Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بانک قرض الحسنه مهرایران؛ به نقل از بانکداری ایراني؛ رييس کل بانک مركزي جمهوري اسلامي ايران در اين مراسم گفت: با برچيده شدن موسسه هاي غيرمجاز، فضاي نظام پولي شفاف شده است و بايد منابع بانك ها به سمت توليد و اشتغال هدايت و از فعاليت مخرب پرهيز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«ولی الله سیف» در آیین دهمين سالگرد تاسيس بانک قرض الحسنه مهر ايران يادآوري کرد: ۲۵ درصد فعاليت هاي بانکي در موسسه هايي بود که هيچ نظارتي بر آنها وجود نداشت اما امروز ديگر موسسه مالي غيرمجاز نداريم.
وی افزود: با دستور رهبر انقلاب و تمهید سران سه قوه، ۹۸ درصد سپرده گذاران موسسه های غیرمجاز را تعيين تکليف کرديم و براي آن ۲ درصد نيز تا حد ممکن پرداخت هايي انجام مي شود.

«بانک مرکزی و قوه قضاییه حداکثر تلاش خود را برای شناسايي اموال اين موسسه هاي غيرمجاز و جلوگيري از حيف و ميل اين دارايي ها و ارزش گذاري درست آنها به کار مي برند تا حقوق مردم حفظ شود.»

به گفته وی، بانک مرکزی در تلاش است از فعالیت های سفته بازي پرهيز شود.

** انجام همه عملیات بانکی بر اساس عقود اسلامی
رییس شورای پول و اعتبار تاکید کرد امروز همه عمليات بانکي ايران بر اساس عقود اسلامي انجام مي شود که يك ويژگي منحصر به فرد است.
وی با اشاره به انتقادها از نظام بانکی گفت: بخشی از نظام بانکی که هيچ انتقادي به آن نيست و هيچ شبهه ربوي نيز به آن وارد نمي شود، نظام قرض الحسنه است.
سیف افزود: در گذشته گفته می شد بانک ها منابع قرض الحسنه را در جایگاه خود مصرف نمی کنند يا اينکه اين منابع را به کارمندان خود تخصيص مي دهند اما در سال هاي اخير اين وضعيت كاملا متحول شد؛ بويژه از زماني كه قرض الحسنه ازدواج به ۱۰۰ ميليون ريال رسيد.
سیف از بانک ها خواست با روی خوش تسهیلات قرض الحسنه را به متقاضیان ارايه کنند و تا جايي که ضوابط اجازه مي دهد، زوايد را حذف کنند.
وی افزود: تامین منابع مورد نیاز برای تسهيلات قرض الحسنه در بانک ها نيازمند اقبال مردم و نيکوکاران در تجهيز و تقويت حساب هاي قرض الحسنه در بانک هاست.

به گفته وی، ویژگی متمایز بانک قرض الحسنه مهر ايران تمرکز بر سنت حسنه قرض الحسنه است.

سیف گفت: نسبت مطالبات غیرجاری پایين بانک قرض الحسنه مهر ايران بيانگرمديريت صحيح در اين بانک و تعهد تسهيلات گيرندگان قرض الحسنه به بازپرداخت اقساط خود است.


منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۱۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی

به گزارش جام جم آنلاین البرز،مراسم افتتاحیه دومین همایش بین‌المللی ایران و آفریقا با حضور ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور و نمایندگانی در سطح مقامات عالی کشور‌های آفریقایی از جمله وزرای اقتصادی بیش از ۳۰ کشور آفریقایی، همچنین با حضور علی اسحاقی، رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی امروز جمعه هفتم اردیبهشت سال جاری ماه در سالن بین المللی اجلاس سران برگزار شد.

در این رویداد که همزمان با اکسپو ۲۰۲۴ برگزار شده است و تا روز دهم اردیبهشت ادامه دارد، سهیلا مرادی بیدهندی، معاون تحقیقات و فناوری، رایناک قادری سرپرست روابط بین‌الملل و مسئولانی از مدیریت بازرگانی موسسه رازی نیز دکتر اسحاقی را همراهی کردند.

مسئولان موسسه رازی در حاشیه این همایش، با محمد جواد همت پناه، رئیس اداره اطلاعات و آمار اقتصادی معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه که این دفتر همکاری‌هایی موثر در برقراری ارتباط بین موسسه رازی و کشور‌های قاره آفریقا داشت، به بررسی زمینه‌های توسعه روابط دو طرفه با کشور‌های آفریقایی پرداختند.

بر اساس این گزارش، رئیس و مسئولان موسسه رازی در راستای افزایش تعاملات و صدور محصولات و فراورده‌های بیولوژیک موسسه رازی به کشور‌های افریقایی -به ویژه کشور‌هایی که سال گذشته در دوره‌های آموزشی و انتقال تکنولوژی ساخت واکسن‌های موسسه رازی شرکت کردند- و همچنین مذاکره و بسترسازی برای صادرات محصولات رازی به این کشورها، حضور یافتند.

همچنین روز شنبه ۸ اردیبهشت نیز ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو۲۰۲۴) گشایش خواهد یافت که شرکت‌کنندگانی از ۸۰ کشور در این نمایشگاه حضور دارند و موسسه رازی در این نمایشگاه با برپایی غرفه‌ای به مساحت ۱۴۰ مترمربع و ارائه دستاورد‌های خود در طول یک قرن فعالیت در عرصه تحقیق و تولید فرآورده‌های بیولوژیک، حضوری فعال و پررنگ خواهد داشت.

گفتنی است؛ ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران، موسوم به (IRANEXPO ۲۰۲۴)، به عنوان بزرگ‌ترین رویداد صادراتی کشور تا ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و غرفه موسسه رازی در سالن‌های ۱۰ و ۱۱، از ساعت ۹ تا ۱۶ میزبان حضور علاقه‌مندان و بازدید کنندگان محترم خواهد بود.

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی: گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • خبر ویژه در خصوص آزادسازی منابع مسدود شده ایران
  • گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • کاهش نقدینگی و تورم با تمرکز بانک مرکزی در حوزه ریال
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • جذب منابع پایدار با رویکرد حفظ و جذب مشتریان محقق می‌شود
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو