Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین همایش استانی ارتقای سلامت روان با حضور والدین دانش‌آموزان در محل سالن شهدای دانش‌آموز برگزار شد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فاروج من؛ مجید معتمدی در این همایش انجمن اولیاء و مربیان پشتوانه و همچون بالی برای آموزش‌وپرورش است و گفت که حضور مستمر والدین در مدارس و داشتن رابطه نزدیک و تنگاتنگ آنان با مربیان، می‌تواند به آگاه‌سازی والدین در پیشگیری از اختلالات عاطفی و آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معتمدی به حضور پررنگ پدران در این کارگاه تأکید کرد و گفت: نوجوانی ازلحاظ روانی یکی از بحرانی‌ترین دوره‌های زندگی در هر فردی است به همین دلیل آموزش مهارت‌های زندگی به دانش‌آموزان می‌تواند عامل مهمی در پیشگیری از بیماری‌های روانی چون افسردگی در آنان باشد

رئیس اداره آموزش‌وپرورش شهرستان فاروج سلامت روان را در سلامت جسم دانسته و خواستار افزایش مطالعه، حضور در جلسات آموزش خانواده و استفاده مناسب از رسانه‌ها باهدف ارتقاء آگاهی درزمینهٔ آسیب‌های اجتماعی شد.

رئیس اداره مشاوره تربیتی آموزش‌وپرورش خراسان ‌شمالی هم که در این همایش شرکت کرده بود گفت که این همایش با همکاری معاونت اجتماعی استانداری انجام‌گرفته و در سایر شهرستان‌ها هم ادامه پیدا خواهد کرد.

محمدحسین عسگری هدف این همایش را آگاهی بخشی به اولیا و دانش‌آموزان در بعد سلامت روانی دانسته و افزود: آسیب‌های اجتماعی همواره هنجارهای جامعه را مورد تهدید قرار می‌دهند و بروز آسیب اجتماعی در جامعه ناشی از مواردی چون عدم آشنایی با شبکه‌های اجتماعی و مهارت‌های زندگی است.

عسگری بر رصد روانشناسی رفتارهای دانش‌آموزان و شناخت ویژگی‌های نوجوان باهدف افزایش آستانه تحمل، کنترل خشم، حل تعارضات و آموزش مهارت‌های زندگی به آنان تأکید کرده و خواستار ارتقاء آگاهی والدین درزمینهٔ روانی فرزندان شد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۷۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به رنگ حمایت و همدلی در خانواده

همکاری در امور خانه یکی از ستون‌های اصلی زندگی زناشویی شاد و موفق است؛ زمانی که زوجین در انجام کارهای خانه دوشادوش یکدیگر قدم برمی‌دارند، بار مسئولیت‌ها سبک‌تر شده، حس همدلی و تعلق خاطر افزایش می‌یابد و عشق و احترام متقابل در خانه موج می‌زند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، زندگی مشترک، یک شراکت دو نفره است که در آن، زن و شوهر باید در تمام ابعاد زندگی، همراه و پشتیبان یکدیگر باشند؛ یکی از مهم‌ترین عرصه‌های این شراکت، امور مربوط به خانه و خانواده است، در گذشته، تصور رایج بر این بود که وظایف خانه‌داری به طور کامل بر عهده زنان است، اما با تغییر سبک زندگی و افزایش حضور زنان در جامعه، ضرورت همکاری زوج‌ها در انجام کارهای منزل بیش از پیش احساس می‌شود.

همکاری زوج‌ها در امور خانه، فواید متعددی برای زندگی مشترک به همراه دارد، این امر نه تنها به زن و شوهر کمک می‌کند تا بار مسئولیت‌ها را به طور عادلانه تقسیم کنند، بلکه موجب ایجاد صمیمیت و همدلی بیشتر بین آنها می‌شود.

کمک مردان در کارهای منزل از فشار و استرس زنان جلوگیری می‌کند

فاطمه رضازاده، روان‌شناس و مشاور خانواده در خصوص مزایای همکاری زوج‌ها در امور خانه اظهار می‌کند: انجام کارهای خانه به تنهایی، می‌تواند برای هر دو نفر خسته‌کننده و طاقت‌فرسا باشد، اما با تقسیم وظایف بین زن و شوهر، این بار سبک‌تر شده و هر دو نفر می‌توانند زمان بیشتری را برای استراحت و تفریح خود داشته باشند.

وی ادامه می‌دهد: زمانی که زن و شوهر در کنار هم کار می‌کنند، به طور مستقیم با سختی‌ها و چالش‌های یکدیگر آشنا می‌شوند، این امر موجب می‌شود تا آنها نسبت به یکدیگر همدلی و درک بیشتری پیدا کنند.

این روان‌شناس تصریح می‌کند: همکاری در انجام کارهای خانه، فرصتی برای زن و شوهر فراهم می‌کند تا در کنار هم وقت بگذرانند و با یکدیگر صحبت کنند و این منجر به تقویت صمیمیت و روابط عاطفی بین آنها خواهد شد.

وی می‌گوید: فرزندان با مشاهده همکاری پدر و مادر در انجام کارهای خانه، یاد می‌گیرند که چگونه مسئولیت‌های خود را به عهده بگیرند و به دیگران کمک کنند، همچنین زمانی که زن و شوهر در کنار هم برای ساختن و حفظ خانه تلاش می‌کنند، حس تعلق خاطر بیشتری به زندگی مشترک خود پیدا می‌کنند.

رضازاده بیان می‌کند: انجام تمام وظایف خانه و خانواده به تنهایی، می‌تواند فشار و استرس زیادی به زنان شاغل یا خانه‌دار وارد کند؛ کمک مردان در کارهای منزل، این بار سنگین را سبک‌تر می‌کند و به زنان فرصتی برای استراحت و رسیدگی به خود می‌دهد.

وی ادامه می‌دهد: تحقیقات نشان داده است که زنانی که در انجام کارهای منزل تنها هستند، بیشتر در معرض افسردگی، اضطراب و خستگی قرار دارند؛ در مقابل، زنانی که از حمایت همسر خود در انجام کارهای خانه برخوردارند، شادتر و سالم‌تر هستند.

یک تشکر ساده؛ انگیزه‌ای برای ادامه همکاری و حس رضایت است

رضازاده با اشاره به راهکارهایی برای افزایش همکاری زوج‌ها در امور خانه اظهار می‌کند: اولین قدم برای افزایش همکاری زوج‌ها در امور خانه، گفت‌وگوی صریح و صادقانه با همسرتان بر سر تقسیم وظایف است؛ زن و شوهر باید با یکدیگر صحبت کنند و مشخص کنند که هر کدام چه وظایفی را می‌توانند بر عهده بگیرند، بنابراین درباره انتظارات، توانایی‌ها و محدودیت‌های یکدیگر صحبت کنید، به یکدیگر گوش دهید و سعی کنید دیدگاه و احساسات یکدیگر را درک کنید.

وی اضافه می‌کند: شرایط زندگی در حال تغییر است و ممکن است گاهی اوقات یکی از زوجین به دلیل شرایط کاری یا شخصی، زمان و توانایی کمتری برای انجام وظایف خانه داشته باشد؛ در چنین مواقعی انعطاف‌پذیری و درک متقابل حرف اول را می‌زند، از این رو لازم است که زن و شوهر در تقسیم وظایف خود انعطاف‌پذیری نشان دهند.

این روان‌شناس تصریح می‌کند: از زحمات و تلاش‌های همسرتان در انجام کارهای خانه قدردانی کنید؛ یک تشکر ساده و یا انجام دادن کار مورد علاقه همسرتان، می‌تواند انگیزه او را برای ادامه همکاری افزایش دهد، همچنین از یکدیگر به خاطر انجام کارهای خانه تشکر و قدردانی کنید، این امر موجب احساس ارزشمندی و مورد احترام بودن برای هر دو نفر می‌شود.

وی در ادامه می‌گوید: زن و شوهر می‌توانند با یکدیگر برنامه‌ریزی کرده و مشخص کنند که چه زمانی باید چه کاری انجام شود و این می‌تواند به آنها کمک کند تا از اتلاف وقت و انرژی جلوگیری شود، همچنین آنها می‌توانند از فرزندان خود نیز در انجام کارهای خانه کمک بخواهند تا حس مسئولیت‌پذیری را یاد بگیرند.

رضازاده می‌گوید: انجام تمام وظایف خانه و خانواده به تنهایی، می‌تواند فشار و استرس زیادی به زنان شاغل یا خانه‌دار وارد کند؛ کمک مردان در کارهای منزل، این بار سنگین را سبک‌تر می‌کند و به زنان فرصتی برای استراحت و رسیدگی به خود می‌دهد.

کمک مردان در کارهای خانه نشانه‌ای از احترام و تعهد به همسر و خانواده است

وی اظهار می‌کند: کمک مردان در کارهای خانه نشانه‌ای از عشق، احترام و تعهد به همسر و خانواده است؛ زمانی که در کنار همسرتان برای ساختن خانه‌ای گرم و صمیمی تلاش می‌کنید، پیوندتان عمیق‌تر شده و زندگی زناشویی‌تان شادتر و پویاتر خواهد شد، بنابراین با تقسیم عادلانه وظایف منزل، می‌توانید زندگی مشترکی شادتر، سالم‌تر و موفق‌تر داشته باشید.

این روان‌شناس ادامه می‌دهد: انجام کارهای خانه همیشه خسته‌کننده و یکنواخت نیست، با کمی خلاقیت می‌توانید آنها را به فعالیتی لذت‌بخش تبدیل کنید، به عنوان نمونه می‌توانید باهم آشپزی کنید یا انجام امور خانه را با همکاری فرزندان خانواده و تشویق آنها به همکاری و مسئولیت‌پذیری در فضایی شاد و صمیمی انجام دهید.

با این اوصاف؛ همکاری زوج‌ها در امور خانه، یک ضرورت برای داشتن یک زندگی مشترک شاد و موفق است؛ با کمی تلاش و برنامه‌ریزی، می‌توانید این امر را به یک برنامه‌ریزی همیشگی تبدیل کنید و از فواید آن بهره‌مند شوید؛ به یاد داشته باشید که صبر و حوصله، شوخ‌طبعی و ایجاد فضایی شاد و صمیمی در خانه، می‌تواند همکاری در امور خانه را به تجربه‌ای لذت‌بخش و خاطره‌انگیز تبدیل کند.

کد خبر 744960

دیگر خبرها

  • مدرسه باید دالان زندگی برای دانش‌آموز باشد / سیاست توسعه متوازن در دستور کار آموزش و پرورش
  • حق حضانت فرزند، اهرم فشار والدین
  • برپایی جشنواره کارآفرینان کوچک با شعار «مدرسه کارآفرین»
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور
  • به رنگ حمایت و همدلی در خانواده
  • ارائه آموزش‌های ایمنی و ترافیک به ۱۸۰ دانش‌آموز نظر آبادی