Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-07@06:06:17 GMT

ظرف های خوردنی

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۷۴۶۵۴

ظرف های خوردنی

ساعت24- زباله های فراوانی پلاستیکی که در گوشه و کنار جهان و شهرهای بزرگ دیده می شود مشکلی است که محیط زیست را در معرض خطر قرار داده و تلاش های زیادی برای حذف آن ها شده و می شود.

به گزارش ساعت 24 این معضل در کشورهای درحال توسعه بیشتر مانند کشور های توسعه یافته وجود دارد و پژوهشگران در این کشور ها نیز در تلاش برای یافتن راه هایی برای حذف ظرف های پلاستیکی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اندونزی که از جمله کشورهایی است که گرفتار انبوه زباله های پلاستیکی است یک تولید کننده مبتکر روشی برای تولید ظرف های یک بار مصرف ابداع کرده که می تواند مشکل انبوه زباله ها در این کشور و دیگر کشور ها را حل کند.

این تولید کننده با استفاده از نوعی جلبک دریایی که در این کشور نیز فراوان رشد می کند نوعی ظرف تولید کرده که مصرف کننده می تواند آن را همراه با ماده مصرفی که در ظرف ریخته شده میل کند.این ابتکار امید هایی برای برای حل معضل زباله در این کشور بوجود آورده است.براساس آمارها براساس آمار ها تنها چین بیشتر از اندونزی زباله در اقیانوس ها می ریزد و ساخت این ظرف ها می تواند علاوه بر کاهش این روند با حذف تا هفتاد درصد تا سال 2025 سهم این کشور را در تولید زباله در جهان کاهش دهد.جلبک های دریایی در اندونزی بصورت طبیعی رشد می کند و کشاورزان با اقتصادی شدن این محصول به تولید آن و کشت در مناطق مناسب روی آورده اند که در حال حاضر تولید آن به ده میلیون تن در سال رسیده است.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۴۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی

یک شرکت ژاپنی به نام Astroscale سیستمی را برای تصویربرداری از زباله‌های فضایی توسعه داده است. این تصاویر به دانشمندان کمک می‌کند تا نحوه حرکت زباله‌ها را درک کنند و راه‌هایی برای پاکسازی آنها از مدار زمین بیابند. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، زباله‌های فضایی شامل قطعات کوچک و بزرگی از تجهیزات دست‌ساز بشر است که در مدار زمین رها شده‌اند. این زباله‌ها می‌توانند با سرعت‌های باورنکردنی حرکت کنند و به ماهواره‌ها و فضاپیماها آسیب برسانند.

زباله‌های فضایی شامل ماهواره‌های شکسته، قطعات موشک‌های دورانداخته شده و سایر قطعات کوچک و  بزرگ فلزی است که اغلب سرعت زیادی در اطراف سیاره ما دارند. این زباله‌های فضایی، ایستگاه فضایی بین‌المللی و ایستگاه فضایی چین را تهدید می‌کنند و حتی برای ساکنان زمین نیز خطرناک است چراکه اخیراً شاهد فرود آمدن یک زباله فضایی بر سر یکی از ساکنان خانه‌ای در ایالات متحده بودیم.

تلسکوپ فضایی هابل 34 ساله شد

یک شرکت ژاپنی به نام Astroscale سیستمی را برای تصویربرداری از زباله‌های فضایی توسعه داده است. این تصاویر به دانشمندان کمک می‌کند تا نحوه حرکت زباله‌ها را درک کنند و راه‌هایی برای پاکسازی آنها از مدار زمین بیابند.

ماهواره Astroscale's Active Debris Removal by Astroscale-Japan (ADRAS-J) تصویر بالا را از مرحله بالایی یک موشک دور انداخته شده از فاصله چند صد متری گرفته است. ایده سیستم ADRAS-J بازرسی قطعات زباله و گرفتن عکس از آنها برای تعیین حرکات و وضعیت آنها است تا به درک چگونگی حرکت زباله برای عملیات حذف آتی کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟
  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • کشف دومین منزل دپوی زباله در بجنورد + فیلم
  • دومین منزل انباشت زباله در بجنورد کشف شد
  • دومین ملک مسکونی محل انباشت ضایعات و زباله توسط شهرداری تخلیه شد
  • تفکیک زباله در روستای قلعه بالای بیارجمند آغاز شد
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • کارزار نجات انجیلسی در مازندران
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی