Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز به نقل از جام جم آنلاین، دکتر پروین افسر کازرونی، رئیس اداره کنترل ایدز و بیماری‌های آمیزشی وزارت بهداشت  بیان کرد: طبق آخرین آمار، تا پایان شهریورماه 96 تعداد مبتلایان به ایدز در کشور حدود 36 هزار 571 نفر است که 83 درصد را مردان و 17 درصد را زنان تشکیل می‌دهند. موارد جدید تشخیص داده شده درصد انتقال از طریق جنسی بیشتر از ترزیقی گزارش شده، همچنین موارد مبتلای تشخیص داده شده در زنان نیز رو به افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه افزود: البته موارد جدید شناسایی شده در سال های اخیر، زنان به 33 درصد و مردان به 67 درصد رسیده است. راه احتمالی انتقال در 32.7 درصد موارد اعتیاد تزریقی، 47.9 درصد روابط جنسی، 2 درصد از مادر به کودک و در 17.4 درصد راه احتمالی ابتلا مشخص نشده است.

رئیس اداره کنترل ایدز و بیماری‌های آمیزشی وزارت بهداشت در رابطه با آمار فوت شدگان گفت: بر اساس آمار موجود از کل موارد شناخته شده تعداد ۹۷۶۴ نفر فوت به ثبت رسیده اند. اما براساس تخمین های زده شده بالای 66 هزار بیمار در کشور موجود هستند که بسیاری از این آمار از بیماری خود اطلاعی ندارند.
به گفته وی، وزارت بهداشت متعهد شده است که تا سال ۲۰۲۰، ۹۰ درصد موارد مبتلایان به ایدز را شناسایی شده و تحت درمان و دریافت دارو قرار گیرند.

افسر کازرونی متذکر شد: ایران در رابطه با درمان و پیشگیری ایدز، در وضعیت ساختارمند و مناسبی قرار دارد، چرا که یک برنامه بلند مدت برای کنترل ایدز در نظر دارد که در این برنامه حدود 23 ارگان و وزارتخانه (وزارت بهداشت، آموزش و پرورش، بهزیستی و...)دست اندرکارش هستند.

وی در خصوص وضعیت و کنترل ایدز در زندان ها گفت: یکی از بهترین مراکز برای کنترل ایدز کشور سازمان زندان هاست، برنامه های تشخیص و درمان به اضافه برنامه های کاهش آسیب ها و آموزش و پیشگیری در کلینیک های متادون در زندان ها بطور منسجم پیش می روند. لازم به ذکر است گفته شود، روند ابتلا در زندان ها به شدت کاهش داشته است.

رئیس اداره کنترل ایدز و بیماری‌های آمیزشی وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر یکی از مهم ترین مشکلات این است که اَنگ نسبت به این بیماری بسیار زیاد است و اکثر افراد می پندارند این بیماری یک بیماری کشنده ست در صورتی که ایدز یک بیماری عفونی مزمن بوده که با درمان قابل کنترلست، اما مهم این جاست که سریع تشخیص داده شود و بیمار تحت مراقبت و درمان قرار بگیرد. افرادی ایدز دارند معمولا افرادی هستند که در جامعه به حاشیه کشیده می شوند ، طبق آمار ها ۶۰درصد مبتلایان به ایدز هنوز از وضعیت خود آگاهی ندارند و علت اصلی آن انگ و تبعیض در این بیماری ست.

وی در پایان خاطرنشان کرد: داروی بیماران را دولت تهیه می کند و اصلا بحث پوشش بیمه در این جا مطرح نیست، چرا که اکثر داروها خارجی هستند، داروها توسط دولت تهیه و بصورت رایگان در مراکز مشاوره بیماری های رفتاری در اختیار بیماران گذاشته می شود. همچنین آزمایش هایی که در مراکز ما انجام میگیرد تماما بصورت رایگان است.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۶۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهادهای بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه را ادامه دهند

قلندر عباد، سرپرست وزارت صحت‌عامه امروز با حنان حسن بلخی رئیس عمومی منطقه ای مدیترانه شرقی سازمان صحی جهان برای افغانستان در دفترکارش دیدار کرد.

دفتر رسانه های وزارت صحت عامه با ارسال خبرنامه ای نگاشت:‌ در این دیدار تاج الدین آویلا، رئیس اداره یونیسف برای افغانستان و نمایندگان سازمان صحی جهان نیز حضور داشتند.

در این دیدار در مورد ریشه کن کردن بیماری فلج اطفال در افغانستان، دستاوردهای وزارت صحت‌عامه در دو سال گذشته، ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی افغانستان، ساخت شفاخانه ها به سطح ولسوالی‌ها، تقویت سیستم صحی، همکاری دوامدار، کنترل بیماری های ساری و هماهنگی بهتر بحث و گفتگو نمودند.

سرپرست وزارت صحت‌عامه گفت: پس از روی کار آمدن طالبان تحولی در سکتور صحت کشور به وجود آمده است.

سرپرست وزارت صحت‌عامه افزود: ما برای اولین بار برای داشتن یک افغانستان عاری از پولیو یک لابرتوار تشخیص پولیو( فلج اطفال ) را افتتاح نمودیم تا این بیماری به سرعت تشخیص داده شود.

سرپرست وزارت صحت‌عامه همچنین خواستار همکاری های دوامدار مسئولان سازمان صحی جهان و اداره یونیسف با سکتور صحی افغانستان شد و از آنها خواست تا در قسمت ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی، رسانیدن خدمات صحی به ساکنان مناطق دوردست، محو کامل بیماری پولیو و کنترل بیماری های ساری این وزارت همکاری نمایند. 

از سویی هم نمایندگان سازمان صحی جهان و یونیسف برهمکاری دوامدار ادارات خود تأکید نموده و از همکاری همه جانبه در این زمینه به وزارت صحت‌عامه اطمینان دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • نهادهای بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه را ادامه دهند
  • ۶۳۰ هزار مترمکعب رواناب در نهرین کنترل شد
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • وزارت رفاه: تا هفته آینده، برنامه دولت برای نحوه تداوم طرح کالابرگ اعلام می‌شود
  • خبر مهم وزارت رفاه درباره ادامه طرح کالابرگ / جزئیات برنامه دولت برای تداوم طرح فجرانه