Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-18@18:35:38 GMT

۱۶ راهکار برای پیشگیری از وقوع آدم ربایی

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۹۰۰۳۱

۱۶ راهکار برای پیشگیری از وقوع آدم ربایی

آدم ربایی یکی از آن جرائمی است که هر چند نرخ وقوع آن در سالهای اخیر کاهش داشته اما وقوعش همواره همراه با ترس و دلهره است و همه دوست دارند کاری کنند تا در معرض آسیب آن قرار نگیرند.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، از زمان قدیم تا به امروز دزدی روش‌ها و شیوه های گوناگونی داشته که هر کدام از مجرمان بسته به توانایی‌شان یکی از راه ها را انتخاب کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما نوعی از دزدی و سرقت آدم ربایی است که در گذشته صرفا برای آنکه از یک خانواده متمول پولی را طلب کنند رخ می‌داده و بیشتر جنبه مادی داشته است.

امروزه آدم ربایی صرفا برای اخذ مال و وجه نقد نبوده و آدم ربا ها این بار از طعمه های خود برای مقاصد و مطامع مختلفی استفاده می‌کنند که یکی از آنها می‌تواند اجبار و اکراه خانواده فرد ربوده شده برای حمل و جابجایی مواد مخدر باشد.

اما همانطور که همه می‌دانند برای کاهش همه جرائم راه حل‌های منطقی و امتحان شده ای وجود دارد که در قالب کاهش پیشگیری از وقوع جرائم معنا پیدا می‌کند.

در زیر راه کارهای آموزشی در خصوص کاهش جرم آدم ربایی را می‌خوانیم

از عضویت در گروه ها و کانال های تلگرامی و شبکه های اجتماعی ناشناس بپرهیزید.

از فرزندان خود درمسیر تردد از منزل به مدرسه مراقبت نمایید.

اجتناب یا عدم تردد انفرادی از مسیر های تاریک و خلوت.

سفارش موکد به رانندگان سرویس برای حضور به موقع برای سوار نمودن فرزندان در هنگام تعطیلی مدرسه و نظارت دقیق بر ایاب وذهاب فرزندان.

تاکید بر تماس با پدر یا مادر از طریق مدرسه در صورت عدم حضور راننده سرویس.

تاکید به فرزندان بر عدم سوار شدن به خودرو یا موتورسیکلت افراد ناشناس وغریبه.

تاکید به فرزندان به منظور در جریان گذاشتن خانواده در مواقع عزیمت به مکان یا مناسبتی به همراه دوستان یا فردی ناشناس.

پرهیز از تبرج و خود نمایی با زیور آلات یا پوشش های گران قیمت توسط بانوان در حین بدرقه فرزندان به مدرسه یا راهی شدن برای حضور در محل کار.

عدم افشای امور شخصی ، دارایی وتملک مالی برای کسانی که وضعیت مالی ضعیف داشته یا شناخت دقیق از آنان ندارید.

عدم توجه به حوادث ساختگی یا عوامل تنش زا که منجر به پیاده شدن شما از خودرو می گردد.

قفل نمودن درب خودرو در مواقع رانندگی به صورت انفرادی یا رانندگی در مکان های تاریک و ناآشنا.

مراقبت از خانواده و فرزندان در صورت بروز اختلافات شخصی ، خانوادگی و فامیلی.

آشنا نمودن فرزندان به نقاط حساس بدن (عورتین) و مهارت مراقبت ازآن درصورت تعرز غریبه ها.

آموزش مهارت نه گفتن به فرزندان در برابر خواسته ها و ترغیب های نابجای دیگران.

آموزش به فرزندان در خصوص در جریان گذاشتن فوری پدر یا مادر و پلیس در صورت تعقیب یا زیر نظر قرار گرفتن توسط افراد غریبه.

آگاه باشید که اکثریت آدم ربایی ها با مقاصد اخاذی یا اجیر نمودن فرد برای نقل و انتقال مواد مخدر یا سوء استفاده های جنسی صورت.

منبع:‌فارس

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۰۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت مجوز استخدام ۳۲ هزار نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در نخستین شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بوشهر اظهار داشت: بر اساس مجوز‌های دریافت شده همه افراد دارای مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر می‌توانند جذب دستگاه‌های اجرایی شوند.

وی افزود: در کنار جذب این افراد، تسهیلات ارزان قیمت اشتغال نیز به شکل وسیع تری امسال به خانواده‌های شهدا و ایثارگران پرداخت می‌شود.

رئیس بنیادشهید و امور ایثارگران گفت: به دنبال استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای ارتقای فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه هستیم.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: بخش عمده‌ای از یادواره‌های شهدا در سطح کشور از طریق کانون‌های مردمی برگزار می‌شود.

وی عنوان کرد: با نگاه خاص دولت سیزدهم و مجلس شورای اسلامی، مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران در ۲ سال گذشته به شکل کاملی پرداخت شده و اگر بدهی نیز وجود داشته باشد مربوط به گذشته است.

رئیس بنیادشهید و امور ایثارگران در بخشی از سخنانش با پاسخ قاطع جمهوری اسلامی ایران به ددمنشی‌های رژیم غاصب اسرائیل عنوان کرد: این رژیم منحوس، محصول تمدن غرب بوده که با یک تفکر نژادپرستی و تمامیت خواهی هیچ گونه مرز اخلاقی را نمی‌شناسد.

قاضی زاده هاشمی عنوان کرد: در مقابل این تمدن غربی، تمدنی ریشه دار در حوزه اخلاق، احترام به انسان و بشردوستانه به نام تمدن ایران اسلامی وجود دارد که در سایه سکوت برخی کشور‌های مسلمان منطقه، در مقابل هر زورگویی می‌ایستد.

وی بیان کرد: تحولات ۶ ماهه غزه، نشان می‌دهد که چگونه پرده ریاکاری رژیم کودک کش اسرائیل می‌افتد و در اوج تعصب نژادپرستی نوزاد شیرخواره و زنان باردار را می‌کشد.

رئیس بنیادشهید و امور ایثارگران در خصوص استان بوشهر گفت: این استان بسیار استراتژیک بوده و تاریخ مبارزاتی علیه استکبار و استعمار در طول قرن‌ها نشان می‌دهد که از یک غیرت دینی و ملی برخوردار است.

قاضی زاده هاشمی یادآور شد: نیاز است روایت‌هایی از مجاهدت‌های مردم استان بوشهر در قالب هنر و ادبیات برای نسل‌های آینده تدوین و ماندگار شود.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران هم در این نشست اظهار داشت: برای حمایت مالی از تولیدات فاخر فرهنگی مرتبط با شهدا، خانواده‌های شهدا و ایثارگران مانعی وجود ندارد.   سید محمد صادق هاشمی افزود: بیشتر بند‌های سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب به بنیاد شهید و امور ایثارگران، ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و شهادت است.

وی ادامه داد: در بند پنجم ابلاغیه این سیاست ها، بر ایجاد شبکه‌های مردمی و عوامل تقویت کننده این فرهنگ در اقشار مختلف جامعه تاکید شده است.   معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران نقش شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در استان‌ها را مهم ارزیابی کرد و گفت: در این شورا نیاز است که مسائل مهم، خاص و دارای قابلیت اجرایی مطرح و بر اجرای مصوبات آن نظارت شود.

هاشمی، بوشهر را پایتخت مقاومت ایران دانست و عنوان کرد: تاریخ مبارزاتی این استان از زمان حضور پرتغالی‌ها تا انگلیسی‌ها و پس از آن در دوران دفاع مقدس مملو از رشادت‌ها و حماسه‌های بی نظیر مردم این بخش از خاک ایران اسلامی است.

استاندار بوشهر هم گفت: یکی از مهمترین اولویت‌های استان در بخش ایثار و شهادت، کمک به تولیدات فاخر هنری در زمینه معرفی شهدا، آثار و اندیشه‌های آنها است.

احمد محمدی‌زاده افزود: کمک به تامین مسکن مناسب از طریق واگذاری زمین در قالب نهضت ملی مسکن به خانواده‌های شهدا و ایثارگران، تمرکز بر فعالیت مدارس در موضوع شهدا، کمک به اشتغال فرزندان این خانواده‌ها در کنار سرکشی مداوم را دنبال می‌کنیم.   معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز هم با خانواده‌های شهدا دیدار و در جلسه شورای اداری شرکت می‌کند و با تشکل‌های ایثارگری دیدار می‌کند.

دیگر خبرها

  • غافلگیری سارق حین سرقت در رشت
  • دریافت مجوز استخدام ۳۲ هزار نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران
  • پیگیری استخدام فرزندان آزادگان و جانبازان ۲۵ درصد
  •  پیام سردار قاآنی به اسماعیل هنیه
  • سردار قاآنی شهادت شماری از فرزندان و نوه‌های اسماعیل هنیه را تسلیت گفت
  • سردار قاآنی پیام صادر کرد +جزئیات مهم
  • پیام تسلیت سردار قاآنی به هنیه
  • مواجهه ۲.۴۲ درصدی خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های سلامت/ راهکار‌های کاهش هزینه‌های کمرشکن سلامت در ایران
  • کاهش جرائم مربوط به سرقت در ۱۵ حوزه قضایی 
  • رسیدگی به پرونده تخلف رئیس اتحادیه نانوایان مشهد در دادسرا