشي‌ها و نمايندگان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با افزايش تعرفه کاغذ مخالفت کردند اما اين خبر اثر خود را گذاشته است و در بازار کاغذي وجود ندارد. زماني که ما به دنبال کاغذ مي‌رويم به ما مي‌گويند که فلان جا مقداري کاغذ وجود دارد اما با اين کار دلالي را تقويت مي‌کنند و اين مساله به ضرر کشور ما و تقويت دلال‌بازي است. اين در حالي است که دولت در گذشته گفته بود که ما مخالف دلالي هستيم اما در بخش کاغذ اين اتفاق افتاده است. در حال حاضر کاغذ با افزايش قيمت 300 تا 600 تومان به دست مصرف‌کنندگان مي‌رسد. اگر اين وضعيت ادامه پيدا کند بايد واکنش محکم‌تري را نشان بدهيم. اگر اين روند ادامه پيدا کند، روزنامه‌هايي که مخاطب دارند بايد واکنش قاطع‌تري داشته باشند و حتي پشت پرده مسائل را روشن کنند تا وضعيت توليد کاغذ و واردات آن که کمر مطبوعات را مي‌شکند معلوم شود.»
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۲۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد روزنامه دولتی ایران از تصمیم ایران خودرو/ بانک مرکزی: ۳۰۲ میلیون دلار نیمایی بدون مشتری ماند/ پیمان پاک: گوشت نه تنها افزایش قیمت نداشت، بلکه ارزان هم شد

پیمانه اقتصادی تابناک هر روز بسته‌ای خبری از آخرین اخبار و تحولات مهم اقتصادی ایران و جهان ارائه می‌کند؛ پیمانه‌ای شامل تغییرات ۲۴ ساعت اخیر از بازار‌هایی همچون ارز، خودرو، طلا، انرژی و مسکن، که در کنار آن به واکنش‌ها و صحبت‌های اقتصادی مسئولان نیز پرداخته می‌شود.

انتقاد روزنامه دولتی ایران از تصمیم ایران خودرو

روزنامه دولتی ایران در گزارشی با عنوان پژو پارس پر حاشیه! نوشت: "طی روزهای اخیر فیلم‌های متعددی در فضای مجازی پخش شده که نشان می‌دهد، ثبت‌نام‌کنندگان خودرو پژو پارس که با افزایش 50 درصدی قیمت‌ها روبه‌رو شدند، بشدت از اقدام شرکت ایران خودرو، ابراز گلایه می‌کنند و حتی برخی از آنها در حال گریه هستند. این اتفاق دو نگاه فکری را ایجاد کرده است. ایران خودرویی‌ها می‌خواهند این‌گونه القا کنند که اکثر کسانی که در حال گریه هستند، دلالان و سودجویانی هستند که می‌خواهند با جنجال‌آفرینی، وزارت صمت و سایر ارگان‌ها را تحت تأثیر قرار دهند تا افزایش قیمت اتفاق نیفتد و آنها با قیمت سال گذشته به خودروی ثبت‌نامی خود برسند. در خیلی از کانال‌های تلگرامی این ادبیات پرتکرار شده اما نگاه دیگر این است که 100 هزار نفر با شرایط سختگیرانه‌ای که وزارت صمت اعلام کرده بود، در سامانه یکپارچه خودرو برای پژو پارس ثبت‌نام کردند و اکنون ضمن مواجهه با خلف وعده شرکت ایران خودرو، با گرانی 160 میلیون تومانی این خودرو روبه‌رو شدند؛ لذا تنها راهکار آنها برای برون‌رفت از شرایط فعلی، پناه بردن به دستگاه‌های دولتی چون وزارت صمت و سازمان تعزیرات حکومتی است. محمدعلی اسفنانی، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در پاسخ به سؤال «ایران» مبنی بر اینکه آیا این سازمان می‌تواند به مردم کمک کند تا آنها بتوانند از معضل پیش آمده عبور کنند، گفت: بر اساس رأی دیوان عدالت اداری، سازمان تعزیرات حکومتی، صالح به رسیدگی در پرونده‌های عدم تحویل خودرو تشخیص داده نشده و همچنین اعلام شده که دادگاه‌های حقوقی در زمینه پرونده‌های عدم تحویل خودرو صلاحیت رسیدگی دارند؛ لذا با وجود تمایل به کمک و حل‌وفصل چالش پیش آمده، از نظر قانونی این سازمان نمی‌تواند هیچ اقدامی انجام دهد و عملاً دادگاه‌های حقوقی مسئول پیگیری هستند."

عقب گرد شاخص کل بورس

شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت) با ۱۳ هزار و ۴۲۰ واحد افت در ارتفاع ۲ میلیون و ۳۰۳ هزار و ۳۸۲ واحد ایستاد. معامله‌گران امروز در بورس تهران بیش از ۱۰ میلیارد و ۳۷۸ میلیون سهم و اوراق مالی را به ارزش تقریبی ۶۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال با انجام بیش از ۴۰۴ هزار معامله دادوستد کردند. نمادهای فولاد، فملی، شپنا، نوری، شبندر، وغدیر و بملت بیشترین اثر منفی را بر شاخص بورس گذاشتند.

مراسم انعقاد قرار داد واگذاری شركت های استقلال پرسپولیس

مالکیت سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، فردا (چهارشنبه) طی مراسمی با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، وزیر ورزش و جوانان، مدبران عامل دو باشگاه و پیشکسوتان ورزشی بطور رسمی به خریداران واگذار می شود.

افزایش نرخ دلار و یورو در مرکز مبادله

هر اسکناس دلار امروز (سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت) در مرکز مبادله ارز و طلای ایران با ۱۸۱ تومان افزایش نسبت به روز گذشته، ۴۳ هزار و ۸۹۶ تومان داد و ستد شد. قیمت حواله دلار آمریکا نیز با ۱۷۱ تومان افزایش نسبت به روز کاری قبل، ۴۰ هزار و ۹۷۶ تومان معامله شد. قیمت هر اسکناس یورو با افزایش ۲۰۰ تومانی به ۴۶ هزار و ۷۳۶ تومان و حواله آن با افزایش ۱۹۹ تومانی نسبت به دیروز، ۴۳ هزار و ۶۲۸ تومان قیمت خورد.

بانک مرکزی: ۳۰۲ میلیون دلار نیمایی بدون مشتری ماند

بانک مرکزی اعلام کرد: امروز سه شنبه چهارم اردیبهشت ۱۴۰۳ در مجموع معادل ۴۲۶.۸ میلیون دلار حواله ارزی عرضه شد که از این میزان ۱۲۴.۸ میلیون دلار آن معامله شد. به این ترتیب در معاملات امروز سامانه نیما از مجموع ۴۲۶.۸ میلیون دلار حواله ارزی عرضه شده ۳۰۲ میلیون دلار آن به فروش نرسید.

طلای جهانی چند دلار شد؟

قیمت طلا امروز، سه‌شنبه (۲۳ آوریل) افزایش یافت اما به دلیل کاهش نگرانی‌ها در مورد مناقشه گسترده‌تر در خاورمیانه، افزایش ریسک‌پذیری سرمایه‌گذاران و کاهش تقاضای شمش به عنوان پناهگاه، نزدیک به پایین‌ترین سطح یک هفته‌ای در جلسه قبل بود. بهای هر اونس طلا با ۰.۳ درصد افزایش به ۲۳۳۳ دلار و ۲۹ سنت رسید. هر اونس طلای آمریکا بدون تغییر به ۲۳۴۶ دلار و ۷۰ سنت رسید.

کاهش قیمت سکه در بازار تهران

قیمت هر قطعه سکه طرح جدید تا لحظه درج این خبر در معاملات امروز (سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت ۱۴۰۳) در بازار طلای تهران نسبت به قیمت پایانی روز گذشته افت ۸۹۶ هزار تومانی داشت و به ۴۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسید. سکه بهار آزادی طرح قدیم نیز با کاهش ۷۸۴ هزار تومانی نسبت به قیمت پایانی دیروز، ۳۹ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان معامله شد. /ایرنا

حذف چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی

اول اردیبهشت ماه جاری، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیأت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد. بر این اساس کالاهایی مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف چای از این لیست است. در این راستا مسعود طاهری کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند. یکی از فعالان صنعت چای در این زمینه گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می‌شود. وی اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می‌شود. /مهر

پیمان پاک: گوشت نه تنها افزایش قیمت نداشت، بلکه ارزان هم شد

پیمان پاک قائم مقام وزارت جهاد کشاورزی در امور تجارت و تنظیم بازار گفت: یکسری حوزه‌ها را می‌توان بدون اینکه بحران به‌وجود بیاید، مصرف ارزی‌شان را مدیریت کرد، مثلا سال گذشته در حوزه واردات گوشت منجمد گوسفند و گوساله ارز ۲۸۵۰۰ تخصیص ندادیم و ارز این محصول را به تالار دوم منتقل کردیم. وی افزود: با فراوانی که اتفاق افتاد، قیمت این محصول از ۴۰۰ هزار تومان به ۳۱۰ هزار تومان رسید و نه تنها افزایش قیمت نداشت، بلکه با مدیریت درستی که انجام شد، کاهش قیمت هم اتفاق افتاد. وی بیان کرد: یکسری کالاها قابلیت این را دارد که در عین اینکه تاثیر کمتری در بازار و قمیت‌ها داشته باشد با یک مدیریت درست ارز مورد نیاز از تالار اول به تالار دوم منتقل شود و به آنها ارز ۲۸۵۰۰ تومانی تعلق نگیرد.

هشدار یک مقام دولتی به ۲ سایت معروف فروش مسکن

ابوالفضل نوروزی - مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی - درباره بخش املاک دو سکوی معروف اینترنتی گفته که چنانچه این دو سایت تا هفته آینده احراز هویت مالک و کد پستی ملک را فراهم نکنند، مسدود خواهند شد. به گفته وی، بعضا دلالان و سوداگران از این بستر استفاده کرده و نسبت به درج آگهی خانه‌هایی که وجود خارجی ندارند، اقدام می‌کنند. /ایسنا

درخواست اوپک از عراق برای ازسرگیری صادرات نفت اقلیم کردستان

یک منبع در وزارت نفت دولت مرکزی عراق به رسانه‌های عراقی اعلام کرده است که سازمان کشورهای صادرکننده (اوپک) به‌طور ویژه از حیان عبدالغنی، وزیر نفت عراق خواسته است که با هدف کاهش نگرانی‌های اقتصادی به روند از سرگیری صادرات نفت میدان‌های نفتی منطقه کردنشین با خط لوله کرکوک-جیهان به ترکیه شتاب ببخشد. به گفته این منبع، اوپک به دولت عراق مجوز داده است که روزانه تا ۲۰۰ هزار بشکه نفت از منطقه کردنشین این کشور با خط لوله کرکوک-جیهان به ترکیه انتقال دهد و از طریق پایانه نفتی جیهان ترکیه روانه بازارهای جهانی کند. بر اساس این گزارش، در پاسخ به درخواست اوپک، عبدالغنی این درخواست را به محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق ارسال کرده و منتظر پاسخ است. /مهر

بهادری جهرمی: واردات خودروی کارکرده صرفا از مناطق آزاد تصویب شد

بهادری جهرمی سخنگوی دولت امروز گفت: واردات خودروی کارکرده در این مقطعی که هستیم صرفا از مناطق آزاد تصویب شده و ابلاغ شده است آیین نامه دیگری در این زمینه ابلاغ نشده است. وی افزود: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۴ هزار خودروی نو به ارزش بیش از ۲۲۲ میلیون دلار وارد شد که رشد ۲۰ برابری نسبت به ۱۴۰۱ داشته است. /ایرنا

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • انتقاد روزنامه دولتی ایران از تصمیم ایران خودرو/ بانک مرکزی: ۳۰۲ میلیون دلار نیمایی بدون مشتری ماند/ پیمان پاک: گوشت نه تنها افزایش قیمت نداشت، بلکه ارزان هم شد
  • امسال قیمت برق افزایش نمی یابد
  • نگاهی به مطبوعات امروز/ تعطیلی شنبه آری یا خیر؟
  • عقب‌گرد قیمت کاغذ در بازار آزاد
  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند
  • رای دادگاه مطبوعات برای همشهری‌ آنلاین و روزنامه جام‌جم
  • همشهری آنلاین و روزنامه جام جم در دادگاه مطبوعات مجرم شناخته نشدن
  • ابلاغ تعرفه‌های خدمات دارویی/ جدول افزایش قیمت نسخه‌ها
  • تعرفه‌های خدمات دارویی ابلاغ شد + میزان افزایش قیمت نسخه‌ها
  • تعدیل نیرو در کارخانه فروآلیاژ ازنا ناشی از افزایش تعرفه برق است