Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: زندگی نامه شهدا و بررسی سیره و منش شهدا، الگویی برای زندگی و مقابله با توطئه های دشمنان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، شهدا اسوه های صبر، ساده زیستن و ایثار و از خود گذشتگی هستند.

 

زندگی نامه شهدا، درسی از زندگی ساده اما عاشقانه است، شهدا آگاهانه پای در مسیر ایثار گذاشتند و با نوع زندگی ساده و بی آلایش خود در این دنیای پر از رنگ، سبکی دیگر از زندگی را به نمایش گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شهدا عاشقانه رفتند و با نگارش سبکی جدید از زندگی، یادگارهای ارزشمند را برای بشریت به جای گذاشتند.

 

زندگی نامه شهدا، خاطرات دوستان آنان، خاطرات خانواده ها، وصیت نامه ها و هر نوع ثبت خاطره ای شهدا خود الگویی کم نظیر برای نسل های جوان امروز و آینده است.

 

در دنیای امروز که دشمنان به دنبال ترویج سبک زندگی غربی در جامعه هستند، ترویج فرهنگ سبک زندگی اسلامی و بیان زندگی نامه شهدا به عنوان زندگی نامه ای سرشار از ساده زیستی، ارزش محوری وگذشت و ایثار می تواند سدی محکم در برابر توطئه های دشمنان باشد.

 

نگاهی کوتاه به زندگی نامه شهید لرستانی

 

 

حجت الله زارع، درسال 1331 در خانه ای گلی روستایی، اما سرشارازمعنویت به دنیا آمد.

 

خانواده حجت الله خانواده ای مذهبی بودند و  وی با یادعلی (ع)  رشد بافت.

 

وی از دوران ابتدایی با بانورقرآن مانوس شد.

 

وی با در دوران مبارزات مردمی علیه رژیم ستم شاهی، همره با مردم بود و حضوری بسیار فعال در پخش اعلامیه های امام خمین (ره) داشت.

 

حجت الله با گذراندن دوران تحصیل در مقطع دبیرستان برای گذراندن دوران وظیفه سربازی وارد ارتش شد وبعد ازآن شغل معلمی را انتخاب کرد.

 

حجت الله زارع با مبارز خستگي ناپذير مرحوم حاج شيخ احمد كروبي آشنا شد و همين اشنايي و مبارزات علیه ستم شاهی منجر به دستگيي وي توسط ساواك شد.

 

وی به رغم دستگیری و تحمل سختی در این راه، دست از مبارزه نكشيد و تا اينكه انقلاب اسلامي پيروز شد.

 

 بعد از انقلاب و تشكيل كميته سپاه  در حوزه سازندگي شركتی فعال داشت.

 

حجت الله با تشکیل جلسات قرآن وسخنرانی تحول چشمگیری درمیان اهالی محل زندگی خود ایجاد می کرد و گاهی هم در دیگر محلات با همکاری دوستان خود، جلسات قرآن را برگزار می کرد.

 

وی با شروع جنگ تحمیلی داوطلبانه به سوی جبهه های نبرد حق علیه باطل شتافت و درطول جنگ تحمیلی چند باربه جبهه جنگ اعزام شد.

 

حجت الله زارع در 16 فروردین سال 65 بود، وی در جبهه دربند یخان براثر اثابت ترکش خمپاره مجروح وبه مشهد منتقل شد.

 

حجت الله زارع در کنارمرقد مطهر وبارگاه ملکوتی ثامن الامه به دیدار دوست شتافت و شهید شد.

پایان پیام/186

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۶۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده صادق اخلاقی‌ترین عملیات تاریخ نظامی جهان بود

مدیر حوزه های علمیه کشور، علمیات «وعده صادق» را علمیاتی بی نظیر و اخلاقی ترین اقدام نظامی تمام دوران تاریخ نظامی جهان توصیف کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیرحوزه های علمیه در سومین همایش خاطره گویی کارمندان ایثارگر مرکز مدیریت حوزه های علمیه که در مدرسه امام کاظم(ع) قم برگزار شد، ضمن گرامیداشت حرکت شجاعانه و مدبرانه سپاهیان اسلام در علمیات «وعده صادق» این اقدام را علمیاتی بی نظیر و اخلاقی ترین اقدام نظام تمام دوران تاریخ نظامی جهان توصیف کرد.

مدیر حوزه های علمیه با بیان اینکه من کوچکترین و کمترین سرباز این نظام و انقلاب در قبل از انقلاب و حتی دوران جنگ تحمیلی هستم و بر حسب وظیفه خدمتتان حضور پیدا کرده‌ام، به سیر تاریخی انقلاب اسلامی پرداخت و افزود: انقلاب اسلامی پدیده ای بی نظیر است که امام راحل بنیانگذار آن شد و در مسیر با شجاعت ایستادگی و رهبری کرد.

وی با بیان اینکه از سال 42 تا به امروز این درخت تناور انقلاب اسلامی مراحل و تطوری را طی کرده است، ابراز کرد: این تقسیمات رسالت حوزه و شما حوزویان را سنگین تر می کند. لذا در همین راستا باید بگویم، ریشه های انقلاب در صدر اسلام و عاشورا و عصر امام صادقین و عصر غیبت صغری و عصر علما است اما طلوع خورشید امام در قم یک مرحله نو و بی نظیر در تاریخ اسلام و حوزه های اسلام به شمار می‌آید هرچند تاریخ های بی نظیری همچون حرکت خواجه نصیرالدین در عصر مغول را شاهد هستیم اما تاریخ انقلاب اسلامی کاملا متمایز از تواریخ نهضت های اسلامی است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه امام راحل تطور عظیم تاریخی به شمار می آید، ادامه داد: شوری که امام(ه) در میان مردم افکند و شاگردانی که در مسیر ایشان تربیت شدند و ادبیات و گفتمان دو سال اول در سال 42 و 43 یک دوره آغازین نهضت است و در آن دوره افرادی که وارد میدان شدند بسیار ارزشمند هستند چرا که سینه تاریکی ها را شکافتند و پایه گذار نهضت اسلامی شدند و پس از آن چهادره سال دوران تبیعد امام است که با زندان های طولانی و فشارهای غیرقابل وصف همراه شده است.

آیت الله اعرافی بیان کرد: اولین روزی که سال 1350 وارد فیضیه شدم شاهد برخورد نیروهای ساواک و پهلوی با حجره نشینان فیضیه بودم، طلاب جمع می شدند و شعار می دادند و هرهفته در فیضیه برخورد ساواک با طلاب جوان وجود داشت. سال 54 سال بسیار مهمی بود که حرکت بزرگی در فیضیه رخ داد و به خیابان ها کشیده شد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه فیضیه به عنوان کانون و محور اعتراضات علیه شاه دو سال کامل تعطیل شد، تصریح کرد: در شب عید فطر سال 54 دستگیر ابتدا به اداره ساواک در خیابان ایستگاه فعلی بردند و سپس به شهربانی قم واقع در خیابان باجک بردند و مورد شکنجه و بازجویی قرار دادند که پس از چند روز با وساطت آیت الله حائری مرا آزاد کردند.

آیت الله اعرافی گفت: هر روز احتمال دستگیری و شکنجه بود ولی همه نسل جوان آن روز حوزه عشق به امام(ره) داشتند و عشق توصیف ناچیزی در مقابل عشق و جانفشانی نسبت به امام بود و عشق به آقا سید روح الله حاکم بر قلب ها بود و جانشان را برای آرمان های امام در کف دست گرفته بودند.

عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود به جزوه جهاد اکبر امام خمینی(ره) اشاره کرد و افزود: جزوه جهاد اکبر امام(ره) برای دستگاه شاهنشاهی سنگین بود، عزاداری‌های عاشورای قم در این مقطع بسیار فوق العاده، شورانگیز و اثرگذار بود و زمام کار از دست ساواک و شهربانی آن وقت خارج می شد و نوحه ها و عزاداری ها فوق العاده حماسی و جذاب بود و ای کاش از آن دوران فیلم هایی به یادگار مانده بود.

مدیر حوزه های علمیه با اشاره به جریان تبلیغ حوزه در عصر انقلاب تاکید کرد: جمع زیادی از طلاب در فرصت های تبلیغی اندیشه و افکار امام(ره) را در سراسر نقاط کشور انتشار می دادند و زمینه انقلاب و آگاهی و بصیرت را فراهم می کردند. در همین زمینه سخنرانی چهلم آقا مصطفی را بارها بشنوید جرقه انقلاب را در این سخنرانی ها می دانم که انسان ساز و اخلاقی است، همچنین سخنرانی امام(ه) در فیضیه که دنیا را تکان داد و همه چیز را زیر و رو کرد.

مدیر حوزه ه های علمیه با بیان اینکه امام خمینی (ره) انقلاب را مردمی می دانستند، گفت: کسی فکر نمی کرد انقلاب به ثمر برسد اما امام(ره) با پشتوانه مردمی و توکل برخدا دستگاه ظلم را فرو ریخت.

انتهای پیام/

  

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (6 اردیبهشت)
  • دومین کنگره شهدا در چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • «آسید کاظم» در تماشاخانه‌ ایران‌شهر نمایش‌نامه خوانی می‌شود
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست
  • روایت کشتی‌گیر ایرانی از مبارزه‌اش با برنده دیوید تیلور
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (5 اردیبهشت)
  • وعده صادق اخلاقی‌ترین عملیات تاریخ نظامی جهان بود
  • خانواده‌های شهدا پاسداران واقعی ارزش‌های انقلاب اسلامی هستند
  • سبک زندگی دکتر مرندی به روایت دخترش | ساده‌زیستی را از پدر و مادر یاد گرفتیم