Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وسایل گازسوز همانند سایر وسایل مشابه جهت روشن شدن و سوختن مناسب نیاز به هوا دارند و تنها راه ارتباطی آنها با فضای خارج از ساختمان از طریق دودکش می باشد. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی در این باره اظهار داشت: با شروع شدن فصل سرما افراد برای گرم کردن محیط خانه خود از وسایل گرمایشی استفاده می‌کنند؛ لذا اگر یک مقدار بی احتیاطی صورت گیرد عواقب جبران ناپذیری بدنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو رعایت نکات ایمنی ضروری است، البته امیدوارم در این روز‌ها شاهد اتفاقاتی بر اثر گاز گرفتگی نباشیم.
وی به مهمترین نکات برای راه اندازی وسایل گرمایشی اشاره کرد وگفت:نصب صحیح شیلنگ بخاری و دودکش‌ها در بالا بردن ایمنی بخاری‌ها تاثیر بسزایی دارد. البته فراموش نشود که دو نوع دودکش وجود دارد. یک مورد که در داخل ساختمان و دیوار‌ها کار گذشته می‌شوند. در این مورد در ساختمان‌های پنج و یا شش طبقه باید به ازای هر وسایل گاز سوز و گرمایشی یک خروجی دودکش از جنس سیمانی و بدون شکستگی تعبیه شده باشد.
ملکی در ادامه تاکید کرد: تمام دودکش‌های وسایل گازسوز بایستی حتماً مجهز به بخش عمودی وکلاهک H. باشند. البته این به وجدان سازندگان ساختمان نیز برمی گردد امیدوارم سازندگان ساختمان کم کاری نکنند.

وی در ادامه گفت: اغلب ما شاهد بودیم که در ساختمان از لوله‌های پلیکا به جای لوله‌های سیمانی استفاده کرده اند. حتی با خود آجر ساختمانی یک مسیری را باز کردند که به اصطلاح داک می‌گویند، که براثر ترک در ساختمان ما شاهد ورود گاز به داخل ساختمان بوده ایم.
سخنگوی سازمان آتش نشانی در خصوص دودکش‌های داخل منازل اظهار داشت: دودکش‌های داخل منازل هم بهتر است از نوع دودکش‌های ورق ضد زنگ (گالوانیزه) و نسبتاً ضخیم باشد؛ و از دودکش‌هایی مانند دودکش‌های فنری، آکاردئونی آلومینیومی نباید استفاده شود.
وی در ادامه گفت: باید دقت کنیم که لوله‌های دودکش، حتی زمانی که بخاری روی شمع است باید گرما داشته باشد. اگر لوله‌ها سرد بود نشانه این است که دود بخاری به خارج از ساختمان نمی‌رود. حتماً این نکته را در نظر بگیریم که با وجود فصل سرما که تمام نقاط خانه را می‌پوشانیم یک جا را برای گردش هوا باز بگذاریم.
ملکی در خصوص زلزله کرمانشاه که در چادر‌ها از وسایل گرمایشی استفاده می‌کنند گفت: به دلیل این که خود چادر منبع اشتعال است. اگر از بخار‌های برقی استفاده می‌کنند مواظب سیم برق آن باشند. حتماً کابل روکش دار باشد و بخاری را به دیوار‌های چادر نچسبانند. از لامپ‌های کم مصرف استفاده کنند که حرارت کمتری دارد. اگر از وسایل نفتی استفاده می‌کنند برای پر کردن مخزن حتما بخاری را خاموش و در بیرون چادر پر کنند. توجه کنید که مخزن سوراخ نباشد و زیر این گونه بخاری‌ها از سینی استفاده کنند تا از سطح کف چادر فاصله داشته باشد. همچنین لازم است بخاری‌ها را در وسط چادر نگذارند، و در یک گوشه‌ای که رفت و آمد کمتر است قرار داده شود.   منبع:جام جم   انتهای پیام/   خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۶۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: فرآیند احیای رشته چادر شب‌بافی از رشته‌های منسوخ شده استان آغاز شده است.
مهراب محمدی افزود: چادر شب‌بافی یکی از صنایع‌دستی سنتی جهارمحال و بختیاری بوده که در گذشته با پارچه‌های رنگارنگ به جنس ابریشم یا پنبه و به شکل چهارخانه بافته می‌شد.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: این در حالی است که سال‌هاست این محصول صنایع‌دستی رونقی نداشت و به دست فراموشی سپرده شده بود.
وی گفت: کارشناسان معتقدند یکی از کاربرد‌های چادر شب‌باف، به‌عنوان روانداز بوده که در شب از آن استفاده می‌‎شده و به‌همین علت با این عنوان نام‌گذاری شده است.
محمدی روپوش برای رختخواب‌ها، ملحفه‌ها، پرده و نورگیر از دیگر کاربرد‌های چادر شب‌باف دانست و یادآور شد: نخستین فرایند برای احیای رشته‌های صنایع‌دستی فراموش شده، برگزاری دوره‌های آموزشی است.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در این رابطه ابتدا مربی مربوط به آن رشته انتخاب، سپس از هنرجویان ثبت‌نام می‌شود.
وی گفت: پس از آن با برگزاری دوره‌های آموزشی افراد می‌توانند با شیوه تولید صنایع‌دستی مربوطه آشنا و در گام بعدی خود اقدام به تولید محصول کنند.
محمدی تأکید کرد: هنرجویان پس از دریافت گواهی می‌توانند از مزایایی مانند بیمه و دریافت تسهیلات برخوردار شوند.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: همچنین علاوه‌بر تلاش برای رشته‌هایی مانند چادر شب‌بافی کاربری‌های جدید تعریف می‌شود تا بازاریابی و فروش محصولات هم موفق باشد.
وی گفت: تلاش می‌شود هر سال یک رشته صنایع‌دستی در چهارمحال و بختیاری را احیا کرد.

دیگر خبرها

  • استقبال از طرح دوخت رایگان چادر در پرند چشم‌گیر است
  • آبگرفتگی چادر‌های عشایر کوهرنگ در پی بارش های اخیر
  • آبگرفتگی چادر‌های عشایر کوهرنگ در پی بارش اخیر
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • با اختراع جدید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • ایران امنیت انرژی بالایی دارد اگر مصرف‌کننده بگذارد
  • دستگاه تهویه همراه خصوصی به بازار عرضه می شود
  • ایران امنیت بالای انرژی دارد اگر مصرف کننده بگذارد
  • با اختراع جید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری