Web Analytics Made Easy - Statcounter

حضور هیئت کره جنوبی در مازندران این سوال را در اذهان عمومی به وجود آورده است که با کدام توان تولید به استقبال کره‌ای‌ها رفتیم، آیا حضور این هیئت زمینه ساز افزایش بازار واردات و در نتیجه آسیب‌های دیگری به بازار تولیدات ما وارد نمی‌کند؟ به گزارش بلاغ، حضور هیئت‌های تجاری به مازندران، این بار از کره جنوبی، در نگاه اول شاید مایه خرسندی باشد، ولی به صورت کلی و با حساب دو دو تا چهار تا، گلایه‌هایی که تولید کنندگان مازندرانی از وضعیت تولید داشتند، حداقل بحث صادرات به کره جنوبی را به اذهان تداعی نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رقابت شکست‌خورده با تولیدات کره‌ای

با وضعیت رکودی که در بازار استان وجود دارد و مشکلات اقتصادی که گریبانگیر واحدهای تولیدی در استان مازندران را گرفته، نباید کسی انتظار داشته باشد که از مازندران کالایی به کره صادر شود تا سفر هیئت کره جنوبی به مازندران مایه خشنودی و مسرت مازنی‌ها شود.

در طول حضور این هیئت در مازندران، در حوزه سرمایه‌گذاری هم صحبتی به میان نیامد، چیزی که این روزها بیشتر رونق دارد، واردات کالا از کشورهای مخلتف است و همین بوی خوش توانست کره جنوبی را به استان‌های کشورمان و از جمله به مازندران بکشاند.

نبرد نابرابر مازندرانی‌ها با صنایع کره جنوبی

کالاهای کره‌ای بازار لوازم صوتی و تصویری کشور را حسابی در دست گرفتند و با وجود توانمندی واحدهای تولیدی کشور در تامین نیازمندی‌های داخل، تبلیغات شرکت‌های کره‌ای بر  در و دیوار شهرهای ما نصب شده است.

کره‌ای‌ها بعد از برجام احساس کردند که در حوزه واردات کالا به ایران از چین عقب افتادند و از علاقه ایرانی‌ها به کالاهای کره‌ای خبر دارند، آمدند در مازندران اطلاعات کسب کنند و یک نیازسنجی داشته باشند که چه محصولاتی را می‌توانند وارد مازندران کنند.

صنایع تضعیف و تحقیرشده مازندران در مصاف با کره!

حقیقتی که باید به آن اعتراف کرد نه از باب این‌که بخواهد سیاه‌نمایی شود، در تولیدات صنعتی چندان حرفی برای گفتن نداریم، کارخانه‌های تولید نخ و پارچه مازندران که اوضاع مناسبی ندارند. در تامین صنایع کشاورزی، با وجود اینکه محصولات متعددی در استان تولید می‌شود به دلیل بالا بودن هزینه تمام شده محصولات کشاورزی تولیدی استان و عدم حمایت دولت از صادر کنندگان امکان خارج کردن مرکبات از کشور به سختی وجود دارد و برای ایجاد صنایع تبدیلی نیز اقدام شایانی صورت نپذیرفته است.

در حوزه تولید برنج با وجود دغدغه جدی پژوهشگران و نخبگان استان، چندان علاقه‌ای به ساماندهی اوضاع نامناسب تولید برنج بین مسئولان به چشم نمی‌آید. دولت نیز هر وقت احتیاج احساس کرد توسط مافیای واردات، بازار کشور را از محصولات خارجی پر و اشباع می‌کند بگونه‌ایکه دیگر جایی برای عرضه محصولات داخلی باقی نماند.

آیا گربه برای رضای خدا موش می‌گیرد؟!

در چند ماه گذشته بحث ساخت بیمارستان توسط یک شرکت کره‌ای در مازندران مطرح بود، که به یمن حضور سفیر کره جنوبی در این استان درباره احداث این بیمارستان صحبتی به میان نیامد.

نتیجه اینکه در آینده شاهد ورود جدی‌تر محصولات کره‌ای به مازندران خواهیم بود، سفیر این کشور آمده است تا راه واردات برای کره‌ای‌ها به مازندران را هموار کند. مبارک باشد به مسئولان کشورمان بویژه به مسئولان مازندرانی که در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، دل کره‌ای‌ها را بابت فعال کردن چرخ تولید و اشتغال آنها شاد کردند.

پاس گل مسئولان مازندران به کره‌ای‌ها

در هر صورت مسئولان ما برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در موضوع اقتصاد مقاومتی تلاش می‌کنند با این تفاوت که نه برای کشورشان که برای دیگر کشورها و از جمله برای کره‌ای‌ها!!.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۳۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر در ترکیب هیئت پذیرش شرکت‌های استارت‌آپی/پذیرش دانش‌بنیان‌ها در حوزه های مختلف

مجید عشقی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار توضیح داد: سال گذشته در حوزه‌های مختلف پذیرش دانش‌بنیان‌ها را داشتیم.

وی اعلام کرد: برای ورود سایر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال به بازار سرمایه در نظر داریم شناسایی دارایی‌های نامشهود آنها در صورت‌های مالی به رسمیت شناخته شود.

عشقی افزود: برای این کار ترکیب هیئت پذیرش را تغییر دادیم و افرادی که با این فرآیند آشنایی دارند در هیئت پذیرش حضور خواهند داشت.

