Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی شهسوار، مسئول روابط عمومی مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: محمد بریهی، حافظ کل قرآن کریم مراکز شبانه‌روزی حفظ تخصصی این مؤسسه در مسابقات قرآن کریم دانشگاه آزاد واحد اهواز در رشته حفظ 20 جزء حائز رتبه اول شد.
وی ادامه داد: همچنین در پاسخ به نامه آیت‌الله اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه جهت برگزاری مراسم دعا برای شفای آیت‌الله شیخ عیسی قاسم، رهبر شیعیان بحرین، مراسمی در مدرسه علمیه قرآن محور امام صادق(ع) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یادآور می‌شود، این مؤسسه دارای هشت مدرسه شبانه‌روزی حفظ و تفسیر یک ساله کل قرآن ویژه آقایان و بانوان در استان‌های فارس، خراسان رضوی، تهران، خراسان جنوبی و خوزستان است که شرکت‌کنندگان در ابتدا در دوره 40 روزه آزمایشی شرکت می‌کنند و پس از قبولی در آزمون‌ها، وارد دوره اصلی می‌شوند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۷۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محل حادثه قتل دانشجوی دانشگاه تهران فاقد چراغ بوده و شناسایی مجرم را سخت می‌کند

اگر نتیجه دقیق اعلام نشده بخاطر شرایط محیط و نور است. پلیس از ابتدای حادثه وارد عمل شد و تا الان بطور شبانه‌روزی پیگیر موضوع بوده است.  ۱۴۰۳/۱۱/۲۷ – ۲۳:۲۱:۵۱ آخرین اخبار ورزشی را در سایت خبری-تحلیلی رسانه 7 بخوانید

اگر نتیجه دقیق اعلام نشده بخاطر شرایط محیط و نور است.

پلیس از ابتدای حادثه وارد عمل شد و تا الان بطور شبانه‌روزی پیگیر موضوع بوده است. 

۱۴۰۳/۱۱/۲۷ – ۲۳:۲۱:۵۱

آخرین اخبار ورزشی را در سایت خبری-تحلیلی رسانه 7 بخوانید

دیگر خبرها

  • رقابت ۷ هزار نفر در مسابقات ملی قرآن کریم ویژه خانواده‌های شهدا | آیین اختتامیه با معرفی نفرات برگزیده برگزار شد (۲۹ بهمن ۱۴۰۳)
  • تبریز میزبان مرحله کشوری آزمون معارفی دانشگاه آزاد
  • پایداری دانشگاه در گرو تمسک به قرآن کریم
  • قزوین میزبان برگزاری دومین جشنواره تقلیدی قرآن کریم
  • جبران خلأ معنوی در زندگی بشر با قرآن
  • برگزاری مسابقات حفظ قرآن کریم در دبیرستان عاشورا ناحیه دو شهرری
  • محل حادثه قتل دانشجوی دانشگاه تهران فاقد چراغ بوده و شناسایی مجرم را سخت می‌کند
  • اقدامات شبانه‌روزی پلیس برای یافتن قاتل دانشجوی دانشگاه تهران
  • اقدامات شبانه‌روزی پلیس برای یافتن قاتل دانشجوی دانشگاه تهران/ کیوسک این‌منطقه به درخواست دانشگاه جمع شده بود
  • اقدامات شبانه‌روزی پلیس برای پیدا کردن قاتل دانشجوی دانشگاه تهران/ کیوسک این‌منطقه به درخواست دانشگاه جمع شده بود