Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشریه «پلیتیکو» امروز به نقل از منابع خبری خود در کاخ سفید نوشت: "دونالد ترامپ" رئیس جمهوری آمریکا با اعمال تحریمهای جدیدی علیه مسکو به دلیل اینکه، به عقیده مقامات واشنگتن، روسیه پیمان مربوط به نابودسازی موشکهای دارای برد کوتاه و متوسط را نقض کرده، موافقت نموده است.

در خبر این نشریه یادآوری شده است که در این رابطه وزارت بازرگانی آمریکا قصد دارد اقدامات محدودکننده جدیدی را برای شرکتهای روسی که در زمینه فناوریهای موشکی تحقیق و یا فعالیت دارند، در نظر بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته یک مقام کاخ سفید، هدف از این تحریمها اعمال فشار بیشتر بر مقامات مسکو برای «تغییر طرحهای» دولت روسیه است.

پیش از این وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرده بود که پیمان نابودسازی موشکهای برد کوتاه و متوسط به دلیل اقدامات طرف روسی در معرض خطر قرار گرفته است.

در همین راستا، نشریه آلمانی «اشپیگل» نیز خبر داده که "جیمز ماتیس" رئیس پنتاگون از متحدان آمریکا در ناتو خواسته است تا خط مشی مشترکی را در قبال روسیه دنبال کنند و اقدامات محدود کننده برای مجبور کردن مسکو به رعایت مفاد پیمان نابودی موشکها در نظر بگیرند.

این در حالی است که روسیه تمامی اتهامات وارده از سوی طرف آمریکایی در مورد نقض پیمان نابودسازی موشکهای دارای برد کوتاه و متوسط را تکذیب کرده و ادعایی در مورد برخی اقدامات آمریکا در این زمینه دارد.

"سرگئی لاوروف" وزیر خارجه روسیه تاکید کرده است که این کشور به تمامی تعهدات خویش در چارچوب این پیمان پایبند بوده و برخی اخبار در مورد اینکه گویا روسیه در جایی از کشور موشکهای دارای برد کوتاه و متوسط مستقر کرده، کاملا بی پایه و اساس است.

"سرگئی ریابکوف" معاون وزیر امور خارجه روسیه نیز روز جمعه اعلام کرد که اگر آمریکا دست به اقداماتی بزند که به منزله شکست پیمان نابودسازی موشکهای دارای برد کوتاه و متوسط تلقی شود، پاسخ مسکو به این اقدام فورا و بصورت مقابله به مثل خواهد بود. به گفته وی، طرف روسی به مقامات آمریکایی پیشنهاد کرده تا برای برطرف شدن مشکلات موجود پیرامون این پیمان، لازم است تا گفت‌وگوهای دوجانبه نه تنها ادامه یابد، بلکه جنبه مشخص تری داشته باشند.

روز جمعه، 8 دسامبر، سی‌امین سالگرد امضای پیمان مربوط به نابودسازی موشکهای دارای برد پرواز از 500 الی 550 کیلومتر بود که در سال 1987 بین "میخائیل گورباچف" آخرین رئیس جمهوری اتحاد جماهیر شوروی و "رونالد ریگان" رئیس جمهوری وقت ایالات متحده آمریکا در واشنگتن امضاء شد. 

 

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۰۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران

به گزارش تابناک، لایحه جدیدی که به جو بایدن اختیار تشدید تحریم‌ها علیه نفت خام ایران را می‌دهد، در آستانه تبدیل شدن به قانون است. با این حال، به نظر می‌رسد رئیس جمهور آمریکا تمایلی به اعمال فوری این تحریم‌ها در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری و در شرایط حساس بازار انرژی جهانی نداشته باشد.

تحریم‌های جدید در واکنش به تنش‌ها

این تحریم‌ها که اواخر هفته گذشته توسط مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسید، در پاسخ به حمله موشکی ایران به اسرائیل اعمال شده است. طبق این مصوبه، دامنه تحریم‌ها علیه صادرات نفت خام ایران گسترش یافته و بنادر، نفتکش‌ها و پالایشگاه‌های خارجی که در تجارت نفت ایران دخیل هستند نیز هدف قرار خواهند گرفت.

اما آیا بایدن ماشه تحریم‌ها را می‌چکاند؟

با وجود لحن قاطعانه قانون جدید، تحلیلگران بازار نفت معتقدند که بایدن تمایلی به اقدامی که منجر به افزایش قیمت نفت خام یا بنزین شود، ندارد. برخی کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که او با اعطای معافیت‌هایی، اجرای کامل تحریم‌ها را به تعویق خواهد انداخت.

این رویکرد مشابه سیاستی است که دولت بایدن در قبال روسیه و تهاجم این کشور به اوکراین در پیش گرفته است. کاخ سفید با اعمال تحریم‌هایی علیه روسیه، سعی در محدود کردن درآمدهای این کشور دارد، اما در عین حال برای جلوگیری از اختلال در عرضه جهانی نفت و تشدید تورم، اجازه داده است صادرات نفت روسیه ادامه یابد. این ملاحظات، به‌ویژه در سال انتخابات ریاست‌جمهوری، از اهمیت بالایی برخوردار است.

علاوه بر این، آمریکا حتی با وجود تمدید تحریم‌ها، به ونزوئلا نیز اجازه داده است به صادرات نفت خود ادامه دهد. این اقدامات نشان می‌دهد که بسیاری از بازیگران بازار نفت، تحریم‌های جدید علیه ایران را چندان جدی نمی‌گیرند، چرا که انتظار دارند مشابه تحریم‌های روسیه، معافیت‌هایی برای ادامه صادرات نفت ایران نیز در نظر گرفته شود.

تأثیر نامشخص بر بازار

شورای امنیت ملی کاخ سفید هنوز در مورد جزئیات اجرای این تحریم‌ها اظهارنظری نکرده است. دولت در حال بررسی قانون جدید است، اما انتظار نمی‌رود تا پیش از پاییز، تأثیر قابل‌توجهی بر بازار نفت داشته باشد.

با این حال، بازار نفت در حال حاضر به شدت به هرگونه کاهش عرضه حساس است. قیمت نفت خام برنت در اوایل آوریل به بالاترین سطح 6 ماه گذشته یعنی بیش از 92 دلار در هر بشکه رسید. این افزایش قیمت در شرایط تقاضای جهانی بالا و تداوم طرح کاهش تولید اوپک و متحدانش رخ داده است.

دیگر خبرها

  • واکنش تند ایران به اقدام ۳کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم های جدید | انتقاد شدید از پارلمان اروپا | باید زمانی پاسخگو باشید!
  • واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • آمریکا تحریم های جدید علیه ایران و روسیه اعمال کرد
  • آمریکا تحریم‌های جدیدی مرتبط با ایران و روسیه وضع کرد
  • تحریم‌های مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران