Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - پروانه سلحشوری و مسعود پزشکیان نمایندگان مجلس شورای اسلانی و صادق زیباکلام استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران در نشستی با عنوان «دانشجو صفیر آزادی» ضمن تاکید بر پیگیری مطالبات دانشجویان، به این قشر نخبه توصیه کردند، امید خود را از دست ندهند و از بی تفاوتی پرهیز کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، نشست دانشجویی «دانشجو صفیر آزادی» عصر یکشنبه به مناسبت 16 آذر روز دانشجو در دانشگاه صنعتی امیرکبیر(پلی تکنیک تهران) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نایب رییس مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: وضعیت دانشگاه ها در دولت دکتر حسن روحانی نسبت به دولت های نهم و دهم بهبود یافته است.
مسعود پزشکیان تصریح کرد: کسی از ما سووالی نمی پذیرد، در نتیجه سخت است با دانشجویان صحبت کردن و سووالات آنها را پاسخ دادن.
وی گفت: ما رفتنی هستیم و فردا باید شما کشور را اداره کنید شما باید برای آن روز آماده باشید.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: چه بخواهند و یا نخواهند این شما هستید که باید در آینده مملکت را اداره کنید، بنابراین آیا خودتان را آماده کرده اید؟ آیا اگر در قدرت قرار گیرید هم این سووال های آزادگی و عدالت طلبی را خواهید داشت.
پزشکیان خاطرنشان کرد: انقلابی بودن مهم نیست، بلکه انقلابی ماندن مهم است.
وی ادامه داد: افرادی هستند که یا مهارت، یا علم و یا انگیزه ای برای خدمت در جامعه ندارند و
بسیاری در خیلی از مواقع خود را ارزان می فروشند.
پزشکیان اظهار داشت: کشور را درست کردن کار ساده ای نیست و کنار گود نشستن راحت است، اما هنر این است که در داخل گود باشی و از باورهایت دست برنداری.
این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: با ناتوانی ها و ندانستن ها به جان هم افتاده ایم و دعوای قدرت، پست و مقام داریم.
وی افزود: حل مشکلات اجتماعی به این سادگی نیست، جوی که در دولت کنونی است با دوران احمدی نژاد قابل مقایسه نیست، هر چند که بهشت نشده، اما دانشجویان همین حرف ها را آن موقع نمی توانستند بزنند.
پزشکیان یادآور شد: تغییر رفتار طی دهه ها صورت می گیرد، بر اساس مطالعات علمی چند دهه وقت می گذارند تا رفتارها عوض شود، امام(ره) نیز می فرمود 20 سال طول می کشد تا رفتارها تغییر یابد.
وی یادآور شد: آمریکا با تمام همپیمانانش سعی داشت انقلاب را سرکوب کند اما دانشجویان نگذاشتند.
پزشکیان گفت: دشمنان انقلاب عناصر ارزشمند را از ما گرفتند و ما ماندیم با هزاران عیبی که در خودمان داریم.
وی افزود: انسان های خوب ما را شهید می کنند که شهدای هسته ای نمونه بارز اجیر کردن تروریست ها هستند، اگر بهشتی و مطهری بودند آیا اینگونه می شد، معلوم است که خوب ها را از ما گرفته اند.
پزشکیان یادآور شد: حرف های احمدی نژاد را که در دوران ریاست جمهوری اش می شنیدم احساس می کردم که به شعورم توهین می شود زیرا حرف هایش امکان پذیر نبود و به چهره آدم نگاه می کرد و دروغ می گفت.

** نمایندگان مجلس پیگیر مطالبات دانشجویان هستند
رئیس فراکسیون زنان دهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: نمایندگان مجلس پیگیر مسائل و مطالبات دانشجویان بخصوص دانشجویان ستاره دار بوده و هستیم.
پروانه سلحشوری افزود: دانشجویانی که ستاره دار شده اند و آنان را ستاره دار می نامند، اصلا سیاسی نبوده اند و دانشگاه در حال گذار از سوی کمی به سوی کیفی است و ما نمایندگان پیگیر مطالبات قشر نخبه جامعه هستیم.
وی گفت: دانشجو کسی است که طالب علم است و متاسفانه افزایش دانشگاه ها امروز منجر به مدرک گرایی شده، راه دانشگاه امروز به سمت کمیت است تا کیفیت.
سلحشوری با بیان اینکه چهار میلیون و 700 هزار نفر سال گذشته دانشجو داشتیم و امسال به این تعداد یک میلیون نفر اضافه شده، افزود: متاسفانه دانشگاه آزاد و پیام نور به صورت قارچ گونه جذب دانشجو دارند و بر همین اساس طالب علم واقعی را در این مراکز علمی نخواهیم یافت.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: امید جامعه، دانشجو است و دانشجویان نباید افسرده و دلسرد شوند، نباید از مردم فاصله بگیرند و بی تفاوت بمانند، بقای امروز دانشگاه به وجود دانشجوی سرزنده است.
وی افزود: روزگاری در دانشگاه در دوره ستمشاهی دانشجویان صفیر آزادی را سر می دادند و جان خود را فدای ایران کردند و به راحتی از همه چیز گذشتند برای اینکه ایران بماند.
سلحشوری تصریح کرد: استقلال حرف اول را در دانشگاه ها می زند و دانشجو باید به دنبال رسالت خود باشد، دانشجو چشم بینای جامعه است.

** اصلاح طلبان باید با روحانی بمانند
استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران نیز در این نشست تاکید کرد که اصلاح طلبان باید با جدیت به حمایت خود از دکتر روحانی و دولت دوازدهم ادامه دهند.
صادق زیباکلام در پاسخ به پرسش یکی از دانشجویان که پرسید سئوال مهم اصلاح طلبان این است که چرا رئیس جمهوری این گونه عمل می کند و آیا باید از او عبور کنیم یا نه؟، گفت: این پرسش اکنون در برخی محافل مطرح می شود اما به اعتقاد من باید با روحانی بمانیم و بسوزیم و بسازیم.
وی تصریح کرد: به لحاظ اخلاقی و با توجه به اینکه با حمایت اصلاح طلبان دکتر روحانی توانست 24 میلیون رای بیاورد، معتقدم اکنون هم باید با توجه به اعتماد مردم به اصلاح طلبان پیگیری کنیم تا دولت به تعهدات اجتماعی خود عمل کند.
این استاد دانشگاه همچنین با دیدگاه کسانی که معتقدند معاون اول رییس جمهوری برای پیروزی در انتخابات آینده، باید هم اکنون از دولت جدا شود، به شدت مخالفت کرد و هشدار داد: اگر اسحاق جهانگیری از دولت کناره گیری کند و اصلاح طلبان و فراکسیون امید از روحانی حمایت نکنند، یک احمدی نژاد دیگر در سال 1400 در کشور ظهور خواهد کرد.
وی گفت: با توجه به روند کنونی که در جامعه وجود دارد و شاهد ناهنجاری های اقتصادی از جمله فقر و بیکاری هستیم، به شدت اعتقاد دارم که در 1400 نیز شاهد ظهور پوپولیسم سال 84 خواهیم بود.
این فعال سیاسی افزود: به لحاظ سیاسی و با توجه به اینکه هنوز احزاب قوی در جامعه وجود ندارند، تکرار سناریوی سال 84 را پیش بینی می کنم و اعتقاد دارم که لاریجانی ها نمی توانند جای احمدی نژاد را بگیرند. پس اگر فکر می کنید که تکرار این سناریو خوب است از روحانی عبور کنیم.
وی تصریح کرد: نباید راه را برای پوپولیسم و احمدی نژادی دیگر هموار کنیم بلکه باید در صحنه حاضر باشیم و تلاش کنیم دولت به تعهدات خود به رای دهندگان بویژه در حوزه اقتصادی عمل کند.
فراهنگ ** 1193 ** 9187 ** 1540 ** خبرنگاران: حسن حیدری، حمید بازگشا و سیدمهدی حسینی * انتشار: امید غیاثوند

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۱۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالان قرآنی بدون آزمون دانشجو معلم می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در شصت و یکمین جلسه کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن ضمن تبریک پیروزی سپاه پاسداران اظهار کرد: آنچه که مساله جدی ماست موضوع تمرکز بر قرآن است؛ تاکید می‌کنم در قرآن تمرکز کنیم و آن را اولویت دهیم.

وی افزود: دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش در یک سالی که گذشت در حوزه قرآن کارهای مهمی انجام داد؛ یکی از کارهای بسیار راهبردی مصوبه شورای انقلاب فرهنگی برای جذب نخبگان قرآنی در دانشگاه فرهنگیان است.

صحرایی بیان کرد: آموزش و پرورش برای مهر ۱۴۰۳ از بین قرآنی‌ها بدون آزمون، دانشجو معلم می‌گیرد بجز قرآنی‌ها فرهنگی‌ها، ورزشی‌ها و هنری‌ها نیز جذب دانشگاه می‌شوند اما تمرکز بر جذب حافظان و قاریان قرآن است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: سال گذشته سال ساماندهی مهدکودک‌ها بود سازمان تعلیم و تربیت کودک تأسیس شد تا این امر ساماندهی شوند.

وی تصریح کرد: بهره گیری از ظرفیت‌های موجود نیز مورد تاکید است؛ معاونت پرورشی و فرهنگی سازوکار بهره مندی از ظرفیت‌های مؤسسات قرآنی را برای برگزاری کلاس‌های روخوانی، تربیت حافظ و قاری قرآن همچنین انتقال مفاهیم فراهم کند.

صحرایی گفت: کارگروه‌های ۴ گانه کمیسیون آموزش عمومی قرآن حداقل ماهی یک بار جلسه برگزار کند تا فعالیت‌ها پیگیری شود.

وزیر آموزش و پرورش همچنین درباره طرح اتقان تصریح کرد: طرح اتقان نیاز به پشتوانه دارد؛ آموزش و پرورش برای اجرای طرح‌های قرآنی باید همراهی شود اما همچنان آموزش و پرورش قربانی عدم توجه دستگاه‌هایی شده است که باید این موضوع رفع شود.

وی اظهار کرد: معاونت پرورشی و فرهنگی برنامه اجرایی طرح اتقان را برای حداقل ۱۵ استان و برای ۵ استان در حال اجرا، با همکاری دانشگاه فرهنگیان و ۳ معاونت ابتدایی، پژوهش، توسعه و منابع تهیه کند اتقان باید به رتبه بندی وصل شود.

صحرایی افزود: دوره‌های تأمین مدرس قرآن در اولویت باشد زیرا بسیار مهم است. طرح مسطورا نیز از اولویت‌ها و برنامه‌های مهم در حوزه حفظ موضوعی قرآن است آموزش و پرورش باید به جایی برسد که نیم میلیون نفر از معلمان در این طرح شرکت کنند.

به گفته وی تاکنون ۴۵۰ هزار نفر در طرح مسطورا شرکت کرده‌اند.

صحرایی اضافه کرد: دنبال ساختن مدرسه کنار مدرسه نباشیم، مدارس موجود را تقویت کنیم؛ این دیدگاه مقام معظم رهبری نیز است. درب مدارس به سوی مؤسسات قرآنی باز می‌شود تا سواد عمومی قرآن کشور تقویت شود.

کد خبر 6081266 علی قدمی

دیگر خبرها

  • نشست مطالبه گری به‌وقت دانشجو با حضور فرماندار کرمانشاه
  • مبلغ استفاده دانشجویان از سامانه نان برای پایان نامه ۲ برابر است
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • تفاوت‌های دولت اسلامی و سکولار
  • دانشجوی باکیفیت هرجا که باشد باید حمایت شود
  • فعالان قرآنی بدون آزمون دانشجو معلم می‌شوند
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی دانشجو می پذیرد ؛ جزئیات و مهلت ثبت نام
  • گسترش فعالیت‌های درآمدزای دانشگاه آزاد یزد در راستای تحقق شعار سال
  • ۳۰۰ دانشجوی دانشگاه آزاد یزد بورسیه صنعت کاشی شدند