Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@06:23:50 GMT

لزوم حذف قوانین دست و پاگیر در کشور

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۷۸۶۹۵

نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: اکنون شاهد وجود بیش از 11 هزار قانون در کشور بوده که برای تسهیل فضای کسب‌وکار کشور باید قوانین زائد و دست و پاگیر حذف شوند.

به گزارش ایسنا، حسین سلاحورزی با بیان اینکه اولین و مهم‌ترین مسئله در کشور بحث اشتغال جوانان بوده که تحقق این هدف با رشد اقتصادی انجام‌پذیر است، اظهار کرد: رشد اقتصادی به الزامات، زیرساخت‌ها و منابع خاصی نیاز دارد که خوشبختانه در کشور منابع و نیروی انسانی مناسب وجود دارد، اما لازمه تبدیل این منابع به ارزش‌افزوده رشد اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران خاطرنشان کرد: در اوایل انقلاب کشور وارد جنگی تحمیلی سنگینی شد که آسیب‌های جدی به اقتصادمان وارد کرد و از طرفی بعد از انقلاب اسلامی از راه‌های مختلف تحریم‌های یک‍جانبه‌ای علیه ایران صورت گرفت و امکان استفاده از فناوری و منابع مالی خارجی از ما گرفته شد.

وی افزود: در مقاطعی با وجود کسب درآمد حاصل از فروش نفت وضعیت درآمدی خوبی داشتیم، اما این منابع با سوء مدیریت به ارزش‌افزوده تبدیل نشده و باعث شد که نرخ تشکیل سرمایه ثابت نرخی نباشد که یک رشد اقتصادی ثابت و پایداری داشته باشیم.

سلاحورزی بابیان اینکه هم‌زمان با شروع تحریم‌های اخیر درآمدها کاهش پیداکرده و امکان جذب سرمایه و استفاده از تکنولوژی از کشور سلب شد، بیان کرد: در کشور سرمایه‌گذاری‌های خارجی قابل‌توجهی حتی بعد از برجام صورت نگرفته و دلیل این موانع مختلف خارجی و داخلی است.

وی ادامه داد: با توجه به تهدیدهای آمریکا در قبال ایران سرمایه‌گذار خارجی برای سرمایه‌گذاری در کشور احساس امنیت نمی‌کند چرا که معتقدند با خروج احتمالی آمریکا از برجام و اعمال دوباره تحریم‌ها متحمل ضرر می‌شوند.

رئیس اتاق بازرگانی لرستان اظهار کرد: باوجود فرصت‌های مناسب در اطراف کشور از نظر داخلی قوانین و مقررات ما جذب‌کننده سرمایه‌گذار نبوده و بسترهای مقدماتی برای جذب سرمایه‌گذار خارجی فراهم نیست.

وی با اشاره به اینکه بیش از 11 هزار قانون و 80 هزار مقررات در کشور وجود دارد، گفت: هرساله بانک جهانی و مؤسسات اقتصادی مطرح رتبه‌بندی کشورها را در زمینه سهولت کسب فضای کسب‌وکار اعلام می‌کنند، که بر اساس آمار سال 2018 میلادی ایران با چهار رتبه سقوط نسبت به سال پیش از آن در رتبه 124 قرار دارد.

سلاحورزی افزود: آمار بالا نشان‌دهنده این است که سرمایه‌گذاران به شرایط مناسب و سهولت فضای کسب‌وکار سایر کشورها را برای سرمایه‌گذاری خود انتخاب کرده و کشورهای با فضای مناسب اصلاح مداوم و کاهش مقررات را در دستور کار خود قرار می‌دهند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۸۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدجواد فرهنگ رئیس مرکز حراست و مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه جمعی از مسئولان ضمن بازدید از امکانات و بخش‌های مختلف اداری واحد رامسر در جلسه هیئت رئیسه این واحد دانشگاهی شرکت کرد.

رئیس مرکز حراست و مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اهمیت حضور مجموعه حراست در واحد‌های دانشگاهی اظهار کرد: یکی از وظایف جدی مجموعه حراست صیانت و حفظ سرمایه‌های مادی و معنوی واحد‌هاست تا مدیر آن مجموعه بتواند با خیال راحت فعالیت‌های توسعه‌ای و پیشرفتی انجام دهد.

فرهنگ، هدف اصلی دانشگاه را تربیت نیروی متخصص و متعهد برای کشور دانست و عنوان کرد: در دانشگاه دو هدف عمده و چند هدف فرعی تعریف شده و در زمینه‌های تخصصی موضوع تولید علم و پژوهش و در حوزه تعهد هم مسئله رفتار و کردار انسانی است که در یک شخصیت باید متبلور شود.

وی افزود: نباید به دانشگاه به‌عنوان یک بنگاه اقتصادی و به دانشجو به‌عنوان‌ یک مشتری نگاه کرد و نگاه مشتری‌مداری و درآمدزایی نگاه خوبی نیست.

رئیس مرکز حراست و مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه یک استاد و یک هیئت علمی می‌تواند نظام دانشی را در یک دانشگاه متحول کند، ادامه داد: هدف برای یک‌ مجموعه بسیار مهم است و اگر این هدف برای هرکدام از ارکان مجموعه به درستی تعریف شود ساختار درستی هم متناسب با همان هدف طراحی خواهد شد.

فرهنگ متذکر شد: تولید دانش، تحقیق، پژوهش، انجام طرح پژوهشی و چاپ مقاله توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه به‌عنوان اهداف فرعی در دانشگاه تعریف می‌شوند که در نهایت منجر به دانش‌افزایی در جامعه خواهد شد و هرچه به سمت تولید دانش کاربردی حرکت کنیم آن دانش را تبدیل به سرمایه خواهیم کرد.

همت محمدنژاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر هم با ارائه گزارشی از این واحد دانشگاهی در ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی و تربیتی به تشریح استراتژی‌ها و اهداف تدوین شده در آینده از قبیل افزایش تعداد دانشجو، توسعه و گسترش مدارس سما در مقاطع مختلف تحصیلی، تکمیل پروژه سوله ورزشی و احداث کمپ ورزشی و احداث مهمانسرا پرداخت.

دکتر فرهنگ با حضور بر سر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ضمن قرائت فاتحه با آرمان‌های امام و شهدا تجدیدپیمان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • رونمایی از ۲۰ محصول جدید استان فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران