Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه در مازندرانی که خود قطب برنج کشور است، واردات برنج آسیب به کشاورزان است، گفت: ورود برنج با اقتصاد مقاومتی سنخیتی ندارد.به گزارش بلاغ، حجت‌الاسلام ناصر شکریان در گفت‌وگو با مازند اصناف در خصوص بازار و بانکداری اسلامی، اظهار کرد: انتظار از مسئولان است که تذکر و نصایحی که مراجع در مورد بانکداری اسلامی و برخی موارد خلاف احکام اسلامی نظیر جرایم تأخیر می‌دهند را در صدد مرتفع‌سازی آن اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بازار اسلامی که مدنظر جمهوری اسلامی است تحقق نیافته و انتظار آن است که پس از گذشت 38 سال احکام اسلامی در بازار و بانکداری ما رعایت شود که متأسفانه خلاف این امر است که نباید از وجود و حضور برخی بازاریان متدین که اهل رعایت هستند، نیز گذشت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص واردات برنج و صدمات آن به کشاورزان، خاطرنشان کرد: ورود برنج با اقتصاد مقاومتی سنخیتی ندارد، از یک‌سو مردم را تشویق به خرید محصولات ایرانی می‌کنیم و از سویی دیگر، محصولات خارجی را وارد می‌کنیم.

شکریان با بیان اینکه در مازندرانی که خود قطب برنج کشور است، واردات برنج آسیب به کشاورزان است، عنوان کرد: در برخی رسانه‌ها اعلام شده است میزان 180 هزار تن برنج هندی بدون تکلیف به کشور وارد شده است، خب اگر قاچاق است چرا برخورد نمی‌شود؟ چرا نظارت نمی‌شود که وارد می‌شود؟ و اگر این میزان وجود دارد، چرا جمع‌آوری نمی‌شود؟

وی ادامه داد: این ایام کشاورزانی که زحمت کشیدند حمایت شوند تا آنان هم تکلیف خود را بدانند و از سوی دیگر هم نظارت بر بازار لازم است تا قیمت برنج کنترل شود و افزایش نیابد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با انتقاد از واردات بی‌رویه در بخش‌های گوناگون، متذکر شد: باید با کالاهای قاچاق برخورد شود. باید شعارهای سال در عرصه اقتصاد مقاومتی، ایجاد اشتغال و حمایت از تولیدات داخلی در عمل تحقق یابد و از سویی دیگر هم فرهنگ‌سازی در مصرف تولید داخلی و هم‌چنین افزایش کیفیت تولیدات داخلی با قابلیت رقابت با کالاهای خارجی توسعه یابد.

شکریان در پایان یادآور شد: این جای تاسف است که در ادارات ما، چای و برنج خارجی مصرف می‌شود و این در حالی‌است که به ادارات دولتی ابلاغ شده است که از محصولات داخلی استفاده شود.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۴۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری

 

افشین صدردادرس در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، به موضوع آخرین وضعیت واردات گوشت و صادرات دام پرداخت.

با توجه به جمعیت دام، نیازی به افزایش حجم واردات گوشت گرم دارید؟

صدردادرس: بنابر اعلام مرکز آمار، جمعیت دام کشور در پایان زمستان ۷۲.۱ میلیون راس است که نشان دهنده جمعیت مناسب دام است.

با توجه به سطح بارش ها در نقاط مختلف، کماکان نسبت به متوسط دوره بلندمدت کمتر است‌ که انتظار می رود تا پایان اردیبهشت، کمبود بارش جبران شود.

با وجود شرایط مساعد تولید، مسئولان باید برنامه ریزی مناسبی در راستای حمایت از دامداران داشته باشند و حال اتخاذ سیاست افزایش واردات گوشت گرم نه تنها کمکی به بخش تولید نمی کند، بلکه تولیدکننده را از ادامه تولید دلسرد می کند.

آیا افزایش حجم واردات به تنظیم بازار گوشت قرمز کمک می کند؟

صدردادرس: اگر حمایت از افزایش جمعیت دامی صورت نگیرد، اتفاقات سال گذشته تکرار می شود. در بهار ۱۴۰۲ شاهد افزایش جمعیت دامی بودیم که متاسفانه سیاست های نادرست مسئولان منجر به کاهش جمعیت دام در پاییز و زمستان شد. براین اساس مسئولان باید به فکر حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده باشند، نه مدام بر طبل واردات بکوبند.

بنابر آمار در سال ۱۴۰۱، ۴۸ هزار و ۵۰۰ تن و سال گذشته ۱۲۹ هزار و ۲۰۰ تن گوشت گرم و منجمد و ۲۸ هزار و ۵۰۰ تن دام زنده وارد شد که به رغم افزایش واردات در سال ۱۴۰۲، اما قیمت گوشت افزایش و در مقابل سرانه مصرف کاهش یافته است که براین اساس می توان نتیجه گرفت که واردات هیچ تاثیری در تنظیم بازار نداشته است.

حال اینکه مسئولان واردات گوشت گرم را از ۱۲۹ هزارتن به ۱۴۸ هزارتن برسانند، تمام مسئولیت آن را باید برعهده بگیرند.

وضعیت بازار دام زنده چگونه است؟

صدردادرس: بنابر آمار متوسط قیمت دام زنده۲۴۰ تا ۲۶۰ هزارتومان است که امیدواریم قیمت گوشت و دام در بازار به سمتی برود که تولیدکننده و مصرف کننده رضایت داشته باشند. حال اینکه از وسط زنجیره تولید حرکتی در جهت اصلاح قیمت انجام دهیم، مشکلات مرتفع نمی شود.

آیا نیازی به صادرات دام داریم؟

صدردادرس: در شرایطی که تولید دام تقاضا ندارد، صادرات می تواند منجر به تحرک و رونق بخش تولید شود که این امر انگیزه در بین دامداران ایجاد می کند، لذا پیشنهاد بنده این است که شرایطی فراهم شود که صادرات مقطعی نباشد که به تولید آسیب بزند.

در شرایط فعلی که تولید در داخل تقاضا ندارد، صادرات راهگشاست و می تواند تا حدودی مشکلات تولید را حل کند.

راهکار ایجاد رونق و افزایش سرانه مصرف گوشت در بازار چیست؟

صدردادرس: دولت برای ایجاد تقاضا باید گوشت تولید داخل را در قالب کالابرگ عرضه کند که در نهایت این امر به افزایش جمعیت دامی، پایداری تولید و کنترل قیمت در سطح بازار موثر است.

آیا صادرات دام راهکار ایجاد رونق و پایداری تولید در بازار است؟

صدردادرس: با توجه به پایین بودن تقاضا در بازار، صادرات می تواند محرکی برای تولید باشد به شرطی که جو روانی حاصل از صادرات را کنترل کنند تا قیمت ها در بازار افزایش نیابد‌.

خرید توافقی دام می تواند منجر به تنظیم بازار و رونق تولید شود. لذا بنابر قانون نظام جامع دامپروری به صراحت اعلام شده که دولت موظف به خرید حمایتی است، اما به شرطی که خرید به قیمت دستوری همانند سال ۱۴۰۰ نباشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • افزایش قیمت‌های اجاره در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد شد؟
  • پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران