Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه > شهری - ایسنا نوشت: استاندار تهران در نشستی که با اعضای شورای شهر برگزار شد بر همکاری مشترک در راستای حل مشکلات تهران تاکید کرد و آلودگی هوا، ترافیک تهران، وضعیت فضای سبز شهری، وضعیت بیمارستان‌ها و... را از جمله مواردی دانست که باید با همکاری و هم‌افزایی به حل آنها پرداخت.

محمدحسین مقیمی در جلسه‌ای که بعدازظهر امروز با حضور تعدادی از اعضای شورای شهر در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: این جلسه برای بررسی راهکارهای مناسب برای پیشرفت تهران و حل مشکلات شهر، شهرستان و استان تهران است تا بتوانیم با هم‌افزایی‌ای که ایجاد می‌شود از توان شورا در این راستا استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار تهران با اشاره به اینکه در نظام اسلامی کارها توسط مردم انجام می‌شود و مدیریت کشور از سوی آنها صورت می‌گیرد به سازوکار انتخاباتی بخش‌های مختلف و نقش مردم اشاره کرد و گفت: در سراسر کشور ۱۱۷ هزار نفر عضو شورای اسلامی روستا و شهرستان داریم و در تهران بیش از ۱۹۰۰ عضو شورای اسلامی روستاها و شهرستان‌های استان فعالیت می‌کنند. شوراها می‌توانند در امور نقش داشته باشند و شوراها می‌توانند در تسهیل امور نقش داشته باشند.

وی با اشاره به اصل ۱۰۳ قانون اساسی اضافه کرد: نقش شوراها تا جایی است که براساس این اصل از سوی شورای عالی استان‌ها می‌تواند به مجلس طرح ارائه کند. این اصل می‌گوید که استانداران، فرمانداران و بخشداران در حدود و اختیارات شورا ملزم به رعایت تصمیمات آنها هستند.

مقیمی در ادامه صحبت‌هایش افزود: ما در شرایطی هستیم که دولت، مجلس، شوراها و بخصوص شورای اسلامی شهر تهران همسو و همجهت در راستای توسعه هستند و باید از این ظرفیت حداکثر بهره را ببریم. امیدوارم با این همگرایی خوبی که ایجاد شده است بتوانیم برای حل مشکلاتی که سال‌ها ایجاد شده است در این دوره راه‌حل پیدا کنیم و اختلاف‌نظرها را به سمت راه‌های مشترک جهت‌دهی کنیم. بنابراین این جلسات در راستای هم‌افزایی بیشتر برگزار می‌شود.

استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: در تهران، ری و شمیرانات هشت میلیون جمعیت داریم و پنج و نیم میلیون نفر هم جمعیت شهرستان‌های اطراف است و این معادل ۱۷ درصد جمعیت کشور است. مشکلاتی که ما در این سه شهر و اطراف تهران داریم روی هم تاثیر متقابل دارند و حتی گاهی کرج و بعضی دیگر از شهرستان‌های البرز هم این شرایط را دارند.

مقیمی به مهمترین مشکلات استان تهران اشاره کرد و گفت: اصلی‌ترین مشکل استان آلودگی هواست و دولت دو مصوبه در این زمینه داشته همچنین مجلس هم یک مصوبه دارد و از طرف دیگر در برنامه پنجم و ششم نیز تکالیفی برای همه مشخص شده است.

وی اضافه کرد: ما در حال بازخوانی مصوبات دولت در این ارتباط هستیم و با بررسی آنها در تلاش هستیم تا آلودگی هوای استان تهران را به حد مورد قبول برسانیم.

استاندار تهران به استفاده از بنزین یورو ۴ اشاره کرد و گفت: ما این کار را انجام می‌دهیم ولی به دلیل اتوبوس‌های ما از فیلتر مخصوص استفاده نمی‌کنند مشکل آلودگی هوا را تشدید می‌کنند و به نوعی حجم سرمایه‌گذاری بسیار زیادی را به خاطر عدم توجه به سرمایه‌گذاری بسیار محدود داریم از بین می‌بریم.

مقیمی دومین مشکل تهران را ترافیک عنوان کرد و گفت: در این راستا باید به عنوان یک مجموعه کمک کنیم تا شورای شهر و شهرداری بتوانند حمل‌ونقل عمومی و ریلی را سروسامان بدهند و این مساله نیاز به سرمایه‌گذاری دارد. بهترین راهکار برای این مساله همانی است که در شورای هماهنگی مشخص شده است.

وی همچنین به مساله فضای سبز اشاره کرد و گفت: باید به مصوبه طرح جامع شهر تهران توجه کنیم که از طریق معاونت عمرانی دنبال شده تا از مالیات به ارزش افزوده بخشی به توسعه فضای سبز شهر تهران اختصاص پیدا کند.

استاندار تهران با اشاره به اینکه باید در زمینه مدیریت بحران همکاری‌های بیشتری صورت بگیرد و دستگاه‌ها به کمک شهرداری بیایند به موضوع احیای بافت فرسوده نیز اشاره کرد و گفت: حدود دو و نیم میلیون نفر از جمعیت ما در تهران و شهرستان‌های استان در بافت‌های فرسوده زندگی می‌کنند که یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از آنها در تهران و یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شهرستان‌های تهران هستند. همچنین دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر حاشیه‌نشین داریم که یک میلیون و ۵۰ هزار نفر آنها در تهران و یک میلیون و ۱۵۰ هزار نفر در شهرستان‌ها هستند که باید به صورت جدی به این مساله ورود کنیم.

مقیمی همچنین به انتقال آب تهران از سد طالقان اشاره کرد و گفت: این آب توسط یک لوله انتقال پیدا می‌کند و با پیگیری‌هایی که انجام شد قرار است به آن رسیدگی شود.

وی در صحبت‌هایش به موضوع فاضلاب تهران و همچنین مشکلات اجتماعی اشاره کرد و آنها را از جمله مسائل دیگری دانست که باید به آنها رسیدگی شود.

استاندار تهران با بیان اینکه در سال‌های اخیر ورزشگاه جدیدی در تهران ساخته نشده است، تاکید کرد که این موضوع باید پیگیری شود و توجه جدی‌تری به ورزش صورت بگیرد.

مقیمی اضافه کرد: در مورد بیمارستان‌ها نیز همین مساله وجود دارد و تعداد تخت‌هایی که وجود دارد ۶۰ درصد از نیاز را تامین می‌کند و ۴۰ درصد باید به تعداد بیمارستان‌ها اضافه شود.

وی همچنین گفت: بحث مدارس نیز مشکلاتی جدی دارد و نیاز است که آنها را نیز به صورت مشترک حل کنیم.

۴۷۴۷

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۵۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۵ هزار واحد مسکونی با پرداخت تسهیلات ساخت و مشارکت‌های مردمی

محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه برنامه نوسازی ۱۵۰ هزار واحد در بافت‌های فرسوده طی امسال آغاز شده است گفت: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته ۱۰۰ هزار واحد مسکونی با مشارکت و همکاری مردم و با استفاده از پرداخت تسهیلات ساخت تا پایان امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: در  حال حاضر  ۲۵ هزار واحد از واحدهای نوسازی شده از طریق پرداخت تسهیلات ساخت  و با استفاده از ظرفیت های مردمی  در سراسر کشور آماده بهره‌برداری است که به‌ مرور  به بهره‌برداری می رسد.

آیینی اظهار کرد: امروز همزمان با سفر رئیس جمهور  به سمنان ۳۹۲ واحد در بافت فرسوده به بهره‌برداری خواهد رسید که ۳۰۰ واحد آن در غرب استان و بقیه در شرق استان (شاهرود) خواهد بود.

وی یادآور شد: استفاده از ظرفیت های مردمی در نوسازی بافت های فرسوده از طریق پرداخت تسهیلات ساخت نوسازی بافت های فرسوده یکی از مهم ترین برنامه های است که در دستور کار خود قرار داده ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • بازدید مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان از سکونتگاه های غیر رسمی بهبهان
  • پرداخت تسهیلات ساخت مشارکت‌ مالکان در نوسازی بافت‌های فرسوده را دو برابر می‌کند
  • پرداخت تسهیلات ساخت، مشارکت‌ مالکان در نوسازی بافت‌های فرسوده را دو برابر می‌کند
  • ۲۵ هزار واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده تکمیل شدند
  • بهره برداری از ۲۵ هزار واحد مسکونی با پرداخت تسهیلات ساخت و مشارکت‌های مردمی
  • ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده به بهره‌برداری می‌رسد
  • اجرای ۱۲ طرح زیربنایی و بازآفرینی شهری در استان اردبیل
  • آغاز نوسازی بیش از ۲۶۰ هزار واحد در کشور
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • نوسازی بیش از ۲۶۰ هزار واحد فرسوده در کشور با همت مالکان کلید زده شد