Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره میراث فرهنگی؛ بانه با اشاره به جاذبه و ظرفیت های گردشگری روستاهای سونج علیا و سفلی شهرستان بانه گفت: این دو روستا قابلیت تبدیل شدن به روستاهای هدف گردشگری را دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سعدالله رحیمی خواه امروز در گفت و گو با آرباباخبر، با اعلام این خبر اظهار داشت: روستاهای سونج علیا و سفلی واقع در بخش مرکزی بانه با توجه به جاذبه های طبیعی و مکانی  قابلیت تبدیل شدن به قطب گردشگری روستایی را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: در همین راستا امروز بازدیدی با بخشدار بخش  مرکزی بانه و جمعی از اهالی و معتمدین روستاهای سونج علیا و سفلی به منظور بررسی وضعیت و پتانسیل های این روستا در زمینه گردشگری صورت گرفت.
 
رحیمی خواه با تاکید بر رفع مشکلات و کاستیهای موجود در این روستاها توسط ارگانها و نهادهای دولتی، گفت: در صورت تبدیل شدن روستاهای مذکور به مقصد گردشگران، برای تعدادی از روستاییان بصورت مستقیم و یا غیر مستقیم شغل ایجاد شده و از مشکلات بیکاری این روستاها نیر کاسته خواهد شد.


رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان بانه نیز ضمن اعلام آمادگی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری جهت حمایت از سرمایه گذرانی که قصد سرمایه گذاری در بخش گردشگری و صنایع دستی در این روستاها را دارند تصریح کرد: با توجه به پتانسیلهای طبیعی و  فرهنگی که زمینه برای  تبدیل شدن آنها را به روستای گردشگری فراهم نموده را دارد.
 

وی ضمن تاکید بر مشارکت هر چه بیشتر اهالی روستاهای سونج علیا و سونج سفلی در توسعه و سرمایه گذاری اظهار داشت: فرهنگ غنی، چشم اندازهای طبیعی و وجود چشمه های آب معدنی فراوان در این روستا که زادگاه مامه رحه بعنوان شخصیت تاریخی و اسطوره فداکاری وجوانمردی است از جمله پتانسیلهای بی مثال این روستا می باشد که باید با همکاری مردم از آنها به نحو احسن بهره برداری کرد.

رحیمی خواه بوم گردی و ایجاد اماکن اقامتی سنتی را در این مناطق مهم برشمرد و گفت: برای ایجاد تاسیسات گردشگری تسهیلات با بهره تک رقمی پرداخت خواهد شد و این موضوع فرصتی برای تسریع در توسعه گردشگری روستایی وبوم گردی خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۷۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۲ میلیون و ۸۸۵ هزار لیتر سوخت در روستا‌های لرستان توزیع شد

غلامعلی فتحی با اشاره به اینکه این میزان سوخت شامل بنزین، نفت، گازوییل، روغن، گاز طبیعی و مایع بود، اظهار کرد: تا پیش از گازرسانی به روستا‌های استان حدود ۴۰۰ فروشندگی سوخت در مناطق مختلف روستایی برای تحویل نفت سفید به روستاییان فعال بود، اما با گاز رسانی به این مناطق اکنون تعداد آنها به زیر ۱۰۰ واحد رسیده است.

وی بیان کرد: همچنین تا پیش از سال ۹۲ که هنوز روستا‌های لرستان گازرسانی نشده بود، سالانه بیش از ۱۴۰ میلیون لیتر نفت سفید در این مناطق توزیع می‌شد، اما این آمار در سه سال پیش به ۱۰ میلیون لیتر کاهش یافته است.

فتحی همچنین با اشاره به توزیع انواع نهاده‌های دامی توسط اتحادیه‌ها و تشکل‌های تحت پوشش شبکه تعاون روستایی استان بیان کرد: این اتحادیه‌ها پارسال ۱۱۰ هزار تن انواع نهاده‌های دامی میان روستاییان استان توزیع کردند.

به گفته مدیر تعاون روستایی لرستان پارسال حدود ۶ هزار و ۷۰۰ تن انواع کود‌های شیمیایی (آلی، زیستی و ریز مغذی) بین کشاورزان استان توزیع شده است.

وی ادامه داد: همچنین سه هزار و ۲۲۳ تن انواع بذور اصلاح شده تولید و فرآوری و در میان کشاورزان توزیع شده که نسبت به برنامه تعیین شده در ابتدای سال ۱۶۱ درصد رشد داشته است.

فتحی تصریح کرد: همچنین ۱۱ هزار و ۷۹۱ کیلوگرم انواع سموم شیمیایی بین کشاورزان توزیع شده نسبت به سال ماقبل ۱۲۹ درصد رشد داشته است همچنین ۳۴ هزار تن آرد خانه پزی توزیع و ۴۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی از کشاورزان استان خریداری شد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ۵۲ میلیون و ۸۸۵ هزار لیتر سوخت در روستا‌های لرستان توزیع شد
  • مشکلات آبرسانی در روستاهای بخش گابریگ از زبان اهالی
  • پیشرفت۹۰درصدی مرحله نخست جهاد آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی
  • پایدار شدن برق ۲۸ روستا در جنوب سیستان و بلوچستان
  • هزینه‌کرد ۷۰۰ میلیارد تومانی برای آبرسانی به روستاهای کردستان
  • ثبت جهانی پالنگان نیازمند همت جمعی است
  • هزینه‌کرد ۷۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاهای کردستان
  • رونق صنعت کشاورزی و گردشگری روستای کرد علیا
  • ۷۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاهای کردستان هزینه شد
  • سودای جهانی شدن ابیانه چه زمانی محقق می‌شود؟