Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-18@16:12:11 GMT

خط توليد انبوه هايما اس ۶ به بهره برداري رسيد

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۱۸۴۹۴

خط توليد انبوه هايما اس ۶ به بهره برداري رسيد

به گزارش ایکوپرس، بیژن زاهدی فر، مدیرعامل ایران خودرو خراسان در این مراسم گفت: چشم انداز نیاز محصولات Suv در کشور تا سال ۱۴۰۰ حداقل ۲۶۰هزار دستگاه درسال خواهد بود که طبق اهداف استراتژیک گروه صنعتی ایران‌خودرو، دست كم ۲۵درصد از این محصولات در ایران خودرو خراسان تولید خواهد شد.

وی تاکید کرد: در استراتژی ۵ساله سايت ایران خودرو خراسان که تاکنون سه سال از آن سپری شده، معرفی و تولید یک محصول جدید در دستور کار بوده که تاکنون محصولات هایما۲۰۰۰، هایما۱۸۰۰توربو، سوزوکی فیس لیفت و هم‌اکنون هایما اس۵ به سبد محصولات این شرکت اضافه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر عامل ایران خودرو خراسان افزود: نصب و راه اندازی خطوط بدنه اس۵ در مدت زمان ده روز  و تولید نخستین سری این خودروها از نتایج توانمندی و تخصص مهندسان ایران‌خودرو‌ خراسان است.

تغییر ذائقه مصرف کننده ایرانی

مصطفی خان کرمی،معاون بازاریابی و فروش ایران‌خودرو در این مراسم گفت:شرکت هایما یکی از مهمترین شرکای تجاری ایران خودرو در عرضه مستقیم محصولات جدید است. همکاری ایران خودرو و‌ هایما از سال ۱۳۹۳ آغاز شده و در این زمان کوتاه دو طرف در ارائه محصول باکیفیت و متناسب با نیازهای مصرف کنندگان ایرانی حداکثر تلاش خود را انجام داده اند.

وی افزود:رشد اقتصادی ایران در سال هاي اخیر منجر به تغییر ذائقه مصرف کننده ایرانی و افزایش تمایل به خرید خودروهای SUV در کشور شده است.

معاون بازاریابی و فروش ایران خودرو ادامه داد: مطالعات انجام شده نشان می دهد میزان تقاضای خودروهای CUV  و SUV در ۹سال گذشته رشد ۵ برابری را تحربه کرده و این روند در ۷ماه سپری شده از سال جاری، با رشد چشمگیری مواجه شده است. پیام آشکار این تغییر، لزوم تدوین و برنامه ریزی شرکت ایران‌خودرو در راستای افزایش تولید این محصولات است و در این راستا خودرو هایما اس۵ پس از تولید هایما اس۷ در ایران  به تولید انبوه رسید.

خان کرمی افزود: با توجه به تجربه موفق خودروهای اس۷ و اس۵ در بازار ایران، شرکت های ایران خودرو‌ و هایما برای ارائه محصولات باکیفیت و‌ جدید به مصرف کنندگان ایرانی همکاری خود را توسعه خواهند داد.

نقطه عطف همکاری های هایما و ایران خودرو

ویلیام دانگ،مدیرعامل شرکت بین المللی خودرو هایما نیز در این مراسم تاکید کرد: امروز شاهد آغاز تولید انبوه دومین خودروی تولیدی با همکاری ایران خودرو‌ و‌ هایما هستیم. هایما تاکنون توانسته با ده ها کشور همکاری  کرده و محصولات خود را به خاورمیانه، شمال آفریقا، آسیای جنوب شرقی، آمریکای مرکزی و جنوبی صادر کند.

وی ادامه داد: هایما اس۵ یک خودرو SUV دارای شتاب بالا، موتور قوی و عملکرد پایدار است. این محصول ستاره محصولات شرکت هایما است که با خودروهای ژاپنی و‌کره ای برابری می کند.

مدیرعامل شرکت بین المللی خودرو هایما اظهار داشت: مراسم اغاز تولید انبوه این خودرو در ایران، نقطه عطف همکاری های هایما و ایران خودرو است و در آینده هایما به حضور قدرتمند خود در ایران ادامه خواهد داد و همکاری با شریک فوق العاده خود یعنی ایران خودرو، مطالعه در خصوص تقاضای مشتریان ایرانی و عرضه مدل های جدید در بازار ایران را دنبال خواهد کرد.

 وی افزود: این شرکت سرمایه گذاری خود را برای بهبود خدمات و افزایش رضایت مشتریان و شناخت بیشتر مشتریان از برند و محصولات هایما و در نهایت دستیابی به هدف رهبری بازار در بخش SUV در بازار ایران افزایش خواهد داد.

همکاری هایما با شرکت های جهانی

همچنین در این مراسم، چن گائوچائو معاون مدیرعامل شرکت خودروسازی هایما گفت: هایما دارای تحربه ۳۰ساله در تولید خودرو است و ۱۵سال سابقه همکاری با شرکت مزدا، زیربنای مدیریتی و فنی مستحکمی برای این شرکت فراهم کرده است.

وی تصریح کرد: هایما در چین به لحاظ طراحی خودروهای سبک، کارایی بالا و اطمینان، جزو رهبران بازار است و هایما اس۵ نتیجه فرآیند همکاری هایما و شرکت طراحی LDA ایتالیاست که توسط هایما در طول سه سال تولید شده است.

معاون مدیرعامل شرکت خودروسازی هایما گفت: فرآیند تولید این محصول با همکاری نزدیک بین هایما و شرکت های بوش، پانچ، اتولیو و دیگر شرکت های برتر جهانی صورت گرفته است.

وی افزود:هایما اس۵ پس از انجام چند میلیون متر تست دوام، ده ها هزار تست ارتعاش، صدها هزار کیلومتر تست انطباق در جاده های کوهستانی و‌ بیابانی و تست های متعدد در چین ثابت کرده است که یک خودرو SUV با قابلیت اطمینان و پایداری بالاست.
  

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۸۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزی زنجان و تلاش برای سازگاری با کم آبی

بخش کشاورزی در استان زنجان اهمیت ویژه‌ای دارد و بیش از ۳۲ درصد سهم اشتغال استان را به خود اختصاص داده در حالیکه میانگین سهم اشتغال کشور در این بخش ۱۸ درصد است.

استان زنجان با ۱.۳ درصد مساحت کل کشور حدود ۸۴۰ هزار هکتار عرصه های مناسب کشاورزی معادل پنج درصد اراضی کشاورزی کشور را دارد.

بخش کشاورزی در استان زنجان حدود ۱۰۰ هزار بهره‌بردار دارد که به تولید انواع محصولات زارعی و باغی اشتغال دارند.

در زمان حاضر علاوه بر چالش هایی که در تامین آب شرب برخی شهرها و روستاها در استان زنجان وجود دارد، بنا بر اعلام سازمان آب منطقه ای زنجان ۱۰۰ درصد آب مورد نیاز بخش کشاورزی و ۹۵ درصد آب مورد نیاز صنایع استان از منابع زیر زمینی تامین می شود و این موضوع فشار بر منابع آبی را مضاعف کرده است.

در چند سال اخیر با کاهش منابع آبی، موضوع افزایش بهره وری به شدت مورد توجه قرار گرفته و طرح هایی مثل اجرای الگوی کشت، ‌انتقال دانش به مزارع، اصلاح روش های قدیمی و بهره گیری از روش های جدید به یک اولویت تبدیل شده است تا با عبور از کشاورزی سنتی، زمینه افزایش تولید و حفاظت از منابع پایه فراهم شود.

همچنین برای حفاظت از سرمایه‌های حیاتی آب و خاک، برنامه‌های بخش کشاورزی استان زنجان طی چند سال اخیر به سمت ارتقای بهره‌وری بدون استفاده از منابع آبی جدید یا افزایش عرصه‌های کشت حرکت کرده است.

کمبود منابع لازم برای ارائه مشوق ها، چالشی پیش روی اجرای طرح الگوی کشت

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه کشت محصولات کشاورزی در این استان طی ۲ سال گذشته انحراف خیلی کمی از میزان تعیین شده در الگوی کشت داشته است، گفت: فعالیت کشاورزی توسط بخش خصوصی انجام می شود و تلاش ما این است تا با ارائه مشوق ها و حمایت ها، الگوی کشت هدفگذاری شده در استان به مرور محقق شود.

روح الله حسنی افزود: اگر منابع بیشتری برای اجرای مشوق ها در اختیار بود کار بیشتری در خصوص نهادینه کردن الگوی کشت انجام می شد که دولت فعلا با سیاست قیمت گذاری، بخشی از توازن را در بازار محصولات ایجاد می کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به چالش کم آبی در استان، گفت: با توجه به این موضوع، تجهیز زمین های کشاورزی به سیستم های نوین آبیاری و پرهیز از آبیاری سنتی ضروری است.

وی به پیگیری اقدامات زیرساختی از جمله توسعه سامانه های نوین آبیاری، تامین بذرهای ویژه با مصرف آبی کم و اصلاح شیوه های کشاورزی مثل نشاکاری در استان اشاره کرد و گفت: مواجه با چالش کم آبی یک موضوع فرابخشی و مرتبط به همه است و همه باید برای آن پای کار باشند.

حسنی ادامه داد: تلاش در راستای کشت نشایی محصولات مختلف از جمله محصولات جالیزی که موجب زودرسی، صرفه جویی در مصرف آب، افزایش عملکرد و فروش به قیمت مناسب می‌شود و همچنین معرفی ارقام اصلاح شده جدید از جمله در محصولات گندم، جو، باقلا، گوجه فرنگی و سیب زمینی نیز از دیگر اقدامات در این حوزه است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: توسعه آبیاری با نوار تیپ علاوه بر صرفه جویی ۷۰ درصدی در مصرف آب موجب افزایش تولید هم می‌شود.

حسنی افزود: در سیستم آبیاری نوار تیپ، آب در نزدیکی منطقه توسعه ریشه گیاه به زمین داده می‌شود تا مساحت و عمق کوچکی از سطح خاک خیس شود.

وی به فعالیت های ترویجی نیز اشاره کرد و ادامه داد: با این فعالیت ها تلاش می کنیم تا ذهنیت کشاورزان نسبت به استفاده از بذرها و نهال های جدید که مصرف آب کمتری دارند تغییر کند و شیوه های جدید جایگزین روش های پیشین شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه مدیریت منابع آبی در استان نیازمند یک مدیریت تلفیقی است، افزود: بخشی از جبران کمبود منابع آبی در قالب آبخیز داری و آبخوانداری در استان دنبال می شود که در همین راستا یکی از طرح های این بخش طرح آبخوانداری چهرآباد است که سال گذشته در جریان سفر رییس جمهور به استان عملیاتی شد و قرار است از طریق آن یک و نیم میلیون متر مکعب آب به لایه های زیرزمینی نفوذ کند.

لزوم خودداری کشاورزان زنجانی از کشت‌های آبی غیرمجاز

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان گفت:‌ کشاورزان و بهره برداران از کشت های آبی غیر مجاز و انتقال آب به اراضی غیرآبخور اولیه و دیم خودداری کنند.

اکبر باقری با تاکید بر اینکه کشاورزان باید این شرکت را در مدیریت منابع محدود آبی یاری کنند، افزود:‌ این امر با توجه به کاهش میزان بارندگی ها و افت سطح آبهای زیر زمینی بسیار ضروری است.

وی به لزوم اتمام طرحهای نیمه تمام آبی در استان اشاره و خاطرنشان کرد: با تکمیل سدهای در حال ساخت می توان از هدر رفت نزولات آسمانی جلوگیری کرد تا در مواقع اضطراری و کمبود آب از آنها بهره برداری شود.

دبیر شورای حفاظت از منابع آب استان با تاکید بر رعایت الگوی مصرف و پرهیز از بد مصرفی در همه بخشها، ادامه داد: بارشهای اخیر شاید بخشی از کمبودها را جبران کند ولی اگر دقت لازم را در مصرف آب به خصوص در بخش شرب و کشاورزی انجام ندهیم با بحران کمبود آب رو به رو خواهیم شد.

 درصد از اراضی کشاورزی استان زنجان دیمی است

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در این باره، گفت: در حوزه کشاورزی با چالش هایی متعددی مثل محدودیت منابع آب، نیاز روز افزون به مواد غذایی، چالش های اقلیمی، تغییرات آب و هوایی، افزایش دما، کاهش متوسط بارندگی ها و انتقال دانش به مزرعه رو به رو هستیم ولی با وجود این چالش ها باید بهره وری را حتما مدنظر داشته باشیم و عواملی را که در تولید کشاورزی موثر است تقویت کنیم.

اکبر طیبی با بیان اینکه راهبرد اصلی در تولید محصولات کشاورزی در استان زنجان، حفظ و افزایش تولید پایدار به ویژه در حوزه محصولات استراتژیک است، اظهار کرد: برای تامین امنیت غذایی باید سطوح زیر کشت یا بهره وری را افزایش دهیم که با توجه به چالش های اشاره شده، افزایش امکان سطح زیر کشت برای خیلی از محصولات وجود ندارد بنابراین باید به سمت افزایش بهره وری برویم.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان به اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای استان، اشاره کرد و گفت: هدف اصلی این طرح، افزایش میزان تولید و تثبیت آن در واحد سطح است و این مهم با استفاده از ادوات و روش های نوین کشاورزی همچون اجرای خاک‌ورزی حفاظتی، استفاده از کودهای بذر مال، ریزمغذی ها و رعایت تناوب زارعی غلات و حبوبات قابل دسترسی است که این موارد در اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای استان مورد نظر قرار گرفته است.

طیبی اظهار کرد: ۷۰ درصد از اراضی کشاورزی استان زنجان دیمی است از این‌ رو مهمترین اقدام برای روزهای قبل از کشت، اقدامات ترویجی خواهد بود تا کشاورزان برای رعایت استانداردهای کشت، آمادگی لازم را با پیش‌زمینه علمی داشته باشند.

وی افزود: ۴۳۰ هزار هکتار از اراضی دیم استان تحت پوشش اجرای طرح جهش تولید قرار گرفته است که از این میزان حدود ۳۰۰ هزار هکتار به کشت محصول راهبردی گندم اختصاص دارد و در مابقی اراضی یعنی ۱۳۰ هزار هکتار نیز کشت سایر محصولات دیمی از جمله نخود، عدس و علوفه های دیمی را دنبال می کنیم.

منبع ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • افزایش بیش‌از ۱۰۰ میلیون تنی ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی
  • بهره برداری از یک واحد تولیدی در ابهر
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • بهره برداری فاز توسعه یک شرکت شیمیایی/۳ بازدید انجام شد
  • کشاورزی زنجان و تلاش برای سازگاری با کم آبی
  • آغاز رسمی بهره‌برداری از ۴۰ دستگاه اتوبوس برقی ایران‌ خودرو دیزل در شهر کرج
  • اهداف ايران خودرو در سال جهاد اقتصادي
  • قیمت هایما در بازار امروز ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
  • سورپرایز تازه پژو در بازار؛ ایران‌خودرو از فروش محصول محبوب صرف‌نظر کرد؟
  • بهره‌برداری از مخزن ذخیره جدید آب آشامیدنی شهر مهرگان