Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی لایحه بودجه سال آینده حاکی از آن است که اعتبارات سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی و عمومی نسبت به لایحه ۹۶ حدود ۲ برابر شده است.

به گزارش قدس آنلاین، اعتبارات عمرانی (تملک دارایی‌های سرمایه‌ای) سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی و عمومی در لایحه بودجه سال آینده ۸۹۳ میلیارد و ۶۰ میلیون تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعتبارات عمرانی این زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی در لایحه سال جاری ۴۸۸ میلیارد و ۲۰۴ میلیون تومان بود. میزان اعتبارت سال آینده سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی و عمومی در لایحه بودجه حدود ۸۳ درصد از لایحه سال ۹۶ بیشتر است.

این سازمان مجری ساخت بیمارستان‌ها از جمله بیمارستان تخریب شده در زلزله اخیر است که فروردین امسال به وزارت بهداشت تحویل شده بود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۷۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیر موضوع افزایش سهم مشهد از بودجه ملی زیارت هستیم

به گزارش قدس خراسان، حسین عبدالله زاده در نشست مشترک با نماینده منتخب مردم شریف مشهد و کلات در مجلس دوازدهم و روسای شوراهای اجتماعی محلات منطقه یک بر این نکته که مشهد شهری ملی و فراملی است به نحوه اختصاص اعتبارات بودجه ملی زیارت به مشهد مقدس اشاره کرد. 

مشاور شهردار مشهد مقدس ادامه داد: طبق آماری که اخیرا اعلام شد، در بازه زمانی ۱۵ اسفندماه سال گذشته تا ۱۵ فروردین ماه امسال بیش از ۱۱ میلیون زایر در مشهد حضور داشتند و برای خدمت رسانی بهتر، مجموعه مدیریت شهری بخش عمده‌ای از اعتبارات خود را در این مسیر هزینه می‌کند؛ که مستلزم یاری و حمایت جدی در سطح کلان است تا با توجه به رشد سالانه این تعداد شهرداری مشهد بتواند در عین توجه جدی به موضوعات عمرانی و نگهداری شهر، در مقوله خدمت رسانی به شهروندان و زائران جهانشهر برکت و کرامت موفق‌تر و شایسته‌تر عمل کند. لذا می‌طلبد که افزایش اعتبارات زیارت در سطح کلان و تخصص به شهر مشهد و مدیریت شهری در بودجه کشوری دنبال شود. 

وی دیگر مشکل و معضل شهر را  مساله مهم آب و کاهش منابع و ذخایر آبی به عنوان یک هشدار جدی در مشهد ذکر کرد و گفت: در حال حاضر این موضوع به شکل نگران کننده‌ای درآمده و مجموعه مدیریت شهری به هر حال  با مدیریت و بازچرخانی پساب و روش‌های مختلف بخشی از آب مورد نیاز را تامین می‌کند و حتی بخشی از چاه‌ها و منابع آبی در اختیار شرکت آب و فاضلاب مشهد قرار گرفته تا در چرخه شبکه آبرسانی شهری قرار گیرد، از این رو تسریع موضوع انتقال آب به شهر مشهد مورد مطالبه است.  
 
شهردار منطقه یک مشهد در بخشی دیگر از سخنانش ضمن اشاره به اهمیت ایجاد مسیرهای جدید برای گشودن گره های ترافیکی شهر ، گفت: بر اساس برنامه های عمرانی و طرح های مصوب شهری گذشته مشهد، در سالیان اخیر اقداماتی از جمله ایجاد مسیرهای کمربندی و بزرگراه های گرداگرد شهر انجام شده اما وجود مسیری در جهت شمال به جنوب که دسترسی شعاعی ایجاد نماید ضروری است و توسعه خیابان خیام در وضع موجود می تواند در صورت اتصال به بلوار نماز بسیاری از گره های ترافیکی را باز کند.
 
میثم ظهوریان نماینده منتخب مردم شریف مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست اظهار کرد: شوراهای اجتماعی محلات به عنوان پارلمان های محلی می توانند در ساختارمند کردن مطالبات شهروندان نقش موثر داشته باشند،و  ما بعنوان نمایندگان مجلس محال است که بتوانیم با تک تک مردم ارتباط بگیریم، ولی این حلقه های میانی و رابط مردم می توانند ساختاری باشند که دغدغه ها را به ما منتقل کنند و کمک کنند فهم واقعی تری نسبت به مسایل شهر مشهد روی نمایندگان شکل بگیرد . 

 نماینده منتخب مردم مشهد همچنین ادامه داد :در بخش زائر و زیارت هم  نگاه ملی وجود دارد و نباید به عنوان هزینه و منفعت درامدی به این مقوله نگاه کرد؛ و علی رغم اینکه اقتصاد و حیات شهری مشهد پیوند خورده با امر زیارت است نباید نگاه اقتصادی به زیارت داشته باشیم.
 
وی در پایان تاکید کرد در حال حاضر رویکرد خوبی نسبت به امر زیارت در دولت وجود دارد و باید بتوانیم در تخصیص بودجه زیارت ورود کنیم، اما نکته اینجاست که در لایحه قانون برنامه هفتم توسعه کشور این نکته پر اهمیت آن گونه که باید مورد توجه نبوده و خیلی گذرا و اجمالی به آن پرداخته شده است.
 
ظهوریان ادامه داد: این موضوع نیاز به پیگیری هایی هم از سوی نمایندگان مردم و هم از سوی مسئولین استانی دارد تا با اعمال بازنگری و تجدید نظر و انجام اصلاحاتی در این ردیف،بتوانیم به منظور افزایش سهم و نقش حمایتی دولت و حاکمیت از مدیریت شهرهای زیارتی به ویژه مشهد مقدس از محل اعتبارات ملی و دولتی، گام برداریم.

دیگر خبرها

  • گره تخصیص بودجه برای «رفع فقر سه دهک اول» باز نشد!؟
  • انحراف در بودجه شهرداری کرمانشاه
  • تخصیصات فعلی اعتبارات به صورت علی الحساب است
  • تخصیص‌های بودجه‌ پیش از تصویب جداول به صورت علی‌الحساب است
  • دارویار ۱۲۰ همت بودجه نیاز دارد
  • دارویار ۱۲۰ همت بودجه نیاز دارد/ ممکن است دچار چالش شویم
  • جذب اعتبارات جهت جبران خسارات سیل اخیر
  • افزایش ۵ برابری اعتبارات بیمه خدمات درمانی معتادان در حین درمان در گلستان
  • پیگیر موضوع افزایش سهم مشهد از بودجه ملی زیارت هستیم
  • افزایش بیش از ۲ برابری اعتبارات عمرانی ورزش اردبیل