Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتاب «دیجیتال‌سازی کتابخانه مدرن و گذر از چاپ به الکترونیک» به زبان انگلیسی و از سوی انتشارات IGI Global در 12 فصل (325 صفحه) به چاپ رسید که فصل هفتم این کتاب با هدایت و همت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول نگارش شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، کتاب دیجیتال سازی کتابخانه مدرن و گذر از چاپ به الکترونیک، منبع ارزشمندی برای آخرین تکنیک ها و ابتکارات جهت گذار کتابخانه ها به عصر دیجیتال است که در آن پوشش گسترده ای از زمینه های مرتبط از قبیل مدیریت منابع الکترونیک، نرم افزار مدیریت کتابخانه و وب معنایی ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اثر منبع ایده آلی برای اعضای هیئت علمی، محققان پژوهشی، دانشجویان، کارشناسان اطلاعاتی و کتابداران در دانشگاه ها و کتابخانه های دانشگاهی، عمومی و تخصصی است که با همکاری نویسندگانی از سراسر دنیا به نگارش در آمده است که به ترتیب الفبا عبارتند از: اسپانیا، ایالات متحده آمریکا، ایران، پاکستان، نیجریه، و هند.

به گزارش آنا، فصل هفتم کتاب فوق توسط مرضیه سیامک، شیوا فتحی، دو دانشجوی مقطع دکتری پژوهش محور، و دکتر علیرضا اسفندیاری مقدم از ایران تهیه شده است که به سنجش و اندازه گیری برنامه های آموزشی سواد اطلاعاتی می پردازد.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این کتاب می توانند به آدرس زیر مراجعه کنند:

https://www.igi-global.com/book/digitizing-modern-library-transition-print/172015

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۱۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند


آقای حامد محقق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این کتابخانه‌ها را ما به عنوان « برنده‌های کتاب » می‌شناسیم. چرا که هم کتاب را به مناطق مختلف می‌برد و هم با ورود کتاب به این مناطق یک « برندگی » ایجاد می‌کنند.
وی گفت:بنابر قانون برای دستگاه‌های مختلف الزاماتی دیده شده که کتاب و کتابخوانی را در مناطق عشایری و روستایی با استفاده از کتابخانه‌های سیار رقم بزنند.
معاون شعر و ادبیات خانه کتاب گفت: این کتابخانه‌ها بهترین راه است برای این که ما در مناطق روستایی و عشایری کتابخانه‌هایی را ببینیم.
وی افزود: بردن کتاب با دوچرخه در کشور‌های اروپایی متداول است و تبلیغات زیادی برای آن می‌شود در حالی که ما هم همین کار را انجام می‌دهیم، اما کمتر درباره آن اطلاع رسانی کرده ایم.
یکی از معاونت‌های مرتبط با امر توسعه کتاب در نهاد کتابخانه‌ها یک سال قبل  طراحی کتابخانه‌های عشایری را شروع کرد و در دستور کار قرار داد.
جدیدترین کتابخانه عشایری ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ در خوزستان افتتاح شد.
این کتابخانه با عنوان رویش در بزرگترین سایت عشایری کشور در منطقه فتح المبین شوش با استقرار چادر در میان چادر‌های عشایر و مدارس چادری و کانکسی آنان گشایش یافت.

دیگر خبرها

  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • شرحی بر قدیمی‌ترین فهرست‌نامه‌های کتابخانه آستان قدس رضوی/خدمتی به گذشته، امروز و آینده
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • حفظ فرهنگ وهویت هر ملت مستلزم نگهداری اسناد هویت دار
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • آمادگی هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی