Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل بیمه آرمان، از پرداخت مبلغ 120 میلیارد ریال علی الحساب در راستای تعهدات بیمه آرمان بابت مسکن مهر کرمانشاه خبر داد و گفت: در هفته اول پس از وقوع زلزله به طور کامل (تعداد 4100 واحد مسکونی) بازدید و مدارک خسارت تکمیل شد.

علیرضا بیانیان، مدیرعامل بیمه آرمان، با اشاره به اینکه با هدف تسریع در روند عملیات بازسازی واحدهای تخریب شده و کاهش آلام مردم زلزله زده کرمانشاه، مبلغ 120 میلیارد ریال به طور علی الحساب به بانک مسکن بابت خسارت این واحدها پرداختشد، اظهار داشت: همکاری‌ها بابت  تسریع بیشتر جهت بررسی نهایی ارزیابی و ارائه خدمات به حادثه‌دیدگان همچنان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در عین حال تصریح کرد: بر اساس تعهداتی که در پوشش بیمه ای مسکن مهر کرمانشاه بر عهده داشتیم،در کوتاه ترین زمان ممکن به تعهدات خود عمل کرده و ۱۲ میلیارد تومان خسارت پرداخت شد.

این مقام مسئول ادامه داد:بیمه آرمان بر اساس شرایط ویژه منطقه و تأکید مسئولان از جمله نهاد ناظر مبنی بربررسی و پرداخت خسارت آسیب دیدگان حادثه در سریع ترین زمان ممکن، با هدف تسریع در روند عملیات بازسازی واحدهای تخریب شده و کاهش آلام مردم زلزله زده کرمانشاه از تشریفات قانونی معمول صرف نظر کرد.

وی افزود: با همکاری مدیران و کارشناسان فنی این شرکت، واحدهای تخریب شده استان کرمانشاه و شهرستان‌های زلزله زده ( سر پل ذهاب، اسلام آباد غرب، روانسر) در هفته اول پس از وقوع زلزله به طور کامل (تعداد حدود 4094 واحد مسکونی) بازدید و ارزیابی شده است. بیانیان با تأکید بر اینکه مراحل تکمیل اطلاعات تسهیلات گیرندگان و پرونده‌های خسارت دیده در جریان است، گفت: در اسرع وقت نسبت به تعیین و پرداخت خسارات نهائی و تسویه آن اقدام خواهد شد.

وی در پایان گفت: زلزله اخیر می تواند زنگ خطر و هشداری جدی باشد، برای آنهایی که تاکنون از ظرفیت ها و قابلیت‌های صنعت بیمه در هنگام وارد آمدن خسارات سنگین، غفلت کرده اند؛ بی تردید همه آنانی که از حمایت بیمه ای برخوردار شده اند، اثرگذارترین سفیران صنعت بیمه کشور به شمار می روند ومی توانند دیگران را هم به استفاده از ظرفیت های این صنعت ترغیب کنند.

بیمه آرمان که سهامداران اعظم آن بانک ایران زمین، بانک گردشگری و دیگر شرکتهای سرمایه گذاری خوشنام  می باشند در سطوح بالای توانگری مالی در بین بیمه ها قرار دارد و بدون بزرگنمایی و در سایه عملکرد خود، و در راستای شعار سازمانی خود مبنی بر آرمان ما ، آسایش شما ، اقدامات شایانی را در خصوص ایفای تعهدات خود به بیمه گذاران نشان داده ، که شایسته است اقداماتی از این دست در سازمان ها نهادینه گردد.

کیفیت عملکرد بیمه ها در زمان انجام تعهدات خود نمایان می شود و لذا بیمه آرمان که در زمره بیمه های خوشنام در کشور میباشد ، درحال حاضر 41شعبه و حدود800نماینده در اقصی نقاط کشور داشته و خدمات بیمه ای رضایت بخشی را برای بیمه گذاران فراهم نموده است.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۶۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گزارشی از میزان خسارت وارده شده به تاسیسات و زیرساخت‌های این استان را ارائه داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، محمدعلی آخوندی، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ با اشاره به ارزیابی‌های صورت گرفته درخصوص میزان خسارت‌های سیل اخیر در استان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی بارندگی‌های اخیر که اکثر نقاط استان را تحت تاثیر قرار داد، ضمن برنامه‌ریزی برای پیگیری و آمادگی دستگاه‌های ذیربط، به مردم و کشاورزان و دامداران نیز اطلاع‌رسانی گسترده صورت گرفت.

وی افزود: باوجود بارندگی‌های بسیار شدید در زمان کم (در بعضی نقاط مثل زیرکوه ۶۴ میلی‌متر و خوسف ۵۹ میلی‌متر)، اما خوشبختانه خسارت جانی در پی نداشته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: به واسطه سیلاب‌های شدید و بارندگی هم‌زمان با آن، خسارت زیادی به بخش‌های مختلف وارد شد که بیشترین این خسارت ها مربوط به زمین‌های کشاورزی، قنوات، جاده بین مزارع، عمران شهری، دیواره‌های حفاظتی و جاده‌های اصلی و فرعی و روستایی در سطح استان است.

وی طی گزارشی از میزان خسارت‌های واره به تأسیسات استان و با بیان اینکه این ارزیابی‌ها تا دهم اردیبهشت جمع‌بندی شده است و البته همچنان ادامه دارد، گفت: سیلاب و بارندگی‌های اخیر بر اساس بررسی‌های اولیه به بخشی از زیرساخت‌ های استان به ویژه کشاورزی و راه‌ها خسارت زد که مجموع ارزش آن ۱۹ هزار و ۵۵۳ میلیارد ریال برآورد شد.

آخوندی به بیان جزئیات خسارات ناشی از سیل اخیر پرداخت و ادامه داد: سیلاب به ۲۹ کیلومتر کانال انتقال آب در حوزه جهاد کشاورزی به مبلغ ۱۸۵ میلیارد ریال، ۱۲۵ استخر ذخیره آب بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال، ۱۳ هزار و ۲۰۰ هکتار باغات و مزارع به مبلغ ۴۵۸ میلیارد ریال، ۱۲۶ کیلومتر جاده‌های بین مزارع به مبلغ ۴۸۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

وی با اشاره به اینکه سیل به ۱۰۱ رشته قنات به طول ۳۴ کیلومتر به مبلغ ۹۴۰ میلیارد ریال خسارت زد، عنوان کرد: ۸۴۹ رأس دام سبک (۹۵ میلیارد ریال) نیز در اثر جاری شدن سیل تلف شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان‌جنوبی با اشاره به خسارت سیل اخیر به پنج واحد مرغداری و تأسیسات آبیاری و دامی روستایی به مبلغ ۱۴۰ میلیارد ریال گفت: بارندگی اخیر و جاری شدن سیل ۱۳۰ میلیارد ریال به تأسیسات برق استان خسارت زد.

وی خسارت وارده به ۱۰ بند خاکی و آبخیزداری را بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال و به پنج مورد سیل‌بند روستایی را بالغ بر ۷۵ میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: در جریان این حوادث پنج هزار و ۴۰۰ کیلومتر از راه های اصلی، فرعی و روستایی بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت دیده است.

آخوندی با بیان اینکه میزان خسارات به هزار و ۶۳۵ ابنیه فنی نظیر پل و آبنما بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال است، ادامه داد: این سیل به چهار هزار و ۸۰۰ کیلومتر ایل راه عشایری بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال و شش طرح هادی روستایی بالغ بر ۱۸۰ میلیارد ریال و ۴۸ واحد مسکونی حدود ۱۰۰ میلیارد ریال خسارت زد.

وی بیان کرد: خسارت وارده به ۳۰ کیلومتر خطوط انتقال آب به مبلغ ۵۹۰ میلیارد ریال و چهار حلقه چاه آب بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی افزود: براساس برآوردها سیلاب‌های شدید و بارندگی هم‌زمان با آن، به دیواره‌های حفاظتی و لایروبی فوری رودخانه‌ ها یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال و سیل‌بند حفاظتی فرودگاه بیرجند ۱۰۰ میلیارد ریال و عمران شهری(معابر، آسفالت، کانال‌ ها، پل‌ها و فضای سبز) یک‌هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

کد خبر 749381

دیگر خبرها

  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • ارسال کمکهای مردمی از شاهین شهر و میمه به سیل زدگان جنوب شرق
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور