Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله محمدحسن اختری، دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره ضرورت توجه به جهاد فرهنگی در دوران پساداعش برای تکرارناپذیری پدیده‌های تروریستی در منطقه گفت: امروز نیروهای نظامی و بسیج مردمی توانستند در میدان نبرد سرافراز ظاهر شوند که مورد فخر ملل مسلمان منطقه هستند اما از این به بعد باید به ابعاد نرم‌افزاری و فرهنگی بیشتر توجه کرد؛ چون داعش حاصل یک تفکری است که تئوریسن‌های آن، سال‌هاست به صورت پنهانی بر روی باور و عقاید مردم مسلمان کار کرده و سرانجام توانستند از ضعف‌های موجود در سطوح مختلف اجتماعی استفاده و قوای خود را تقویت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: بنابراین دوره جدید نیازمند ورود دقیق مراکز علمی و پژوهشی است تا بتوانند جامعه مسلمان، اعم از سنی و شیعه را آگاه سازند و این هدف را، محور کار خودشان برای مقابله با اندیشه تروریستی - تکفیری قرار دهند.


دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در ادامه افزود: همه علمای بزرگ اسلامی رسماً اعلام کرده‌اند که داعش همچون سلفش، جزء مسلمانان نیستند و تمامی مسلمانان سرتاسر جهان اسلام از آن‌ها بیزار هستند و آن‌ها را مانند خوارج، مرتجع و برای قدرت رو به افزایش جوامع اسلامی مخرب می‌دانند.
وی تأکید کرد: وقتی ما این گروه تروریستی را جزء خوارج می‌دانیم، لازم است که از نظر فکری این را روشن کنیم که داعش از گرد هم آمدن تعدادی افراد ظاهرساز تشکیل شده، بنابراین به عمق وجودی اسلام پی نبرده‌اند. این تروریست‌ها اصلاً به اسلام کاری ندارند؛ بلکه نگاه آن‌ها به اسلام، نگاهی ابزاری است و برای تأمین منافع و امیال شخصی رهبران، حامیان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای‌شان شعارهای اسلامی سر می‌دهند. بدین سبب شاهد انجام اقداماتی از سوی این گروه تکفیری هستیم که با اسلام و ایدئولوژِی مقس خاتم المرسلین سازش ندارد.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) افزود: مراکز پژوهشی و تحقیقاتی باید آسیب‌هایی را که جهان اسلام از وجود این تروریست‌ها متحمل شده است، مدنظر و مورد بررسی و پژوهش قرار دهند؛ و در آخر نتایج حاصله را در قالب مقاله، کتاب و یا گزارش و سخنرانی منتشر کنند.
اختری در پایان گفت: برای دستیابی به این هدف مهم باید از تمامی ابزارهای مدرن مثل فضای مجازی و حتی شبکه‌های اجتماعی استفاده کرد؛ چون داعش از همین طریق توانست عده‌ای کثیر از پیروان خود را از اروپا، شرق آسیا، آسیای مرکزی وحتی منطقه به سوریه و عراق برای جنگیدن بکشاند. پس ما باید از این طریق ریشه این اندیشه را بسوزانیم.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۶۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت راه‌اندازی خانه هنرمندان در مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌استاندار مازندران با حضور در مجموعه فرهنگی و هنری استاد دولت آبادی در ساری با اشاره به جای خالی خانه هنرمندان در مرکز استان گفت: خانه هنرمندان باید در مازندران راه‌اندازی شود.

سید محمود حسینی‌پور با بیان اینکه جامعه ما به دنبال فعالیت‌های فرهنگی است و باید ابزارها و امکانات برای هنرمندانی که می‌خواهند به ایده‌های خود جامه عمل بپوشانند فراهم شود ، ادامه داد: ساختار خانه هنرمندان باید به‌گونه‌ای باشد تا در فضای عمومی کشور دیده شود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی: دوران گذار از مزیت به ضرورت
  • بقیع گوشه ای از تاریخ اسلام است/ ضرورت شناساندن آن به جهان
  • افغانستان| فتنه گروه تروریستی داعش پایان یافته است
  • روایت یک استاد تاریخ از فرمان پیامبر(ص) به جهاد با یهودیان جنایتکار
  • به آغاز دوران تازه‌ای از عزت رسیده‌ایم
  • ضرورت راه‌اندازی خانه هنرمندان در مازندران
  • آذربایجان غربی از استان‌های امن کشور
  • قدرت بازدارندگی اسرائیل در برابر ایران به پایان رسیده است
  • ضرورت تعامل و همکاری شهرداری و بنیاد ایران‌شناسی در راستای احیا هویت تاریخی شهر ارومیه
  • ضرورت همکاری کشاورزان برای بکارگیری از روشن‌های نوین در مزارع