Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - وحید شقاقی، کارشناس اقتصادی یکي از اهداف بانکداري اسلامي حمايت از نيازمندان و تلاش در جهت کاهش شكاف طبقاتي و فقر در جامعه است كه با عنوان اهداف اجتماعي بانكداري تعريف مي‌شود.

ازاین‌رو برای تحقق اهداف اجتماعی بانکداری يکي از ابزارهاي آن به‌کارگيري قرض‌الحسنه است.

قرض‌الحسنه ابزاري براي کمك به نيازمندان و رفع نيازهاي دهك‌هاي پايين درآمدي با جذب منابع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع جذب منابع در قالب قرض‌الحسنه بايد براي رفع نيازهاي مردم صورت بگيرد.

سپرده‌گذاران قرض‌الحسنه در راه كسب رضايت خداوند و كمك به نيازمندان اقدام كرده و نظام بانكداري اسلامي به عنوان واسط و وكيل اين منابع را جذب مي كند و در راستاي اهداف دولت اسلامي و كمك به رفع نيازهاي جامعه تخصيص مي‌دهد.

بنابراين بانكداري اسلامي توازن‌بخش جامعه بوده و نابرابري را كنترل مي‌كند و نيازهاي جامعه اسلامي را پوشش مي‌دهد و موجب مي‌شود توزيع منابع به سمت عدالت توزيعي باشد و رضايت جامعه اسلامي افزايش يابد.
بنابراين قرض‌الحسنه يكي از ابزارهاي بانكداري اسلامي در نيل به عدالت توزيعي و رفع نيازهاي جامعه است و قطعا موجبات رضايت در جامعه اسلامي را فراهم مي‌سازد و در قرآن نيز خداوند متعال به قرض دادن سفارش كرده است و بركت را حاصل چنين نگاهي مي‌داند كه اميدواريم در نظام بانكي كشور نيز با جديت به اين كاركرد توجه ويژه صورت گيرد و ضمن آسيب‌شناسي روند كنوني اقدامات لازم براي توسعه فرهنگ قرض‌الحسنه در كشور ايجاد شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۹۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته های دانشگاهی را به سمت نیازهای جامعه سوق دهیم

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری صبح جمعه در حاشیه بازدید از برپایی کنکور سراسری در دانشگاه مازندران نقش کنکور را در زندگی آینده نوجوانان و خانواده‌ها مهم برشمرد و گفت: کنکور از نظر متقاضیان و اولیا و سیاست‌گذاران نیز کنکور مهم است.

وی با بیان اینکه هرچه بتوانیم رشته‌ها را به سمت نیازهای جامعه سوق دهیم نتیجه بهتری را شاهد خواهیم بود ادامه داد: بیش از یک میلیون و ۳۵۲ هزار نفر در کشور در این رویداد حضور دارند که سهم استان مازندران بیش از ۳۸ هزار نفر است.

نوری با عنوان اینکه هر متقاضی می‌تواند ۴ دوره در آزمایش شرکت کند آن را مصوبه خوبی برای کاهش استرس دانش آموزان بیان کرد و گفت: از این تعداد ۶۳.۵ درصد دختران و باقی را پسران تشکیل می‌دهند.

استاندار مازندران یادآور شد: رشته تجربی رشته پرتقاضا در مازندران است برای متقاضیان آرزوی توفیق کرد و باید از آنان برای جهش تولید و تحقق اقتصاد مردم پایه بسیج کنیم.

کد خبر 6088932

دیگر خبرها

  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • پیش‌نیازهای تحقق شعار سال در مناطق آزاد
  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • رشته های دانشگاهی را به سمت نیازهای جامعه سوق دهیم
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • تمدید اعتبار سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • تمدید سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • پوشش بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و پنج دهک درآمدی به صورت سیستمی تمدید می‌شود