Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، بذرهای اصلاح شده و تولیدی مراکز تحقیقات کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از زمین‌های زراعی استان کشت می‌شوند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان گفت: با آغاز کار کشت پاییزه، بذر‌های کریم، کوهدشت، دهدشت، چمران، میهن و آذر که همگی پس از انجام مراحل تحقیقاتی در مراکز تحقیقات کشاورزی کهگیلویه و بویر احمد تولید شده اند در زمین‌های آبی و دیم استان در حال کشت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهرام عسکری با بیان اینکه متقاضیان برای استفاده از بذرهای اصلاح شده تولید استان به خوبی استقبال کرده اند افزود: کار کشت در حدود ۳۰ هزار هکتار از مجموع زمین‌های زراعی صد در صد مکانیزه انجام می‌شود.


منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۹۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تحقق شعار سال باید حرائم بهداشتی مراکز دامی اصلاح شود

محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره تاثیر حرائم بهداشتی بر مانع‌گذاری در مسیر ایجاد کسب و کار‌های جدید و تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: در حوزه مربوط به شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است در حوزه تقنینی تقریبا تمام مسیر‌ها و بستر‌ها مهیا است. 

وی اظهار کرد: همه قوانین مندرس و کهنه در مجلس یازدهم به‌روز شده و شاید یکی از معدود مجلس‌هایی هستیم که طرح‌های زیادی را در صحن علنی به تصویب رسانده‌ایم و بخش عمده‌ای از این طرح‌ها اقداماتی برای تسهیل روند صدور مجوز‌های کسب و کار است. 

نماینده مردم داراب و زرین‌دشت افزود:: تمامی شواهد و قرائن نشان‌دهنده این است که رویکرد مجلس این بوده که فضایی ایجاد کند که هیج بهانه‌ای برای دستگاه‌ها برای جلوگیری از رونق تولید وجود نداشته باشد. 

عسگری بیان کرد: در بحث کشاورزی، صنعت، خدمات، گردشگری، معدن، حمل و نقل، صادرات، واردات و... تمامی قوانین به‌روز شده است، اما باز هم برخی از مسائل مثل حرائم بهداشتی باقی مانده که در مسیر ایجاد کسب و کار‌های جدید و تاسیس مراکز دامی مانع ایجاد می‌کند. 

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس تصریح کرد: این قانون قدیمی باعث شده که محدوده تعیین شده در آن برای متقاضیان جدید برای ایجاد کسب و کار دامی مشکل ایجاد کند و تعداد زیادی از درخواست‌ها برای ایجاد کسب و کار جدید رد شود. 

وی گفت: به زودی در کمیسیون کشاورزی مجلس بحث اصلاح حرائم بهداشتی تاسیس مراکز دامی مطرح خواهد شد تا این مشکل در مسیر ایجاد کسب و کار‌های جدید برداشته شود و شاهد تحقق هرچه بیشتر مشارکت مردم در جهش تولید باشیم. 

عسگری بیان کرد: اگر این موضوع در برنامه هفتم هم قید نشده باشد تلاش می‌کنیم در قالب یک استفساریه مشکل آن را حل کنیم تا این مانع بزرگ در برابر کشاورزان برای تاسیس مراکز دامی برداشته شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • تولید بی سابقه کُلزا در شهرستان دهلران
  • تلاش برای تولید نان کامل/ سیستم آسیابانی نیازمند اصلاح است
  • اصلاح الگوی کشت برنج در کهگیلویه و بویراحمد
  • نرخ فعلی خرید گندم مورد رضایت کشاورزان نیست
  • رها سازی آب سد نهب؛ سهمیه کشاورزان چقدر است؟
  • فقط ۳۰ درصد دانش کشاورزی وارد مزرعه شده است
  • برای تحقق شعار سال باید حرائم بهداشتی مراکز دامی اصلاح شود
  • صدور سند برای 600 هزار مترمربع زمین کشاورزی بابل
  • شورای ایده‌پردازی کشاورزان در زنجان تشکیل می‌شود
  • تأمین بیش از ۳۲ هزار تن کود شیمیایی در گیلان