Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ از همان ابتدا که ساپرا موتور پا به عرصه گذاشت، ناتوانی‌ و ضعف شدید مدیریتی‌شان رخ می‌ داد. مدیران این شرکت که پیش‌تر تلاشی شکست‌خورده در زمینه واردات محصولات تیون‌شده رنج‌روور را تجربه کرده بودند، این‌بار برند اوپل آلمان را هدف قرار دادند.

با انتشار مدارک مربوط به تخلف این شرکت، سازمان حمایت به‌طور رسمی از فعالیت آن‌ها جلوگیری به عمل آورد و هرگونه پیش‌فروش از سوی ساپراموتور را غیر قانونی اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی بود که دست اندر کاران این شرکت به صورت چراغ‌ خاموش اقدام به پیش‌فروش برخی مدل‌ها به افراد معروف کرده بودند و حتی مبالغی نیز دریافت شده بود.

با ورود ایسکانیوز به این میدان، ساپرا موتور در لاک خود فرو رفت و سیاست سکوت پیشه کرد. تا اینکه چندی پیش به صورت رسمی ابطال گواهی نمایندگی OPEL‌ این شرکت اعلام شد. به نظر می‌رسید این پایانی تلخ برای ماجراجویی‌های یک شرکت نوپا باشد. ولی اخباری در دست است که نشان می‌دهد، این شرکت علاقه وافری به قانو‌ن‌گریزی و تخلف دارد. گویی آنقدر سر نترس دارند که از هیچ چیز واهمه نمی‌کنند.

یکی از شهروندان با ارسال تصویری از یک نمایشگاه خودرو، باب جدیدی را در فعالیت‌های غیرقانونی ساپرا موتور گشود. در این تصویر به‌وضوح آرم اوپل و لوگوی تجاری شرکت ساپرا موتور با اعطای کد نمایندگی به نمایشگاه مذکور دیده می‌شود.

خبرنگار ایسکانیوز ضمن تماس با این نمایندگی از شرایط جویا شد که پاسخ فرد مسئول جالب توجه است. ایشان ضمن تایید اینکه فعلاً از اوپل محصولی برای عرضه موجود نیست، در پاسخ به این سوال که آیا مگر مجوز فعالیت این برند ابطال نشده، اضافه کرد که خیر چنین چیزی واقعیت ندارد و هرچه هست، «یک کلاغ و چهل کلاغ» در فضای مجازی است. این اظهارنظر قاطعانه در حالی صورت می‌گیرد که عملاً سازمان‌ها و نهادهای مسئول نسبت به ادامه این فعالیت‌ها اقدامی از خود نشان نمی‌دهند.

در وبسایت این نمایشگاه، جملات خارق‌العاده‌ای به چشم می‌خورد به این صورت که: نمایندگی 1010 اوپل ارائه دهنده محصولات کارخانه اوپل آلمان در ایران ، کار خود را با وجود تحریم های بین المللی به صورت جدی آغاز نموده و تا به امروز توانسته تجربه سوار شدن یک خودرو منحصر بفرد آلمانی را به هموطنان ایرانی هدیه کند. صاحب‌ امتیاز این نمایندگی که بی‌شک یکی از بانیان اصلی ایده اخذ نمایندگی از اوپل بوده و خود یک کد دیگر نمایندگی برای عرضه در استان فارس را نیز دارد، به‌اندازه‌ای خود را بزرگ پنداشته که راساً خود را در خط مقدم مبارزه با تحریم‌ها می‌دیده است. غافل از اینکه بعد از برجام و لغو تحریم‌ها، اوپل به گروه PSA فرانسه واگذار شد ولی هم‌چنان طبق سیاست‌های شرکت مادر یعنی جنرال‌موتورز آمریکا عمل می‌کند و قصدی برای حضور رسمی در ایران ندارد. مضافاً اینکه ایشان نمی‌دانند که یک نمایشگاه‌دار ساده نمی‌تواند برای اخذ یک برند اقدام کند و این پروسه باید از طریق حقوقی و شرکتی صورت بگیرد. البته شاهد پایان تلخ پروسه شرکتی دوستان نیز بودیم.

نمایشگاه فوق که در حال حاضر یکی از نمایندگی‌های سانگ‌یانگ کره است، با استفاده از نام و برند تجاری اوپل، قصد در افزایش اعتبار خود داشته است. منهای این ماجرا، این احتمال می‌رود که دیر یا زود توسط یکی از همین نمایندگی‌ها، آگهی پیش‌فروش منتشر شود و مبالغ هنگفتی به‌صورت غیر قانونی از مردم اخذ شود.

401

ساپرا موتور خودروسازی وزارت صنعت، معدن و تجارت سانگ‌یانگ اوپل واردات تحریم برجام خودرو

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۹۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • خروج شرکت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده 141 قانون تجارت
  • خروج ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • دیدگاه‌های انتخاباتی برخی کاندیداهای مجلس دوازدهم: مردم باید قوی شوند
  • شرکت در انتخابات یک حق و تکلیف ملی است
  • دومین نشست «عصابیفکن» برگزار شد
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند / کسی که کشف حجاب کند، بار اول یک و نیم میلیون تومان جریمه می‌شود، بار دوم، ۳ میلیون تومان که بعد از سه هفته باید ۴ و نیم میلیون تومان پرداخت کند / ب