Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی از بررسی راه های انتخاب شهرداران از سوی مردم یا شوراها در این کمیسیون خبر داد.

به گزارش ایرنا، اصغر سلیمی با اشاره به دستورکار جلسه امروز- یکشنبه- کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس گفت: کمیته تخصصی این کمیسیون نحوه انتخاب شهرداران را در دو مدل رأی گیری مردمی و انتخاب در شوراهای اسلامی شهر بررسی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس افزود: طرح مدیریت جامع شهری در کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت که به دلیل اهمیت موضوع قرار شد موارد آن در کمیته تخصصی رسیدگی شود.
نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه طبق این طرح 3 مدل برای انتخاب شهرداران بیان شده، اظهار داشت: نخستین مدل این است که هم شهردار و هم اعضای شورای شهر با رأی مردم انتخاب شوند که این مورد در کشورهایی که احزاب قوی دارند بیشتر مدنظر است.
سلیمی ادامه داد: مدل دوم همان شیوه کنونی است که انتخاب اعضای شورای شهر ازسوی مردم و انتخاب شهردار توسط شوراها صورت گیرد که اکثر نمایندگان روی همین مورد دوم نظر دارند چرا که مدل سوم انتخاب شهرداران ازسوی وزارت کشور و دولت بود که چندان مورد توجه واقع نشد.
سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس در ادامه در توضیح مدل نخست که شهرداران توسط مردم انتخاب شوند تصریح کرد: برخی نمایندگان بر این نظر بودند صرفا شهرداران کلانشهرها و شهرهایی با جمعیت بالای 200 هزار نفر ازسوی مردم انتخاب شود که این مورد نیز بررسی خواهد شد.
این نماینده مردم در مجلس دهم در ادامه با بیان اینکه در این جلسه ویژگی های شهرداران نیز مورد بررسی قرار گرفت، افزود: همچنین موضوع واگذاری ها به شهرداری ها در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت که لازم است راهکارهای آن در کمیته مربوطه بررسی شود چرا که قرار است بسیاری از ادارات زیرمجموعه شهرداری شوند و لازم است با هماهنگی دولت صورت گیرد و درآمدها و هزینه های آن تعیین شود.
به گزارش خانه ملت، سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی طرح اصلاح قانون شوراهای اسلامی کار به عنوان کمیسیون فرعی خاطرنشان کرد: مواد 6، 8 و 16 به کمیسیون شوراها ارجاع شد که ماده 6 درباره ساعات کار اعضای شورای شهر تصویب شد، ماده 8 رأی نیاورد و به ماده 11 قدیم بازگشت همچنین ماده الحاقی یک و دو ماده 16 نیز رأی نیاورد.
سیام*3061*1449*تنظیم: میترا بلندقامتی*انتشار: امیر کاردان راد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۱۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد

«عطا بهرامی» کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به لیست انتخاباتی صبح ایران، اظهار داشت: در دور اول ما رقابتی داشتیم که عمدتاً طیف جناح راست بیشتر کار می‌کرد، البته علی مطهری که به طیف مقابل معروف است در دور دوم تقریباً به عنوان کلیت اصولگرایی شناخته می‌شود که در ظاهر یکپارچه است ولی در باطن یکپارچه نیست، در آن هویت روشنی را نمی‌بینید. در لیست انتخاباتی صبح ایران دعوای سیاسی زیادی وجود ندارد. ملاک در این لیست شفافیت است و به طریقی به دنبال بازگرداندن مجلس به جایگاه خود است تا مجلس در راس امور باشد چرا که امروز مجلس در راس امور نیست.

وی با بیان اینکه هم پوشانی در بین فهرست‌ها زیاد بود، ادامه داد: من تصوری ندارم که چه خواهد شد و هیچ قرینه‌ای برایش نیست چون همپوشانی بین فهرست‌ها زیاد است و نتیجه قابل پیش بینی نیست.

کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که با توجه به تخصصی که دارید، اگر به عنوان نماینده مجلس انتخاب شوید در چه کمیسیون یا کمیسیون‌هایی به طور تخصصی کار خواهید کرد، گفت: کمیسیون اقتصادی، صنایع و برنامه بودجه مد نظرم است.

بهرامی با اشاره به اولویت مجلس دوازدهم، گفت: مجلس باید دولت و نهادها را موظف کند به قوانین بالا دستی عمل کنند. در قوانین بالا دستی اوضاعمان بد نیست، کارهای چهارچوب داری را انجام داده‌ایم، انجا که بحث نوشتن است حرف بی ربط ننوشته‌ایم بلکه در عمل کار بی ربط می‌کنیم.

وی رسیدگی به مسائل اقتصادی را از اولویت‌های مجلس آینده دانست و ادامه داد: مجلس دوازدهم باید به مباحث خودرو، مسکن، مالیات و معیشت مردم بپردازد.

بهرامی در پاسخ به این سوال که آیا به پویش انتخاباتی مهر می‌پیوندید، بیان کرد: بله به این پویش می‌پیوندم؛ کاری که خبرگزاری مهر انجام داده اینکه کاندیداهای مجلس را از مراجعه به اسپانسرها و غیره بی نیاز و یا کم نیاز می‌کند، این استقلال کاندیداها را بیشتر می‌کند.

کد خبر 6097356 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است