Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@04:10:27 GMT

پنیر برای قلب مفید است

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۶۸۲۳۹

پنیر برای قلب مفید است

محققان طی یک مطالعه گسترده دریافتند کسانی که هر روز پنیر می‌خورند با خطر کمتری برای ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی مواجه هستند. آفتاب‌‌نیوز : محققان بیش از 200 هزار نفر را مورد بررسی قرار دادند و متوجه شدند که خوردن روزانه پنیر با کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی ارتباط دارد. اما این بدان معنا نیست که در خوردن پنیر زیاده‌روی کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کلمات "پنیر" و "سلامتی" ترکیبی عجیب از کلمات برای قرار گرفتن در یک جمله است و در عین حال بررسی جدید محققان نشان می‌دهد که مصرف روزانه پنیر ممکن است در واقع منجر به بهبود سلامتی شود.

به گزارش تک‌تایمز، شرکت کنندگان در این پژوهش که هر روز کمی پنیر بخورند، در مقایسه با افرادی که هرگز یا به ندرت پنیر مصرف می‌کنند، احتمال کمتری را برای ابتلا به سکته مغزی یا بیماری قلبی تجربه می‌کنند.

محققان از چین و هلند، بیش از 15 مطالعه در مورد مصرف پنیر که روی بیش از 200 هزار نفر انجام شده بود را جمع آوری و تجزیه و تحلیل کردند.

آنها کشف کردند که خوردن مقدار کمی از پنیر در هر روز، شانس ابتلا به بیماری قلبی عروقی را تا 14 درصد کاهش می‌دهد یا احتمال سکته مغزی را تا 10 درصد کاهش می‌دهد.

به گفته محققان، سطح بالای کلسیم در پنیر برخی از چربی‌های اشباع را که نسبت ارزش غذایی آن را از بین می‌برد، متوقف می‌کند.

تاکنون تصور بر این بود که پنیر سطح بالایی از چربی اشباع شده دارد که با کلسترول بالا، تصلب شرائین و افزایش احتمال ابتلا به بیماری قلبی را در پی دارد. اما همچنین شامل پروبیوتیک‌ها، پروتئین و همانطور که ذکر شد، کلسیم است که دارای مزایای سلامتی است.

محققان کشف کردند که رابطه بین مصرف پنیر و احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی بجای خطی، به شکل U بود. به این معنی که مصرف بیشتر پنیر به معنای افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی نیست.

در حقیقت، شرکت کنندگان که کمترین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را نشان دادند، کسانی بودند که هر روز یک قالب کوچک به اندازه قوطی کبریت، پنیر می‌خوردند.

به عبارت ساده، این تحقیق رابطه علت و معلولی بین مصرف پنیر و خطر بیماری‌های قلبی را درنیافته است، بلکه ارتباط بین این دو را نشان می‌دهد.

این مطالعه همچنین به بررسی انواع پنیرها نپرداخته است که ممکن است مطالعه پنیرهای مختلف نتایج مختلفی به دست دهد، زیرا انواع خاصی وجود دارد که شامل مزایا و خطرات بیشتری نسبت به پنیر معمولی هستند.

باید در نظر داشت که هرگز نباید در مصرف پنیر زیاده‌روی کرد، اما مصرف یک یا دو قالب کوچک ضرر نخواهد داشت.

نتایج این مطالعه در مجله اروپایی Nutrition منتشر شده است.

منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۸۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

در میان دمنوش‌ها و چای‌های گیاهی، بابونه از شهرت بالایی برای درمان بیماری‌های پوستی برخوردار بوده و سال هاست که برای درمان خشکی پوست، ترک پوست و حتی برای درمان آکنه‌ها استفاده می‌شود. از آنجا که نوشیدن چای دارای تاثیرات مثبتی روی رنگ پوست است، محصولاتی که در آن‌ها چای به کار می‌رود، نیز می‌تواند برای پوست مفید باشد.

تحقیقات نشان داده است سه نوع چای می‌توانند نقش بسزایی در جوان‌سازی پوست ایفا کنند. این سه نوع چای به شرح زیر است:

چای سبز یکی از دمنوش‌های جوان‌کننده چهره

آفتاب زیاد ممکن است به پوست آسیب رسانده و باعث پیری پوست شود. تحقیقات نشان می‌دهد چای سبز خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می‌دهد. 

«کاتچین» موجود در چای سبز التهابات پوستی ناشی از پیری را کاهش می‌دهد. از طرفی، این ماده پوست را از آفتاب سوختگی محافظت کرده و آثار منفی اشعه UV خورشید را روی پوست می‌زداید.

تجمع رادیکال‌های آزاد در بدن در اثر جذب بیش از حد اشعه UV سلول‌های سالم پوست را نابود می‌کند.

پلی فنول‌های موجود در چای ضدالتهاب بوده و توانایی بازسازی DNA را دارند و می‌توانند تغییرات سلولی ناشی از انباشت رادیکال‌های آزاد در بدن را اصلاح کنند. 

علاوه بر نوشیدن یک فنجان چای سبز در هر روز می‌توانید از محصولات آرایشی حاوی چای سبز نیز استفاده کنید.

چای بابونه یکی از دمنوش‌های جوان‌کننده چهره

در میان دمنوش‌ها و چای‌های گیاهی، بابونه از شهرت بالایی برای درمان بیماری‌های پوستی برخوردار بوده و سال‌هاست که برای درمان خشکی پوست، ترک پوست و حتی برای درمان آکنه‌ها استفاده می‌شود.

چای بابونه حتی برای درمان پوست‌های جوشدار و ملتهب نیز مفید است. این گیاه سرشار از فلاونوئیدهاست که برای مهار رادیکال‌های آزاد ضروری است.

چای رویبوس یا چای قرمز یکی از دمنوش‌های جوان‌کننده چهره

چای رویبوس یا چای قرمز که از بوته‌های قرمز آفریقای جنوبی استخراج می‌شود، بدون کافئین است. خانم‌هایی که نمی‌خواهند کافئین بدنشان زیاد شود، می‌توانند از این نوشیدنی مفرح برای رطوبت‌دهی به پوستشان بهره ببرند.

این گیاه منبع دو ترکیب ضدالتهاب موسوم به آسپالاتین و نوتوفاگین است. البته فلاونوئید‌های موجود در رویبوس هم خاصیت ضدالتهابی داشته و برای درمان آکنه‌ها بسیار مفید است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها
  • رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!