Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مديرکل نوسازي مدارس استان تهران گفت:‌بيش از هزار فضاي آموزشي در سطح استان تهران وجود دارد که ايمني لازم را براي دانش آموزان ندارند. داريوش ورناصري در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري تسنيم درباره مدارس فرسوده پايتخت اظهار کرد:‌ از مجموع فضاهاي آموزشي شهر تهران مدرسه‌اي که با طوفان تخريب شود نداريم اما مدارسي هستند که در برابر حوادث از جمله زلزله آسيب‌پذيرند و تعداد اين مدارس کم نيست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: بيش از هزار فضاي آموزشي در سطح استان تهران وجود دارد که ايمني لازم را براي دانش آموزان ندارند و بيش از 50 درصد اين مدارس در شهر تهران مستقر هستند؛ البته نداشتن ايمني مناسب بدين معنا نيست که اين مدارس به زودي تخريب مي‌شوند، اين‌ها در برابر بارهاي ثقلي مانند برف و وزن ساختمان هيچگونه مشکلي ندارند اما در برابر بارهاي جانبي مانند زلزله و آتش‌سوزي دچار مشکل مي‌شوند.
همچنين بخوانيد:‌ تهران 700 مدرسه فرسوده دارد اما خيران مدرسه‌ساز به شهرستان‌ها مي‌روند
مديرکل نوسازي مدارس استان تهران گفت:‌ تعداد مدارس فرسوده تهران در سال 85 بسيار بيشتر بود اما طبق مصوبه مجلس کار تخريب و بازسازي مدارس فرسوده آغاز شد همچنين اقدام به مقاوم سازي برخي ديگر از مدارس کرديم. مدارسي که هم‌اکنون از فرسودگي آنها صحبت مي‌کنيم باقي مانده مدارسي هستند که موفق به نوسازي و مقاوم سازي آنها نشديم.
ورناصري ادامه داد: براي تخريب مدارس فرسوده به اعتبار نياز داريم و بدون اعتبار هيچ کاري نمي‌توان انجام داد، بخش عمده‌اي از اين اقدام با کمک‌هاي خيران انجام مي‌شود اما تعداد مدارس فرسوده زياد است و رسيدگي به آنها در يک يا دو سال امکان پذير نيست و به بازه زماني 5 تا 10 سال نياز داريم.
وي با اشاره به اينکه در شهر تهران براي تخريب و بازسازي مدارس فرسوده 900 ميليارد تومان نياز داريم، گفت: حدود 400 ميليارد نيز براي مقاوم سازي مدارس نيازمند است که در مجموع 1300 ميليارد تومان اعتبار براي مدارس فرسوده پايتخت نياز است اما تامين اين اعتبار براي دولت و خيرين امکانپذير نيست و با مشارکت خيران و دولت مي‌توان بخشي از اين اعتبار را در هر سال تأمين کرد و در يک بازه زماني 5 ساله کل آن را ساماندهي کرد.
مديرکل نوسازي مدارس استان تهران تاکيد کرد:‌مطالعات اوليه انجام شده و نقشه‌هاي مقاوم‌سازي و تخريب و بازسازي مدارس آماده شده است و فقط منتظر تأمين اعتبار هستيم که با همراهي دولت و خيرين در کنار هم مي‌توانيم کار را پيش ببريم البته کار تخريب و بازسازي مدارس فرسوده از سال 85 آغاز شده است و توانسته‌ايم بخش عمده‌اي از مدارس فرسوده را کاهش دهيم.
ورناصري خاطرنشان کرد:‌ در شهر تهران بيشترين مدارس فرسوده در حاشيه جنوبي شهر، شهرري، مناطق مرکزي و مناطق 7، 9، 11، 12، 13 و 19 قرار دارد البته بدين معني نيست که در مناطق ديگر مدارس فرسوده نداريم اما تعداد آنها بسيار کمتر است.
به گزارش تسنيم، پيش از اين عباسعلي باقري مديرکل آموزش‌وپرورش شهر تهران درباره مدارس فرسوده پايتخت گفته بود: 700 مدرسه شهر تهران با قدمت بالاي 40 سال در برابر حوادث مقاومت زيادي ندارند و نيازمند تخريب و بازسازي هستند، هم اکنون ناچار هستيم تعدادي از اين مدارس را خالي نگه داريم و نمي‌توانيم اجازه ورود دانش آموزان را به مدارس بدهيم. 9 هزار و 900 کلاس درس به تعداد يک هزار مدرسه در تهران نيز 14 تا 40 سال قدمت داشته و نيازمند مقاوم سازي هستند که با اعتبارات جاري و معمولي نمي‌توان براي آنها کاري کرد.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۴۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: در ایران ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده، حاشیه‌ای و تاریخی و بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان وجود دارد و اگر جریان نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده کشور شتاب نگیرد، شاهد تکرار فاجعه‌ای مانند بم خواهیم بود.

به گزارش تسنیم،‌ محمد آئینی ظهر امروز در همایش بزرگداشت روز ملی شوراهای اسلامی که در سالن شیخ صدوق آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد، با تاکید بر اینکه مردم در بافت فرسوده و سکونت‌گاه‌های غیررسمی حق حیات دارند و جان آن‌ها در خطر است، گفت: در ایران ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده، حاشیه‌ای و تاریخی و بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان وجود دارد.

وی با بیان اینکه شوراها باید زبان گویای مردم باشند، افزود: در صورتی‌که جریان نوسازی مسکن در بافت‌های ناکارآمد و فرسوده کشور شتاب نگیرد، شاهد تکرار فاجعه‌ای مانند بم خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به برخی از حقوق مردم ساکن در بافت‌های فرسوده، خاطرنشان کرد: این شهروندان در وهله اول حق حیات دارند، باید حقوق آنان به رسمیت شناخته شده و به منظور نوسازی واحدهای مسکونی در سکونتگاه‌های غیررسمی، موانع صدور اسناد مالکیت به منظور فراهم شدن امکان دریافت تسهیلات برطرف شود.

آئینی با اشاره به نهضت سنددار کردن اراضی در سکونتگاه‌های غیررسمی، تصریح کرد: بهره‌مندی از امکانات شهری در حد متوسط محلات برخوردار شهری و فراهم کردن زیرساخت‌های خدمات آموزشی، فرهنگی، ورزشی، درمانی، بهداشتی اهمیت دارد.

وی با اشاره به بیش از ۶۰ درصد معابر در بافت‌های فرسوده شهری، خاکی هستند، ابراز امیدواری کرد: با همکاری وزارت راه و شهرسازی و تخصیص قیر، طی مدت باقیمانده از دولت، هیچ معبر خاکی در سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های فرسوده نداشته باشد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در ادامه تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی وظیفه دارند متناسب با پراکنش جمعیت در این مناطق، خدمات و زیرساخت‌های لازم را تأمین کنند.

وی حق اشتغال را از دیگر حقوق ساکنان مناطق بافت فرسوده شهری برشمرد و گفت: باید با ارائه آموزش‌های شغلی، زمینه اشتغال‌زایی برای ساکنان این مناطق فراهم شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در پایان با تأکید بر ارائه تخفیف ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی صدور پروانه ساخت‌وساز در مناطق فرسوده و ناکارآمد شهری خاطرنشان کرد: ارائه تسهیلات و امکانات و حمایت‌های نهضت ملی مسکن، حق تغییر کاربری طبقات همکف و صدور پروانه ساخت‌وساز برای واحدهای مسکونی با هر متراژ زمین، از اهرم‌های تشویقی دولت در بافت فرسوده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • تخریب ۸۰ درصد مدارس غزه و تبدیل آن به بازداشتگاه و مرکز شکنجه
  • فضای مدارس استان قزوین فرسوده است
  • گپ و گفت با معلم امدادگر/ نقش معلمان در جامعه روستایی
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند
  • کدام بانوان گیلانی نخستین مدارس دخترانه را تاسیس کردند؟
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !