Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، مراسم افتتاحیه سومین كنگره بین‌المللی «سیره نبوی در طب» شب گذشته، 21 آذرماه با حضور اندیشمندان داخلی و خارجی و علمای حو‌زه‌های علمیه در مجتمع ولایت دانشگاه علوم پزشكی شیراز برگزار شد.
آغازگر این برنامه پخش سخنرانی آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی، مرجع تقلید شیعیان در دیدار با دست‌اندركاران این كنگره بود كه ایشان بر این نكته تأكید فراوان داشت كه علمی نبوی، علوی، صادقی و یا رضوی است، كه صد در صد علمی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ادامه محمدهادی ایمانیه، رئیس شورای عالی كنگره بین‌المللی «سیره نبوی در طب» با بیان اینكه گروه علمی و اجرایی این كنگره در طول سال جلسات خود را به صورت هفتگی برگزار می‌كنند كه امیدواریم این كار برای سایر همایش‌های علمی كشورمان نیز تبدیل به الگو شود.
وی با یادآوری اینكه در مباحث طب ایرانی، اسلامی، سنتی و غیره هنوز در حالت بین افراط و تفریط قرار داریم، گفت: عده‌ای از روی جهالت و عده‌ای هم از روی غرضی كه دارند توسط این عناوین كاسبی راه انداخته‌اند درآمد و زندگی‌های اجتماعی تشكیل دادند و به دست گروه‌های تفریطی بهانه داده‌اند.
ایمانیه با تأكید بر اینكه تمام علوم اسلامی صد در صد علمی هستند در غیر این صورت علم اسلامی نیستند، گفت:‌ چیزی كه امروز متأسفانه تبدیل به مشكل جامعه بشری شده است مشكلات روحی، روانی، معنوی، پوچ‌گرایی و بی هویتی است كه اسلام برای هر كدام از این‌ها حرف‌های فراوانی دارد.
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشكی شیراز در بخش پایانی سخنان خود اجرای و پیاده‌سازی سبك زندگی اسلامی را در زندگی‌های روزمره موجب كاهش بسیاری از بیماری‌ها و یا حوادث ناشی از تصادفات و غیره دانست و از پژوهشگرانی كه در این جلسه حضور داشتند درخواست كرد تا به این موضوع ورود كرده و كتاب‌هایی تحت عنوان سبك زندگی اسلامی و یك بیماری بنویسند.
حجت‌الاسلام عبدالرضا محمودی، رئیس كنگره بین‌المللی سیره نبوی در طب نیز سخنران دیگر این مراسم بود كه به ارائه تاریخچه‌ای از برگزاری این كنگره پرداخت و بر این نكته تأكید كرد كه این كنگره به‌منظور مقابله منطقی و استفاده از قول حسن و نیكو در پاسخ به هتك حرمت‌ها به ساحت مقدس پیامبر معظم اسلام(ص) برگزار شد.
وی، یكی از عوامل غنای این همایش را حضور پربركت علما و ائمه جمعه شیعه و سنی در آن دانست كه به نوعی این همایش تجلی وحدت مسلمانان شیعه و سنی نیز محسوب می‌شود و در ادامه به قرائت پیام آیت‌الله‌العظمی مكارم شیرازی، مرجع تقلید شیعیان به این همایش پرداخت.
محمود نجابت، دبیر علمی كنگره نیز در ادامه گفت: این همایش به صورت علمی و كاربردی سعی می‌كند وحدت حوزه و دانشگاه را به منصه ظهور برساند.
وی افزود: از مجموع 300 مقاله‌ای كه به دبیرخانه همایش ارسال شد،، 150 مقاله پذیرفته شده كه حدود 42 مورد آن طی این سه روز به صورت سخنرانی و مابقی آنان به صورت پوستر ارائه می‌شوند.
نجابت با تصریح اینكه از 23 شخصیت علمی حوزه و دانشگاه به عنوان سخنران مدعو دعوت كردیم كه در سخنرانی‌ها و كارگاه‌های این همایش مطالب خود را عرضه كنند، گفت: در بخش بین‌الملل 100 دانشجوی خارجی و اساتیدی از كشورهای آفریاقیی، اروپایی و آسیایی در این همایش شركت دارند.
سخنران دیگر این مراسم، خدادوست، مدیر كل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی بود كه به ارائه گزارشی از فعالیت‌های كارگروه نظام سلامت در اسلام پرداخت كه از سال 92 تاكنون در ذیل این دفتر در وزارت بهداشت شكل گرفته است.
وی با بیان اینكه ذیل این كارگروه تاكنون چندین همایش در نقاط مختلف كشور نظیر همایش شفای پایدار، طب رضوی و غیره برگزار شده است، گفت: آنچه در این همایش‌ها و كارگاه‌ها یاد گرفتیم این بود كه اگر نگاه اخباری‌گری و شتاب ‌و سطحی‌نگرانه به روایات داشته باشیم قطعا هم به ائمه و هم به اسلام ظلم كرده و هم به سلامت مردم آسیب می‌زنیم.
خدادوست افزود: آنچه در محضر علما یاد گرفتیم این است كه یك روایت باید سندیتی با استفاده از علم رجال، دلالتی با استفاده از علم دلال و سایر مبانی دینی داشته و منبع صدور روایت نیز بررسی شود و خلاصه اینكه مراحل متعددی باید طی شود تا ثابت شود این روایت درست است اما با فرض صحن سند و دلالت نیز یاد گرفتیم كه برای تعمیم آن به زمان و مكان امروز نیز حتماً به تحقیق و پژوهش نیاز داریم.
مدیر كل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در بخش پایانی سخنان به قرائت پیام وزیر بهداشت به این كنگره پرداخت و سپس سخنرانی حسام‌الدین علامه، قائم مقام معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهدشت، درمان و آموزش پزشكی برگزار شد.
وی اظهار كرد: اگر از ظرفیت‌های كامل و نگاه كل‌نگر دین اسلام استفاده نكنیم و تنها به علم غربی كه در جای خود پیشرفت‌های خوبی هم داشته است و در برخی جاها به خاطر اینكه مبانی آن اومانیستی باید اصلاح شود، استفاده كنیم، مسیر را اشتباه رفته‌ایم و این مسیر كامل نیست.
علامه با یادآوری اینكه در غرب نگاه‌های كل‌نگر و معنویت‌گرا وجود دارد اما در حوزه علوم انسانی این‌ها كم وارد كشور ما می‌شود و درباره آن‌ها سخن به میان می‌آمد، گفت: رفع این مشكل نیاز به عزم دارد البته لازم به ذكر است كه مطالعات بین‌ رشته‌ای كار سخنرانی و وعظ نیست و كار علمی می‌طلبد و ممكن است 50 سال طول بكشد.
وی با بیان اینكه طب جدید قطعاً مشكل زیادی دارد و از سوی دیگر در طب سنتی و ایرانی ما نیز قطعاً خرافات و غلط هم زیاد است كه باید پایش شوند، گفت: باید قدم‌های عملی برای تولید علم نو با كمك گرفتن از فرمایشات معصومین قدم برداریم.
آخرین سخنرانی این مراسم به حجت‌الاسلام احمد عابدی، مدیر حوزه‌های علمیه فارس اختصاص داشت كه بر اهمیت توجه به علوم دینی و بعد معنوی انسان تأكید فراوان كرد و گفت: علوم بشری نوعاً مبتنی بر ظن است و گاهی این تجربه‌ها آن نتیجه علمی و صد درصد را ندارد لذا علم نیست.
وی افزود: عالم، عالم تأثیر و تأثر است و واقعاً اینگونه است كه هم روح بر بدن تأثیر می‌گذارد و هم بدن بر روح تأثیر می‌گذارد و آنچه در اسلام بر روی آن بسیار تكیه شده است این است كه این عالم طبیعت و این عالم بدن یقیناً از عالم وحی و روح تأثیر اساسی را می‌پذیرد.
عابدی با تأكید بر اینكه این طب است كه مدیون وحی است و وحی مدیون طب نیست، گفت: آن حقیقتی كه در قرآن و روایات ماست این است كه هر جا وحی آمد این علم ظنی در پرتو آن وحی شد علم قطعی و عقلی كه اشاره شد گاهی تحت تأثیر قوه واهمه و خیال است و خیال می‌كند اینچنین است و علم نیست.
مدیر حوزه‌های علمیه فارس با یادآوری اینكه پیامبر اسلام(ص) در سیره نبوی در طب خیلی مسائل دارد، گفت: امروز ما تنا جنبه مادی بیماری‌ها را بررسی می‌كنیم اما غافل از این هستیم كه عمل حرام است كه این بستر را فراهم كرده است.
وی در پایان بر این نكته تأكید كرد كه این مجالس همدلی و همفكری علما و اساتید حوزه و دانشگاه برای این است كه این دو بال را به هم وصل كنیم و پرنده سلامت اسلامی در جامعه ما رونق بگیرد.
در ادامه این مراسم امیر هومن هویدایی، دبیر دانشجویی این همایش به تبیین برنامه‌های علمی بخش ویژه دانشجویی این كنگره پرداخت و سپس كلیپی از مرحوم «محمد مهدی اصفهانی»، رئیس سابق گروه قرآن و حدیث دانشگاه علوم پزشكی پخش شد و افرادی نیز درباره این شخصیت به سخنرانی پرداختند.
پایان‌بخش این مراسم اهدای جایزه سیره نبوی در طب به محمد هادی ایمانیه رئیس سابق دانشگاه علوم پزشكی شیراز، آیت‌الله احمد بهشتی نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری و سید ضیاءالدین تابعی رئیس گروه اخلاق پزشكی دانشگاه علوم پزشكی شیراز بود.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۶۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ورود قرآن به بدنه جامعه/ تشریح ماموریت های جامعه المصطفی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عیسی مسترحمی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به برگزاری ششمین گام برگزاری این کنگره در شهر تبریز، یادآور شد: کنگره بین المللی اندیشه‌های قرانی امام خامنه ای، از ۴ سال پیش و به همت جامعه المصطفی و با همکاری مراکز متعدد حوزوی و دانشگاهی عرصه بین الملل آغاز شد.

وی گزارشی از تشکیل شورای علمی و اجرایی این کنگره بین المللی ارائه و به همکاری بیش از ۱۸۰ مرکز در برگزاری آن اشاره نمود و خاطرنشان کرد: برگزاری کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی در دانشگاه آزاد تهران، سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، نمایندگی جامعةالمصطفی در اصفهان، جامعةالمصطفی مشهد با همکاری آستان قدس و دانشگاه رضوی و اجلاس اساتید معارف کشور در دانشگاه معارف اسلامی قم، پنج اجلاسیه این کنگره هستند.

معاون علمی کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب، خدمت به ساحت قرآن کریم و تبیین و اشاعه اندیشه‌های قرآنی از دریچه افکار بزرگ علما را از مهم‌ترین رسالت‌ها و هدفگذاری مهم این کنگره دانست و ابراز داشت: رهبر معظم انقلاب در همان دوران جوانی پای به سکوی تفسیر مبانی قرانی گذاشته؛ بعد علمی، فقاهتی و تفسیری ایشان در بعد سیاسی پنهان شده است؛ لذا این کنگره به دنبال آشکار سازی جلوه‌هایی از شخصیت علمی، فقاهتی و تفسیری امام خامنه ای است.

حجت الاسلام والمسلمین مسترحمی در ادامه ضمن تقدیر از شکوه همکاری مراکز حوزوی و دانشگاهی استان اذربایجان شرقی در برگزاری ششمین اجلاسیه این کنگره، کنگره اندیشه‌های قرآنی امام خامنه ای را بزرگ‌ترین کنگره علمی بعد از انقلاب دانست و ابراز داشت: دبیرخانه کنگره بین المللی اندیشه‌های قرانی امام خامنه ای تاکنون بیش از ۲۶۰۰ چکیده مقاله و ۱۸۹۳ مقاله علمی را در سطوح عالی حوزوی و دانشگاهی دریافت نموده است.

وی با بیان این که با توجه به سخت‌گیری‌های صورت گرفته و دقت نظر داوران، مقالات برتر این همایش در مجلات متعدد علمی - پژوهشی چاپ و منتشر می‌شوند، اظهار داشت: تاکنون ۱۴ کرسی نظریه پردازی، ۲۶۵ نشست علمی و ۷۲ کارگاه تخصصی با همکاری مراکز و مجموعه‌های علمی، ملی و بین المللی برگزار و ۲۵ جلد از آثار برتر کنگره به زیور طبع آراسته شده است.

مدیر گروه قران و علوم طبیعی جامعةالمصطفی ضمن اشاره به برگزاری پیش نشست‌های متعدد در عرصه بین الملل و کشورهای اسیاسی، افریقایی و اروپایی و امریکایی، با بیان این که تمام مقالات این کنگره مبتنی با سامانه سمیم تحلیل و در فرایند ارزیابی‌های متعدد قرار می‌گیرد، خاطرنشان کرد: این همایش را می‌توان کارگاه علمی عظیم در رابطه با تبیین دیدگاه‌های قرانی صاحب نظران معارف الهی دانست.

وی به برخورداری مقالات برتر این کنگره از رتبه isc اشاره نمود و ابراز داشت: در روز برگزاری مراسم افتتاحیه ششمین اجلاسیه کنگره بین المللی اندیشه‌های قرانی امام خامنه‌ای، سه کمیسیون برگزار و در هر یک از آنها ۵ مقاله برتر با حضور اساتید و فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی بررسی خواهد شد.

معاون علمی کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب ارائه گزارشی از محتواهای کمیسیون جهاد تبیین و تبلیغ، کمیسیون ویژه بانوان و کمیسیون بین الملل مبتنی بر ارائه ۵ مقاله به زبان‌های اردو، آذری، عربی، انگلیسی و آلمانی از جمله ویژه برنامه‌های مراسم اختتامیه دانست.

حجت الاسلام والمسلمین مسترحمی با بیان این که نیمی از مقالات دریافتی کنگره را بانوان به رشته تحریر در آورده اند، اظهار داشت: در کمیسیون‌های تخصصی ششمین اجلاسیه، ۱۵ مقاله که غالباً توسط اساتید و پژوهشگران استان آذربایجان شرقی نگاشته شده‌اند، بررسی خواهند شد. بیش از ۲۵۰ مقاله بین المللی در قالب ۲۴ زبان به دبیرخانه این کنگره ارسال شده است.

دانشگاه تبریز ششمین دانشگاه بزرگ کشور است

نصرالله زاده رئیس دانشگاه تبریز نیز در ادامه این نشست با بیان این که دانشگاه تبریز با ۲۰ دانشکده و مرکز پژوهشی و دانشگاهی از دانشگاه‌های پیشتاز و تأثیرگذار ملی و بین المللی در حوزه‌های مختلف دانش بنیانی است، اظهار داشت: دانشگاه تبریز ششمین دانشگاه بزرگ کشور و در جمع ۵۰۰ دانشگاه برتر جهانی قرار دارد.

رئیس دانشگاه تبریز به نقش اجتماعی دانشگاه تبریز و ورود آن به عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی و رویکرد گفتمانی آن نمود و ابراز داشت: تبیین اندیشه‌های قرانی امامین انقلاب از جمله رسالت‌های مهم مجموعه‌های علمی و دانشگاهی است؛ چرا که مقام معظم رهبری از پیشتازان ورود به مسائل قرانی در عرصه حکمرانی بوده، در دوران رهبری ایشان شاهد حضور پررنگ قران در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی هستیم،

وی با تاکید بر این که دانشگاه تبریز با ورود به این عرصه در همکاری با نمایندگی جامعه المصطفی و نهادهای حوزوی و دانشگاهی استان نقشی مهمی در اشاعه اندیشه‌های قرانی امام خامنه ای داشته است، فعالیت گروه‌های علمی دانشگاه تبریز در این مسیر و میزبانی از پژوهشگران بین المللی را از افتخارات این مجموعه توصیف نمود.

رئیس دانشگاه تبریز در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تبیین فرازی از اندیشه‌های قرانی امام خامنه‌ای، به همیاری و همدلی مسئولان استان در برگزاری این همایش اشاره نمود و ابراز داشت: دانشگاه تبریز در همکاری با سایر دانشگاه‌های استان، ضمن تمرکز بر مباحث و محتواهای علمی قرآن محور و تقویت اتقان مباحث اندیشه‌ای، کمیته‌های تخصصی را ناظر به تنوع رویکرد مقالات ارائه شده برپا نماید.

وی در تبیین فرایند اجرایی رویداد بزرگ کنگره بین المللی اندیشه‌های قرانی امام خامنه ای، بحث حکمرانی قرانی رهبر معظم انقلاب را برگرفته از اندیشه اسلام ناب محمدی دانست و ابراز داشت: پژوهشگران دانشگاه‌های استان آذربایجان شرقی با ارائه مقالاتی فاخر موفق شدند تا گوشه‌ای از آئینه تمام نمای اندیشه قرآنی امام خامنه ای را تبیین نمایند.

ساحت علم و فناوری و دانش بنیانی در اندیشه قرانی امام خامنه ای

نصرالله زاده به ساحت علم و فناوری و دانش بنیانی در اندیشه قرانی امام خامنه ای اشاره نمود و ابراز داشت: پرداختن به علم و دانش از تأکیدات امامین انقلاب و همواره مورد توجه امام خامنه‌ای است؛ چرا که تأثیر علم و دانش بر حکمرانی اسلامی بحثی اجتناب ناپذیر است.

وی تربیت عالم و دانشمند، تولید علم و جهت دهی درست به این دو مهم را از مؤلفه‌های گفتمانی اندیشه امام خامنه‌ای توصیف نمود و تصریح کرد: علم جهت دار انسان ساز بوده، اگر مبتنی بر آموزه‌های دینی و قرانی باشد، انسان را به تعالی می‌رساند.

رئیس دانشگاه تبریز اهمیت مأموریت گرایی دانشگاه‌ها در منویات امام خامنه ای را مورد توجه قرار داد و ابراز داشت: رهبر معظم انقلاب پیشران دانشگاه حکمت بنیان در عرصه بین المللی است؛ دانشگاه حکمت بنیاد در کنار توجه به نیازهای دنیایی، بحث تزکیه و تعلیم را در بسترهای مختلف علمی و فناوری دنبال می‌کند.

وی به توسعه پارک‌های علم و فناوری و پردیس‌های دانشگاهی در کشور اشاره و این رویکرد را گامی مهم در پیشبرد دانشگاه حکمت بنیان برشمرد و اذعان داشت: دانشگاه تبریز با راه اندازی ۱۷۰ شرکت دانش بنیان و فناورانه، توانسته اقدامات ارزشمندی در این زمینه داشته، در عرصه‌های ملی و بین المللی بدرخشد.

نصرالله زاده در بخش پایانی سخنان خود ضمن اشاره به سخنرانان ششمین اجلاسیه کنگره بین المللی اندیشه‌های قرانی امام خامنه ای گفت: در روز افتتاحیه آیت الله آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان، استاندار محترم آذربایجان شرقی و حجت الاسلام والمسلمین رضایی اصفهانی رئیس کنگره و آیت الله عباسی رئیس جامعه المصطفی العالمیة سخنرانی خواهند نمود؛ در فرایند برگزاری مراسم اختتامیه سه مقاله برتر ششمین اجلاسیه ارائه و کمیسیون‌های تخصصی در رابطه با اندیشه‌های قرانی امام خامنه ای برگزار خواهد شد.

ششمین اجلاس اندیشه‌های قرآنی ۸ صبح ۲۳ اردیبهشت در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار و در عصر همان روز مراسم اختتامیه با ارائه محتواهای کمیسیون‌های تخصصی و سخنرانان ویژه به کار خود پایان خواهد داد.

جامعه المصطفی میزبان دانش‌پژوهانی از ۱۳۰ ملیت جهان است

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رسول خضرلو رئیس ششمین اجلاسیه کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه ای در جمع اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و رویکردهای جامعه المصطفی، به گستره مخاطبانی المصطفی در عرصه بین‌الملل اشاره نمود و ابراز داشت: جامعه المصطفی میزبان دانش‌پژوهانی از ۱۳۰ ملیت جهان بوده، با تدوین نظام‌نامه رشته‌ها، بیش از ۴۰۰ رشته و گراشی علمی در حوزه‌های مختلف علوم اسلامی و انسانی را هدف‌گذاری نموده است.

رئیس نمایندگی جامعةالمصطفی در آذربایجان شرقی در ادامه با بیان این که کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه ای در ۸ استان و ۸ کشور جهان برگزار خواهد شد، اظهار داشت: روز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت‌ماه در ششمین اجلاسیه این کنگره بین المللی، میزبان دانش پژوهانی از ۶۰ کشور جهان در شهر تبریز خواهیم بود.

وی با اشاره به این که برنامه‌ریزی برپایی ششمین اجلاسیه کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب در تبریز از ۸ ماه گذشته آغاز شده بود، اظهار داشت: در فرایند برنامه ریزی‌ها نشست‌های متعددی با حوزه‌های علمیه استان، دانشگاه‌های تبریز، آزاد، مرند، هنر و… برگزار و تبیین روش شناسی تفسیر، سبک‌های تفسیری و رویکردهای حکمرانی در اندیشه قرآنی امام خامنه ای مورد توجه قرار گرفته است.

رئیس ششمین اجلاسیه کنگره بین المللی اندیشه‌های قرانی امام خامنه ای مؤلفه‌های جهاد تبیین و سبک زندگی قرآنی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب را از مهم‌ترین اهداف این کنگره توصیف و خروج از مهجوریت قرآن و ورود قران به بدنه جامعه را از اهداف بزرگ و عالیه این کنگره برشمرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین خضرلو گزارشی از رونمایی ۵ جلد کتاب از آثار این کنگره ارائه نمود و اظهار داشت: کتاب ۳ جلدی در حوزه تبلیغ و ارتباطات، کتاب ۱ جلدی مقالات بین المللی و ۱ جلد کتاب چکیده مقالات منتشر شد.

کد خبر 6100519

دیگر خبرها

  • کنگره جهانی امام رضا(ع) رسانه‌ای برای بیان ظرفیت جهانی شدن سیره و آموزه‌های رضوی
  • ضرورت ورود قرآن به بدنه جامعه/ تشریح ماموریت های جامعه المصطفی
  • سومین کنگره علمی «وانا» در ارومیه برگزار می‌شود
  • سومین کنگره علمی «وانا» در شهر ارومیه برگزار می‌شود
  • جزئیات سومین کنگره علمی «وانا» اعلام شد
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • شهرسازی و رویکردهای جدید علمی
  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود