Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با صدور پیامی فرا رسیدن فرخنده میلاد با سعادت پیامبر اعظم؛ حضرت محمد بن عبدالله (ص) را به تمامی مسلمانان تبریک و تهنیت گفت.
به گزارش صدای ایران متن پیام صادر شده از سوی دکترسیدتقی نوربخش بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
فرا رسیدن هفدهم ربیع الاول فرخنده زادروز پر سعادت خاتم النبیین؛ فخر عالم امکان حضرت محمد مصطفی(ص) را به تمامی مسلمانان بویژه هم میهنان عزیز و بیمه شدگان؛ بازنشستگان و کارفرمایان گرامی؛ صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وجود نازنین حضرت محمد(ص) ؛سیره پیامبر و زندگی آن بزرگوار سراسر درس و اسوه حسنه برای ما است و باید از این‌گنجینه بی کران به قدر ظرفیت خود بهره گیریم.
بدون تردید امکان شناخت و بیان ابعاد کامل شخصیت نبی مکرم اسلام از توان و ظرفیت ما خارج است و آنچه بشریت تا کنون از برگزیده خداوند سبحان شناخته است تنها سایه ای از معنویت و حقیقت راستین سرور پیامبران است. همین مقدار شناخت و معرفت نسبت به رسول اکرم(ص) نیز برای تضمین حرکت بشریت به سمت کمال و قله انسانیت کافی است.
امیدوارم همه ما توفیق پیروی از سیره نبوی و تفکر در قرآن کریم این معجزه جاویدان رسول اکرم(ص) و عمل به سنتهای نورانی آن بزرگوار و اهل بیت عصمت و طهارت را داشته باشیم.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۷۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای کسانی که چهره آدم دارند،اما قلب آنها قلب حیوان است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، کارشناس دینی به مناسبت ماه مبارک رمضان به تفسیر آیاتی از سوره روم پرداخته و گفت: در آیاتی از این سوره آمده است که اگر خداوند اراده کند که باد همه زراعت‌های شما را از بین ببرد شما چه می‌توانید بکنید، پس چرا وقتی باران یا باد مفید می‌آید شما خدا را شکر نمی‌کنید و به گناه مشغول هستید.

وی افزود: خداوند در قرآن می‌فرماید برخی از انسان‌ها وقتی که نعمت به آنها روی می‌آورد دچار طغیان می‌شوند و وقتی که نعمت از آنها روی برمی‌گرداند به کفران الهی دچار می‌شوند. دنیا یک روز به نفع ماست و یک روز به ضرر ما است درست نیست که هر زمان به نفع ما بود شاکر نباشیم و هر زمان به ضرر ما بود کفران کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی بیان کرد: عالم هستی فراز و نشیب و آرامش و زلزله دارد. طبق آیات قرآن کریم حضرت ایوب (ع)، یحیی (ع) و حضرت زکریا (ع) چقدر سختی کشیدند اما صبوری کردند. زمان امام صادق (ع) منصور دوانقی که با سادات بسیار دشمنی داشت عده‌ای از سادات حسنی را زندانی کرده بود. زندانی که آنها را قرار داده بود بسیار سخت بود شب و روز آنها مشخص نبود و مکان بسیار تاریک بود با غذای اندک و رنج و مشقت بسیار، امام صادق در آن شرایط برای آنها نامه‌ای نوشتند و آنها را به صبر توصیه کردند که در این سختی‌ها مبادا خشم کرده و ناشکری کنید.

این کارشناس دینی با بیان اینکه انسان‌ها نباید در زندگی اینگونه باشند که در اثر اندکی سختی یا کمبود نعمت دچار ناشکری بشوند، اظهار کرد: خداوند می‌فرماید ما برای شما باد و باران نعمت فرستادیم گاهی ممکن هست بادی هم که مضر است بیاید و زراعت شما از بین ببرد اینگونه نباشید که کفران کنید.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی در بخش دیگری از سخنرانی خود به آیه‌ای دیگر اشاره کرده و گفت: خداوند می‌فرماید پیامبر تو نمی‌توانی با مرده‌ها صحبت کنی، برخی به این آیه استناد کردند که اینجا منظور کسانی هستند که دل‌های آنها مرده است. حیات در قرآن به چند معنا است یکی حیات گیاهی که در قرآن آمده است زمین پس از مرگ زنده می‌شود، حیات حیوانی که ما می‌میریم و زنده می‌شویم. حیات روحی برخی از نظر جسمی زنده هستند اما چون درک ندارند در واقع حیات روحی ندارند.

وی با بیان اینکه خداوند در قرآن کریم می‌فرماید هرکس عمل صالح انجام دهد زندگی پاکیزه به او می‌دهیم یعنی دل او زنده می‌شود، گفت: امیرمومنان امام علی (ع) می‌فرمایند برخی مرده متحرک هستند چهره آنها چهره آدم است اما قلب آنها قلب حیوان است حیات آنها حیوانی است. در قرآن کریم حیات به معنای قیامت هم آمده است، قرآن می‌فرماید در آخرت برخی می‌گویند ای کاش ما چیزی برای حیات می‌فرستادیم.

این کارشناس مذهبی با بیان اینکه برخی چشم دارند اما نمی‌بینند گوش دارند اما نمی‌شنوند یعنی آنچه را که می‌گوئید درک نمی‌کنند. عنوان کرد: ابوجهل و ابولهب از کسانی بودند که می‌شنیدند اما نمی‌خواستند عمل کنند آنها همان کسانی هستند که چشم‌و گوش دلشان کور و کر شده بود. امروز هم افرادی هستند که مثل ابولهب گوش و چشم جسمی آنها خوب می‌بینند و می‌شنوند اما با گوش و چشم دلشان چیزی نمی‌شنوند و نمی‌بینند.


حجت الاسلام والمسلمین رفیعی با بیان اینکه خداوند در قرآن به حضرت نوح (ع)، حضرت ابراهیم (ع) و مرسلین سلام داده است، خداوند به مردگان سلام نمی‌دهد، این نشان دهنده آن است که آنها در برزخ حیات دارند. ابراز کرد: پس از جنگ بدر پیامبر با کشته شدگان دشمن صحبت می‌کردند و می‌فرمودند که آیا وعده الهی را دیدید. برخی اعتراض کردند که مگر می‌شود با مردگان صحبت کرد. پیامبر فرمودند در حال حاضر آنها بهتر از شما متوجه می‌شوند من چه می‌گویم.

وی ادامه داد: در جنگ جمل عده زیادی مقابل امیرمومنان امام علی (ع) ایستادند. یکی از کسانی که در این جنگ کشته شد یک عالم مفسر قرآن در سپاه دشمن است که شب درب منزل او رفتند و گفتند می‌خواهیم با علی بجنگیم. این مفسر قرآن گفت درباره علی آیات زیادی نازل شده است ۳۰۰ آیه قرآن درباره علی است آیا شما اصحاب پیامبر می‌خواهید جلوی علی که جان پیامبر است بایستید. کمی پول به او دادند راضی شد و فریب خورد و در جنگ جمل مردم را به جنگ با امیرمومنان تحریک کرد و فریاد می‌زد علی را به قتل برسانید که بهشت در انتظار شما است. همین شخص در جنگ به درک واصل شد. پس از اینکه کشته شد امیرمومنان امام علی (ع) به او فرمود ای جناب کعب علم داشتی اما علم تو برای تو سودمند نشد چرا که شیطان تو را گمراه کرد.

این استاد اخلاق با استناد به حکمت ۱۳۰ نهج البلاغه خاطرنشان کرد: در جنگ صفین که حضرت از جنگ که برمی‌گردند جلوی قبرستان کوفه ایستاد و به مرده‌ها رو کردند فرمودند ای اهالی سرزمین تنهایی و وحشت، اگر از من علی خبر می‌خواهید من سه خبر برای شما دارم در خانه‌های شما دیگران زندگی می‌کنند، اموال شما را تقسیم کردند همسرانتان هم زندگی خود را می‌کنند. سپس فرمود اگر خداوند به این‌ها اجازه بدهد که سخن بگویند همه می‌گویند تنها چیزی که در اینجا به درد ما می‌خورد تقوا و خویشتن‌داری است. بنابراین این موت که در قرآن به کار می‌رود به معنای مردگان نیست بلکه به معنای مردگان روحی یا مرده دلان است که نمی‌توانند سخن حق را درک کنند.

کد خبر 6064041

دیگر خبرها

  • ماجرای کسانی که چهره آدم دارند،اما قلب آنها قلب حیوان است
  • شعرخوانی محمود کریمی به مناسبت میلاد کریم اهل بیت (ع)
  • دو اثر جدید اسما الحسنی توسط گروه محمد رسول الله(ص) منتشر شد
  • ضیافت افطاری در خیابان امام رضا (ع) به مناسبت میلاد امام حسن (ع) + فیلم
  • تبریک اکانت بوندسلیگا به مناسبت تولد 38 سالگی مانوئل نویر / فیلم
  • پخت ۵ تن حلیم در گناوه به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی (ع)
  • فیلم I افطاری بزرگ 6 کیلومتری به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی(ع)
  • دو تفسیر از خلیفه‌اللهی انسان/ تفاوت رأفت و رحمت خداوند
  • پیام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی به مناسبت روز جهانی تئاتر
  • پیام تبریک مدیرعامل بنیاد رودکی به مناسبت روز هنرهای نمایشی