رئیس سازمان بورس تصریح کرد: همچنین در تلاش هستیم که روند پذیرش این شرکت‌ها در بازار سرمایه سرعت بگیرد.

به گفته وی؛ گاهی اوقات در بدنه اقتصادی کشور تصمیماتی بدون در نظر گرفتن اثرات بر سایر بخش‌ها اتخاد می‌شود. وقتی نرخ سود بانکی را به ۳۰ درصد می‌رسانند، این موضوع اثرات جدی بر بازار سرمایه و نرخ تأمین مالی بنگاه‌ها می‌گذارد.

عشقی تأکید کرد: بخشنامه‌هایی که به یکباره ابلاغ می‌شود هم سهامداران را غافلگیر می‌کند که مشارکت مردم با غافلگیر شدن آنها محقق نمی‌شود.

رییس سازمان بورس خاطرنشان کرد: تصدی‌گری دولت در برخی شرکت‌ها و تغییرات ممتد مدیران در بنگاه‌های اقتصادی، مخاطرات جدی برای شرکت‌ها و امنیت سرمایه‌گذاری دارد.

وی اعلام کرد: برنامه داریم در سال ۱۴۰۳ شرکت‌ها را براساس رعایت دستورالعمل حاکمیت شرکتی رتبه‌بندی کنیم.

شرکت‌های کوچک از سکو‌های تأمین مالی جمعی استفاده کنند

عشقی اظهار کرد: در حال حاضر شرکت‌های کوچک برای تأمین مالی می‌توانند از سکو‌های تأمین مالی جمعی استفاده کنند و برای تأمین مالی‌های متوسط هم در نظر داریم خطی برای تأمین مالی تعریف کنیم.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار توضیح داد: نرخ تورم تجمعی از سال ۹۹ تاکنون بیش از ۳۰۰ درصد بوده، این در حالی است که قیمت سهام به‌صورت متوسط ۲۵ درصد زیر قیمت اوج سال ۹۹ است. ضمن آنکه در حال حاضر برخی سهام نصف آن قیمت‌ها هم نیست.

وی گفت: یکی از دلایل اصلی عقب ماندگی بازار از تورم و بازار‌های موازی کاهش سودآوری شرکت‌ها به دلیل افزایش بهای تمام شده آنها است. به عبارتی میزان سرمایه‌گذاری که در شرکت‌ها انجام می‌شود متناسب با سودآوری آنها نیست و اگر این روند ادامه پیدا کند، سرمایه‌گذاری جدیدی در این صنایع انجام نمی‌شود.

عشقی افزود: نکته دیگر اینکه سود خالص شرکت‌ها در آخرین فصل، ۱۳ درصد کاهش یافته و باعث شده جلوی رشد سهام آنها گرفته شود.

رییس سازمان بورس تصریح کرد: معمولا بورس با یک فاصله‌ای از بازار‌های موازی حرکت می‌کند. این فاصله ۶ ماه و حتی یک سال و دو سال است.

پرونده‌های تخلفاتی شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند، در دست بررسی است

وی اعلام کرد: پرونده‌های تخلفاتی شرکت‌هایی که اسفند ماه سود سهام عدالت را پرداخت نکردند، در دست بررسی است. اغلب این شرکت‌ها با کمبود نقدینگی مواجه هستند. در دستور کار است که تا خرداد مرحله پایانی سود سهام عدالت پرداخت شود.

عشقی اظهار کرد: گواهی سپرده شمش را از طریق بورس کالا تعریف کردیم و صندوق‌های سرمایه‌گذاری طلا، گواهی سپرده شمش را از معادن طلا خریداری می‌کنند و افراد هم واحد‌های سرمایه‌گذاری صندوق طلا را می‌خرند.

رییس سازمان بورس در برنامه صف اول تاکید کرد: در سال گذشته ۱۶ هزار میلیارد تومان از شرکت‌های تولید کننده طلا خریداری شد. همچنین در این راستا هم خزانه بورس کالا افتتاح شد.

عشقی خبر داد: برای کاهش هیجانات ناشی از ناآرامی‌های سیاسی دامنه نوسان را محدود کردیم و این موضوع برای روز چهارشنبه هم تمدید شده است. همچنین خبر دیگر اینکه ۲۰۰ شرکت در مرحله پذیرش بورس و فرابورس هستند و در حال بررسی درخواست‌ها هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترویج آموزش های مهارتی برای تولید و اشتغال
  • نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان ۱۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • توسعه درآمدها و خنثی سازی تحریم های فروش نفت و گاز با پیگیری دیپلماسی فعال انرژی محقق شد
  • کاهش قیمت مرغ در بازار
  • حمایت از بازارچه‌های صنایع دستی تولید بانوان
  • افزایش ۴۸ درصدی ایجاد اشتغال با راه اندازی تعاونی‌های جدید
  • تغییر در ترکیب هیئت پذیرش شرکت‌های استارت‌آپی/پذیرش دانش‌بنیان‌ها در حوزه های مختلف
  • سیستان و بلوچستان متعهد به ایجاد شغل برای بیش از ۴۱ هزار نفر شد
  • اضافه شدن سرویس پرداخت مستقیم بازارپی به امکانات تپسی
  • لزوم رسیدگی به صنایع فعال استان گلستان