Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز،  به همین خاطر، از آنجا که هرگز دو نفر نمی توانند به طور کامل از هم شناخت پیدا کنند، شاید لازم باشد تا پیش از بستن عهد زناشویی با پرسیدن چندین سوال در مورد مسایل اساسی، بهتر و بیشتر طرف مقابل خود را بشناسید. در ادامه تعدادی از آن ها را برایتان ذکر کرده ایم. برای آگاهی از آن ها تا انتها همراهمان باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

آیا تو بچه می خواهی؟

 

طرح این سوال پیش از ازدواج بسیار مهم است. اگر شما عاشق بچه باشید و طرف مقابل به هیچ عنوان با بچه دار شدن موافق نباشد، بدون شک بعدها با مشکلات عدیده ای مواجه خواهید شد. پس چه بهتر که از قبل به تمامی این تفاوت ها واقف باشید و با فکر و تحقیق اقدام به ازدواج کنید.

 

البته برخی از زوج ها تصور می کنند ورود کودکان به زندگی موجب به هم خوردن نظم و آرامش می شود و آن ها دیگر هرگز آزادی پیش از پدر یا مادر شدن را نخواهند داشت. اما بد نیست بدانید که بر اساس یک سری تحقیقات علمی مشخص شده که اضافه شدن یک کودک به جمع دو نفره زن و شوهر، باعث بیشتر شدن محبت بین آن ها می شود. برخلاف تصور بعضی از اشخاص، تولد کودک در خانواده مزایای زیر را بدنبال خواهد داشت:

 

علاقه و تاثیری گذاری زن و شوهر روی یکدیگر بیشتر می شود.

 

زن و شوهرها بهتر و بیشتر از گذشته به سبک زندگی یکدیگر توجه می کنند و احساس مسئولیت بیشتری نیز خواهند داشت.

 

همفکری، هماهنگی و همکاری زوج ها در مقابل بروز هر گونه مشکل یا مساله ای بیشتر خواهد بود و بهتر از قبل به نظرات یکدیگر احترام خواهند گذاشت.

 

وظیفه انجام کارهایی همچون آشپزی، شست‌وشوی البسه و انجام کارهای خانه به عهده چه کسی خواهد بود؟

 

آیا به این فکر کرده اید که در یک زندگی مشترک، وقتی زن و شوهر هر دو شاغل هستند، وظیفه انجام امور خانه به عهده چه کسی خواهد بود؟ آیا زن موظف به انجام همه کارهاست؟ یا مردها هم باید در انجام برخی از امور همکاری کرده و مقوله تقسیم وظایف در خانه را قبول داشته باشند؟

 

بر اساس تحقیقاتی که در سال ۲۰۰۷ میلادی در کشور آمریکا صورت گرفته، مساله تقسیم کارهای روزمره خانه سومین امر مهم در یک زندگی زناشویی موفق بشمار می رود. اولین و دومین موضوعات مهم و حیاتی در زندگی موفق، صداقت و داشتن رابطه زناشویی شاد و سالم است.

 

به گفته برخی از محققان و کارشناسان امور زندگی خانوادگی، زنان همیشه پیشگام بر دوش کشیدن سختی های زندگی هستند.

 

همچنین در مورد اینکه بهتر است چه کسی کدام یک از کارهای خانه را در چه زمانی به عهده بگیرد نیز نظراتی از طرف کارشناسان ارائه شده که در زیر به آن ها اشاره کرده ایم.

 

گروهی از محققان بدنبال آزمایشات گسترده خود بیان داشته اند: «زن و شوهرهایی که هیچ تعریف مشخصی در مورد اینکه کارهای خانه را چه کسی، کی و چگونه باید انجام دهد و تقسیم وظیفه بین آن ها مفهومی ندارد، کمترین میزان رضایت از زندگی را دارند. این افراد عموما خیلی سخت با هم ارتباط برقرار می کنند و در بیشتر مواقع هم حس خالی بودن احساسی و مشغله فراوان فکری دارند.

 

اما درست برعکس، زوج هایی که برای کارهای روزمره خود تعریف درست و برنامه ریزی دقیق دارند و همه وظایف بر دوش یک نفر سنگینی نمی کند، به جای اینکه همه وقت خود را سر دعوا در مورد این موضوع که چه کسی چه وظیفه ای دارد، هدر دهند، به کارهایی که بر عهده شان قرار گرفته می پردازند و در نتیجه زندگی شادتر و آرام تری هم دارند.»

 

تو چقدر وام و قسط داری؟

 

این را باید بدانید که دروغ گفتن در مورد وضعیت مالی می تواند زندگی زناشویی را به طور کلی منهدم کند. بنابراین، پیش از اقدام به ازدواج بهتر است در مورد مسایل مالی، قسط ها، قرض ها و وام های خود با یکدیگر صحبت کنید و همه امور اقتصادی را شفاف سازی کنید. وقتی شما آگاهی درستی نسبت به وضعیت مالی طرف مقابل خود ندارید، نمی دانید چه اتفاقاتی پس از ازدواج در انتظارتان خواهد بود و در نتیجه ممکن است تمام زندگی جدیدتان تحت تاثیر قرار گرفته و خراب شود.

 

به چقدر تنهایی و دور بودن از هم نیاز داری؟

 

هیچ چیزی لذت بخش تر از با هم بودن برای یک زوج نیست؛ با هم سفر رفتن، غذا خوردن، خوابیدن، بیرون رفتن و انجام کارها. اما این را باید بدانید که همه انسان ها گاهی به تنهایی های خود نیز نیاز دارند. مثلا لازم است گاهی زن یا شوهر بدون حضور طرف مقابل، با دوستان یا اعضای خانواده خود بیرون برود. یا برخی کارها را بدون دخالت همسرش به انجام برساند. پس لازم است بدانیم که آیا طرف مقابل به این مرحله از درک رسیده که به ما اجازه انجام برخی امور را بدون حضور و دخالت خود بدهد یا خیر!

 

اتفاقا برعکس تصور قدیمی که زن و شوهر هیچ کاری را نباید بدون هم انجام دهند، باید بدانید که برخی خروج های موقتی و بسیار کوتاه از رابطه می تواند به بهبود هر چه بهتر زندگی زناشویی کمک کند. به این فکر کنید که گاهی یک دوست می تواند راهکار مناسب تری برای مشکل شما پیدا کند تا همسرتان.

 

خیانت از نظر تو چه مفهومی دارد؟

 

این را باید بدانید که هر فردی تعریف مجزایی از خیانت در ذهن خود دارد. برخی چت کردن های همیشگی با دوستانی از جنس مخالف را مصداق خیانت می دانند و بعضی دیگر، ارتباط خارج از چهارچوب های اخلاقی را دروغ و خیانت فرض می کنند. از این رو، بسیار مهم است که پیش از ازدواج یا آغاز هرگونه رابطه جدی با فرد موردعلاقه خود، در مورد اینکه خیانت از نظر او چه تعریفی دارد، سوال بپرسید.

 

اما بارزترین مصداق خیانت «داشتن حس عاطفی» به فردی دیگر است. اگر طرف مقابل شما نسبت به زن/مرد دیگری حس عاطفی قوی داشت و متوجه شدید که نسبت به او حساسیت ویژه ای دارد و به دفاع از وی می پردازند، می توانید این مساله را در دایره عمومی خیانت بگنجانید.

 

نظر تو در مورد طلاق چیست؟

 

بدون شک تصور می کنید این سوالی نیست که دو نفر در ابتدای آشنایی یا آغاز زندگی زناشویی از یکدیگر بپرسند. اما این را در خاطر داشته باشید که اگر بدانید چه مسایلی موجب ناراحتی شدید طرف مقابل می شود که به خاطر آنها حاضر است از زندگی زناشویی خود هم دست بکشد، شاید بتوانید در مواقع بحران راهکار مناسبی برای حل مشکلات پیدا کنید و احتمال طلاق را کاهش دهید.

 

شاید برایتان صحبت در این مورد چندان آسان نباشد، اما بدانید که ارزشش را دارد. همچنین، اگر طرف مقابل شما گفت که ممکن است رابطه تان به طلاق کشیده شود، چندان تعجب نکنید و جا نخورید. اتفاقا این را به عنوان یک دیدگاه منطقی و درست بپذیرید. وقتی کسی ادعا میکند که هرگز امکان ندارد بحث طلاق در زندگی او روی دهد، باید بیشتر بترسید زیرا این طرز فکر مثل نارنجکی است که هر آن احتمال منفجر شدن دارد.

 

ازدواج چه تغییراتی در زندگی و رابطه ما ایجاد می کند؟

 

برخی از مردم تصور می کنند که رابطه دونفر با هم پس ار ازدواج تغییر می کند. بعضی هم فکر می کنند که همه چیز به منوال گذشته باقی خواهد ماند. اما باید بدانید که مسئولیت افراد پس از ازدواج با دوران نامزدی بسیار متفاوت است.

 

بر اساس تحقیقی که در سال ۲۰۱۷ در هلند انجام شده، بخشش و کنترل رفتار در میان زوج ها پس از گذشت ۴ سال از ازدواج بیشتر می شود.

 

با این وجود، بسیار مهم است که پیش از ازدواج حتما در این رابطه با طرف مقابل خود صحبت کنید و از دیدگاه های وی در مورد زندگی زناشویی آگاهی های بیشتری کسب کنید.

 

با داشتن نگاه واقعی و منطقی به زندگی می توانید ازدواج سالم و سرشار از محبتی را برای خود رقم بزنید.

 

 

2024

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۲۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکشی پزشکان ایرانی در مرز هشدار؛ مشکل کجاست؟

براساس آخرین بررسی‌ها، آمار خودکشی در میان پزشکان مرد ۴۰ درصد و در پزشکان زن ۱۳۰ درصد، نسبت به جمعیت عمومی، افزایش یافته که عدد قابل توجه و نگران‌کننده‌ای است. آمار دیگری نشان می‌دهد که خودکشی پزشکان در چند سال اخیر ۵ برابر شده است.

 

به گزارش دنیای اقتصاد، سیدمحمد میرخانی، مشاور اجتماعی سازمان نظام پزشکی هشدار می‌دهد: «سرعت خودکشی در میان پزشکان و رزیدنت‌ها صعودی شده و احتمال دارد که به زودی نرخ خودکشی پزشکان در ایران از سایر کشور‌ها پیشی بگیرد.»

این پزشک همچنین تاکید می‌کند: «ما در حال حاضر در ابتدای موج گذار از مهاجرت‌ها و خودکشی‌های جامعه پزشکی هستیم. این مقدمه شرایط کنونی است و به نظر من ماحصل سال‌های سال مدیریت غلط درمانی است که اگر جلوی این روند گرفته نشود، ادامه پیدا می‌کند. در چنین فضایی اصلاحات جوابگو نیست و نیاز به تحول است.»

از پس دلتنگی‌هایش بر نیامد‌

می‌گویند، دکتر سمیرا آل‌سعیدی از پس تنهایی‌هایش برنیامد و مهدی عبدوس، پزشک در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «خانم دکتر سمیرا آل‌سعیدی فوق تخصص روماتولوژی از میان ما رفت. ایشان روز قبل پلن دارویی ‎خودکشی خود را با رزیدنت‌ها مطرح کرده، آن‌ها موضوع را جدی نگرفته و سر به سر ایشان هم می‌گذارند، مرحوم به گواهی همکاران، خوش اخلاق، فعال و با وجدان کاری بوده. از ایشان یک فرزند به یادگار مانده است. شاید در لحظات آخر زندگی گفته من زنی هستم که دنیا را روی انگشتان خود می‌چرخانم، اما از پس دلتنگی‌هایم بر نمی‌آیم. پزشکان بیشتر از سایر اقشار جامعه در معرض تنش و استرس‌های فراوان کاری هستند.

آن‌ها سرمایه کشور هستند احترام‌شان را حفظ کنید. تنهای‌شان نگذارید.» شرایط به‌گونه‌ای نگران‌کننده شده است که بسیاری از کارشناسان هشدار می‌دهند که باید تصمیمات جدی‌تری از سوی مسوولان وزارت بهداشت گرفته شود. زمان مرگ پرستو، محمد رئیس‌زاده، رئیس سازمان نظام پزشکی درباره موضوع خودکشی در کادر سلامت به «دنیای اقتصاد» گفته بود: «کمیته ویژه‌ای برای رسیدگی به مشکلات نیرو‌های طرحی راه‌اندازی شده است تا از حوادثی مانند نورآباد پیشگیری کند.» او تاکید کرده بود: «کمبود پزشک و نبود برنامه‌ای برای پزشکان متخصص بومی اتفاقاتی، چون مرگ پرستو بخشی را رقم می‌زند.» همچنین قرار بود کمیته‌ای برای پیگیری و بررسی خودکشی‌ها فعال شود. حال باید دید که نتایج این اقدامات چه می‌شود و آیا می‌تواند روند صعودی خودکشی‌ها را کاهش دهد یا نه؟

سرعت گرفتن خودکشی کادر درمان

بررسی توییت‌ها و پیام‌های تسلیت از سوی رئیس بیمارستان شریعتی و امیراعلم همه گویای این است که سمیرا آل‌سعیدی تا لحظه پیش از مرگ به‌شدت کار می‌کرد و تا آخر عمر دست از درمان بیمارانش نکشیده است. پرس‌وجو‌ها همچنین حاکی از این است که او به‌شدت مهربان و خوش‌اخلاق بوده و همواره سعی در کمک به بیماران داشته است. با این حال سوال بسیاری از مردم این است که چرا یک پزشک که جایگاه مهمی در جامعه دارد، این‌گونه زندگی را ترک می‌کند؟

سید‌محمد میرخانی، مشاور اجتماعی سازمان نظام پزشکی می‌گوید: «چند سالی است خودکشی در کادر درمان به ویژه پزشکان زیاد شده است. این زیاد شدن نسبت به گذشته است و البته باید بگویم که در کشوری مانند آمریکا آمار خودکشی بالاتر است. با این حال مساله مهم این است که در جامعه کنونی ما شیب خودکشی افزایش یافته و حتی ممکن است در صورت اجرا نشدن پیشگیری‌های ضروری، به زودی نرخ خودکشی ایران از سایر کشور‌ها بیشتر شود.» او این مساله را با توجه به آمار خودکشی قطعی ۱۶ نفر در سال ۱۴۰۲ بیان می‌کند با تاکید بر این نکته که ممکن است آمار‌ها از این عدد بیشتر باشد، اما سکوت خانواده‌ها و آبروداری مانع از اعلام خودکشی شود. میرخانی پدیده خودکشی را چند عاملی می‌داند و تاکید می‌کند: «هیچ‌وقت نمی‌توان گفت، یک نفر به چه علت اقدام به خودکشی کرده است. قطعا عوامل زیادی در این موضوع نقش دارند، اما به‌طور کلی مسائلی در جامعه پزشکی وجود دارد که ممکن است تشدیدکننده عوامل شخصی فرد شود.»

تحقیر سیستماتیک

«زمانی رشته پزشکی، رشته بسیار محبوبی بود و موقعیت مالی خوبی هم داشت. پزشک با مداوا کردن بیمار حس خوبی پیدا می‌کرد و از جایگاه مطلوبی بهره‌مند می‌شد، اما متاسفانه در چند دهه اخیر مشکلات مالی بیشتر شده است. پزشکان معمولا به دلیل شرایط شغلی از نظر خانوادگی و عاطفی حساس‌تر می‌شوند و از سوی دیگر بیداری‌های مکرر فرد را به‌شدت آسیب‌پذیر می‌کند.» میرخانی با بیان مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار روی خودکشی پزشکان می‌گوید: «یکی دیگر از عوامل، سختی کار است که وقتی با ناکامی‌های پزشکی روبه‌رو شود، فرد را دچار ناراحتی عمیق می‌کند. از سوی دیگر بحث برخورد‌های خشن بیمار و خانواده‌های بیمار با پزشک است. چون موقعیت پزشکان در چند سال گذشته افت کرده است. در بسیاری مواقع خانواده خیلی از بیمار‌هایی که فوت کردند؛ پزشک را مقصر جلوه می‌دهند. خانواده بیمار معمولا بدون هیچ بررسی برخورد‌های خشن نسبت به پزشک معالج اعمال می‌کنند. مواردی دیده شده که حتی به پزشکان حمله کردند یا آن‌ها را با چاقو زدند. به‌طور کلی میزان امنیت پزشکان پایین آمده است.»

او یکی دیگر از عوامل موثر بر حال کنونی پزشکان را محیط پادگانی بیمارستان‌ها عنوان می‌کند: «این موضوع به خصوص در مورد رزیدنت‌ها صدق می‌کند. آن‌ها گاهی ۷۲ ساعت نمی‌توانند بخوابند و این شرایط به‌شدت خطرناک است. معمولا این شرایط آن‌ها را دچار افسردگی می‌کند و نیاز به درمان دارند، اما گاهی وقت‌ها این درمان به موقع انجام نمی‌شود. شاید باورش سخت باشد، اما یک پزشک ممکن است تنها فرصت خوابیدن و حمام رفتن را پیدا کند و بیشتر وقت‌ها مشکلاتش لاینحل باقی می‌ماند.» پیش از این، علی سلحشور، سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام پزشکی ایران هشدار داده بود: «این حجم از افسردگی میان پزشکان جوان بی‌سابقه است!» یک مطالعه در سال ۱۴۰۰ درباره وضعیت سلامتی رزیدنت‌های در حال تحصیل در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور نشان می‌دهد: «۲۳درصد از دستیاران پزشکی دارای افسردگی شدید تا بسیار شدید بوده‌اند. حدود ۲۵درصد از افراد اضطراب شدید تا بسیار شدید و نزدیک به ۳۴درصد از آن‌ها استرس شدید تا بسیار شدید داشته‌اند.»

میرخانی یکی دیگر از ریشه‌های اصلی این شرایط را دوران رزیدنتی می‌داند: «در سیستم سلامت و بهداشت ما تحقیر سیستماتیک وجود دارد. ساختار به‌گونه‌ای است که از رزیدنت بیگاری می‌کشند و او هم هیچ راه فراری ندارد. او نمی‌تواند کوچک‌ترین مخالفتی با بالادستی خود داشته باشد چراکه طبق قراردادی که دارد ممکن است که پای ضامن‌ها و وثیقه‌ای که گذاشته، پیش کشیده شود؛ بنابراین ترجیح می‌دهد سکوت کند. به هر حال بیشتر این افراد امکان ازدواج ندارند و در یک محیط ناامن زندگی می‌کنند.» سعید بابایی، روان‌شناس با توجه به خودکشی‌های اخیر پزشکان توصیه می‌کند: «هر چقدر ما شرایط خوبی داشته باشیم و از تمام اختلال‌ها به دور باشیم مثل افسردگی و اضطراب، ممکن است حس ناکافی بودن ما را به پوچی برساند و تمام تروما‌های دوران کودکی تاثیر مستقیم رویمان بگذارد.»

زندگی در اتاق‌های محقر

میرخانی در ادامه عوامل تاثیرگذار روی حال کنونی جامعه پزشکی می‌گوید: «بسیاری از دانشجویان پزشکی برخلاف تصور عمومی در دوران گذراندن طرحشان در شهرستان‌ها معمولا در اتاق‌های محقر زندگی می‌کنند. شما ببینید چند عامل آن‌ها را تحت‌تاثیر قرار داده است. پس وقتی همه این عوامل دست به دست هم می‌دهند برخی به پایان زندگی می‌اندیشند.»

میرخانی با تاکید بر این مساله که «خودکشی در دین ما اخلاقی و پسندیده نیست» یادآوری می‌کند: «افرادی که خودکشی می‌کنند در شرایط خاص روحی قرار می‌گیرند و آگاهی خود را به زندگی از دست می‌دهند و عملشان ناخودآگاهانه است؛ بنابراین این امر یاغی‌گری در برابر خدا یا کفر نیست.» اگر چه ممکن است این مساله به میان آید که پیش از این هم خیلی از رزیدنت‌ها و پزشکان با این عوامل دست‌وپنجه نرم می‌کردند، با این حال میرخانی می‌گوید: «زمانی مردم برای پزشکان احترام زیادی قائل بودند، اما اکنون اقبال عمومی جامعه از دست رفته است. دیگر احترام پیشین خود را ندارند. ارتباط میان مردم و پزشکان نامناسب شده است و دلیل این امر به ساختار بهداشت کشور برمی‌گردد. هزینه‌های درمان بالا رفته است و بیمه‌ها معمولا این هزینه را نمی‌پردازند و بیمار و پزشک رودرروی هم قرار می‌گیرند.» حال باید دید که مسوولان چه راه‌حلی برای برون‌رفت از شرایط کنونی دارند و چگونه می‌توانند محیط پزشکان را امن کنند تا این اندازه تنها نباشند تا به جایی برسند که حتی از فرزند خود بگذرند و خود را بکشند.

دیگر خبرها

  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • روایتی از طلبه جهادگر و مادر ۵ فرزند/ بچه ها برکت آوردند
  • جزئیات جدید درباره پرونده چای دبش
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر
  • طلاق به‌خاطر پیدا شدن روسری در خودرو شوهر
  • برپایی جشن ازدواج ۲۳ پاسدار در سردشت
  • فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم
  • خودکشی پزشکان ایرانی در مرز هشدار؛ مشکل کجاست؟
  • افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی