Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-16@14:56:50 GMT

کارلوس: رونالدو باز هم توپ طلا می‌برد

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۴۴۳۹۷

کارلوس: رونالدو باز هم توپ طلا می‌برد

رکنا: روبرتو کارلوس، اسطوره باشگاه رئال مادرید به تمجید از رونالدو پرداخت و مدعی شد که او باید تعداد توپ طلاهایش را نیز افزایش دهد.

رونالدو برای دومین سال پیاپی، توپ طلا را از آن خود کرد و به عنوان بهترین بازیکن جهان انتخاب شد. حالا تعداد توپ‌های طلا ستاره پرتغالی به عدد 5 رسیده و از این لحاظ با مسی برابری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاره پرتغالی تا به حال 3 بار قهرمان چمپیونزلیگ شده و بیش از 600 گل به ثمر رسانده است. حال کارلوس به تمجید از او پرداخت و مدعی شد که رونالدو Ronaldoباید باز هم توپ طلا ببرد.
او گفت:" رونالدو باز هم توپ طلا می‌گیرد. جام‌های بیشتری در راه خواهد بود. مطمئنا جام ها و عناوین بیشتری کسب می‌کند."
امسال نیز انتظار می‌رود رقابت برای کسب عنوان بهترین بازیکن جهان، مثل 10 سال اخیر بین رونالدو و مسی باشد و باید دید که در نهایت کدام یک می‌توانند برتری شان را نسبت به دیگری ثابت کنند.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۴۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اورانوس در اعماق خود مقدار زیادی متان دارد

دانشمندان کمی در داخل اورانوس حفاری انجام داده‌اند و معتقدند که این سیاره متان بسیار بیشتری از حد انتظار دارد. این موضوع شاید برای خیلی‌ها تعجب آور نباشد، اما موضوع عجیب این است که متان موجود در اورانوس به شکل گاز زنده نیست، بلکه تمام آن یا جامد است یا مرطوب.

در واقع، حدود ۱۰ درصد از سیاره اورانوس ممکن است از این متان مرطوب تشکیل شده باشد، و آن گونه که قبلاً تصور می‌شد مملو از یخ آب نیست، از این رو به آن "غول یخی" گفته شده است. نظریه جدید به این موضوع باز می گردد که چگونه اورانوس زمانی که منظومه شمسی شکل گرفت، تا این اندازه رشد کرده است.

همه گیاهان زندگی خود را در یک ابر غبار عظیم در اطراف خورشید آغاز کرده اند. کم کم این گرد و غبار شروع به جمع شدن کرد و همان طور که رشد کردند، گرد و غبار بیشتری جمع کردند، بزرگتر و بزرگتر شدند، و این به این معنی بود که کشش گرانشی آن ها نیز افزایش یافته است، و به آن ها اجازه می‌دهد تا ماده بیشتری را به داخل بکشند، از جمله اجسامی به نام سیاره‌های کوچک، که اندازه آن ها می‌تواند از چند مایل تا چند صد مایل متغیر باشد.

تصور می‌شود که این اجرام عظیم که در داخل اورانوس مستقر شده‌اند، شبیه دنباله‌دار‌هایی هستند که از کمربند کویپر آمده‌اند و راه خود را در خارج از سیارات پیدا کرده‌اند. این دنباله دار‌ها از مواد مفید برای ساخت آب ساخته نشده اند، پس اگر اورانوس پر از آب است، چرا باید پر از یخ نیز باشد؟

این سوالی است که Uri Malamud و همکارانش در یک مطالعه جدید که هنوز مورد بررسی قرار نگرفته است، به آن پاسخ دادند، و از آن جایی که ما از اورانوس بسیار دور هستیم و تنها یک فضاپیما، وویجر ۲ ، از کنار آن عبور کرده است، چیز زیادی در مورد آن نمی‌دانیم، اما با استفاده از داده‌های این تلسکوپ‌ها و تلسکوپ‌های زمینی، اخترشناسان توانستند پیش‌بینی کنند که این سیاره دارای لایه بیرونی نازکی از هیدروژن و هلیوم و یک هسته سنگی است. اعتقاد بر این است که در وسط آن آب یخ زده وجود دارد که شاید معادل ۵۰ هزار برابر آب موجود در زمین باشد.

با این حال، به استفاده از الگوریتمی برای بازآفرینی اورانوس با استفاده از انواع مواد شیمیایی، تیم دانشمندان مدل‌هایی را طراحی کرده اند که بیشتر شبیه به سیاره‌ای است که ما می‌شناسیم و تصور می‌شود که متان موجود در اورانوس یا در قطعات جامد محصور شده یا با حالتی نرم بین لایه‌های بیرونی سیاره و لایه یخی قرار دارد.

 تمام متان موجود در اورانوس می‌تواند ریشه آب‌های منجمد آن جا را توضیح دهد که وقتی هیدروژن در سیاره جوان با کربن و مواد غنی از آلی در سیاره‌های کوچک برهم‌کنش داشت، تشکیل شده است.

این بدان معناست که اگر این همه متان وجود نداشت، اورانوس به آن شکلی که اکنون موجود است نبود.

منبع: الیوم السابع

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • آینده مبهم جنجالی‌ترین خرید فصل رئال
  • آلکاراس: مجبور شدم از مسترز بارسلونا کناره‌گیری کنم
  • اورانوس در اعماق خود مقدار زیادی متان دارد
  • این شهر می خواهد ۲ ساعت به مدت زمان شبانه‌روز اضافه کند!
  • زمان در این شهر ۲۶ ساعت است نه ۲۴ ساعت!
  • انصراف آلکاراس از تنیس مسترز بارسلونا
  • تغییر زمان شبانه‌روز از ۲۴ به ۲۶ ساعت در این شهر
  • نگاهی به ۱۰ فوتبالیست پردرآمد جهان
  • ایران در صورت اقدام اسرائیل با شدت بیشتری تنبیه خواهد کرد
  • حملات بیشتری در راه است؟ | سی‌ان‌ان: این بزرگترین حمله پهپادی تاریخ دنیاست