Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-20@03:11:32 GMT

مدال نوبل نویسنده زن انگلیسی به حراج می‌رود

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۴۴۸۵۰

مدال نوبل نویسنده زن انگلیسی به حراج می‌رود

فرهنگ > ادبیات - ایسنا نوشت: مدال نوبل ادبیات دوریس لسینگ، نویسنده فقید انگلیسی، به قیمت ۲۵۰ هزار پوند به حراج گذاشته می‌شود.

بنابر اعلام گاردین، دوریس لسینگ یکی از ۱۴ نویسنده زنی بود که موفق به کسب جایزه نوبل ادبیات شد و حالا با گذشت چهار سال از زمان فوتش، این مدال طلایی‌رنگ به فروش گذاشته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قیمت این مدال بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ هزار پوند تخمین زده شده است. حراجی «کریستی» اعلام کرده پیش از این تنها یک مدال نوبل ادبیات به حراج رفته و آن هم متعلق به «آنده ژید» بوده است. این مدال سال گذشته در پاریس به قیمت ۳۰۰ هزار یورو به فروش رسید.

حراجی «ساتبی» هم سال ۲۰۱۳ مدال نوبل «ویلیام فاکنر» را به قیمت ۵۰۰ هزار تا یک میلیون دلار به حراج گذاشت، اما هیچ خریداری پیدا نکرد.

دوریس لسینگ متولد سال ۱۹۱۹ کرمانشاه ایران است.‌ پدرش، «آلفرد تیلور» که در جنگ جهانی اول معلول شده بود، کارمند بانک ایران و مادرش «امیلی ماد تیلور» پرستار بود.

او در سال ۲۰۰۷ و در سن ۸۷ سالگی از سوی آکادمی نوبل ادبیات به عنوان مسن‌ترین برنده این جایزه مهم معرفی شد. لسینگ سال ۱۹۷۷ نشان امپراطوری بریتانیا و در سال ۱۹۹۲، عنوان سلطنتی «بانو» را دریافت کرد.

اولین رمان لسینگ به نام «چمن آواز می‌خواند» در سال ۱۹۴۹ در لندن منتشر شد و او پس از آن به اروپا رفت و در آن‌جا ماندگار شد و در سال ۲۰۰۱ جایزه‌ «پرنس آستوریاس» اسپانیا را به دست آورد. «لسینگ» همچنین موفق شد جایزه‌ یادمان «جیمز تیت بلک» را برای رمان «زیر پوست من» به دست آورد. جایزه‌ ادبی «دیوید کوهن» انگلیس نیز در کارنامه‌ افتخارهای او دیده می‌شود.

«دفترچه طلایی»، «رهنمودهایی برای نزول در دوزخ»، «تابستان پیش از تاریکی»، «خاطرات یک نجات‌یافته»، «خاطرات یک همسایه خوب»، «تروریست دوست‌داشتنی»، «فرزند پنجم»، «بن در جهان» و «شیرین‌ترین رویاها» از جمله کتاب‌های این نویسنده انگلیسی هستند.

58244

 

کلید واژه‌ها : ادبیات جهان - جایزه نوبل - ادبیات -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۴۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش به ادبیات احمدی‌نژاد درباره اسرائیل

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، محمود احمدی‌نژاد، رئیس دولت‌های نهم و دهم، که در دوران ۸ سال سکانداری خود در پاستور اظهاراتی تند درباره اسرائیل بیان می‌کرد، در واکنش به حمله سپاه پاسداران به اسرائیل گفته: «هر کشوری به سایر کشورها غیرقانونی حمله کند، باید پاسخ آن را دریافت کند. و این حق کشوری است که مورد تهاجم قرار گرفته است.»

این اظهارات با واکنش‌هایی همراه شد، چنانچه عباس امیری‌فر، فعال سیاسی اصولگرا، به خبرگزاری خبرآنلاین، گفت: «به یکی از نزدیکان آقای احمدی‌نژاد پیام دادم که این چه وضعی است و چرا ایشان موضع‌گیری نکرده است، او گفت که آقای احمدی‌نژاد دو سالی است که سکوت کردند. در پاسخ گفتم که چطور ایشان در برخی از موارد مانند فوت آن هنرپیشه هم‌جنس باز در سکوت پیام می‌دهد؟ این برای ما قابل درک نیست. با این حال او برای آنکه طرفداران خودش را اقناع کند، در عیددیدنی به صورت کلی و مبهم حرف زده است.»

در سیاست رسمی ایران، اسرائیل کشور شناخته نمی شود

محمدعلی پورمختار، نماینده ادوار مجلس، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، درباره اظهارات احمدی‌نژاد گفت: «چیزی که از قول ایشان نقل شده بود، آقای احمدی‌نژاد گفته بود که هر کشوری که به کشور دیگر تجاوز بکند، حق پاسخگویی دارد و بدون اسم آوردن از اسرائیل چنین اظهاراتی را بیان کرده است، اگر منظور سوال کننده، این بود که نظر ایشان درباره حمله اسرائیل چیست و اگر تلقی ایشان از کشور اسرائیل است، تلقی درستی نیست. ما اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسیم و یک رژیم اشغالگر است. در سیاست‌های رسمی ایران اسرائیل کشور شناخته نمی‌شود.»

وی گفت: «از این جهت، این نوع گفتار برخلاف سیاست های کلی نظام جمهوری اسلامی از ابتدای انقلاب است و موجب سوءاستفاده خواهد شد. همچنین از ایشان انتقاداتی درباره نام بردن از اسرائیل به عنوان یک کشور شده بود یا چرا حملات تروریستی اسرائیل را به ساختمان کنسولگری را محکوم نکرد.»

سکوت احمدی نژاد به خودش ارتباط دارد اما...

این نماینده پیشین مجلس گفت: «علت سکوت او به خودش ارتباط دارد، اما با توجه به اینکه ایشان 8 رئیس جمهور بوده و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است، توقع جامعه دینی و انقلابی از او این است که رد این قضایا عکس العمل نشان بدهد و به عنوان یک نیروی انقلابی که اسرائیل را از طرق هولوکاست به چالش کشید، انتقاد کند و به اقدامات غیرقانونی این رژیم سکوت نکند.»

پورمختار درباره تغییرات دیدگاه احمدی‌نژاد در گذر زمان، گفت: این که بگوییم ایشان تعمدانه این سخن را بیان کرده است، قضاوت قرین و درستی و نیست زیرا نیت او را نمی‌دانیم، صحبت‌های خواص مورد توجه همه است و باید با دقت عمل بیشتری و ملاحظات واقعیات این اظهارات عنوان شود. اینکه دیدگاه ایشان چیست را باید حمل بر صحت کنیم، ایشان به طور کلی بیان کرده جمهوری اسلامی ایران حق پاسخگویی داشته و از این حملات دفاع کرده است.

وی گفت: بنابراین باید نیمه پر لیوان را مشاهده کنیم. اگر یک ماده‌ای از منشور سازمان ملل را اشاره کرده است، ممکن است از سر کم توجهی و بدون العطاف به مسائل بوده باشد.

دیگر خبرها

  • موسوی گرمارودی: نزدیک ۴ سال اوین بودم
  • واکنش به ادبیات احمدی‌نژاد درباره اسرائیل
  • زمان حراج بعدی شمش طلا مشخص شد
  • گندمکاران چشم انتظار اعلام جایزه تحویل گندم
  • حراج ۲۵۲ کیلو طلا به قیمت ۴ میلیارد و ۸۶۶ میلیون تومان
  • دیسرتاسیون چیست؟
  • ادیبان ستاره بر دوش
  • ۲۵۲ کیلو شمش طلا در هجدهمین حراج معامله شد
  • «پایان باز» نباید به یک مُد مخرب تبدیل شود
  • کتاب «سه چهارده» رونمایی شد