Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با تاکید بر حفظ منزلت بانوان در محیط کار، گفت: مراکز مشاوره کاریابی بانوان در مازندران ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، کامران اصغری امروز در جلسه کارگروه بانوان و خانواده مازندران در استانداری، اظهار داشت: ایجاد این جلسات جهت بررسی راهکار برای ورود بانوان و زنان جامعه در زمینه ایجاد اشتغال پایدار بوده تا به تقاضای کار این قشر پاسخ داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید بدانیم مراکز اطلاع‌رسانی و خدمات به چه صورت است و ما چگونه می‌توانیم فواید و منافع این مراکز را به جوانان و صاحبان ایده و به ویژه بانوان و متقاضیان اشتغال اطلاع رسانی کنیم.

اصغری بیان کرد:در حوزه تعاونی، تعاونی‌های بانوان در زمینه کشاورزی، صنعت و گردشگری دارای کیفیت بالایی بوده که این حرکت می‌تواند در حوزه تعاون یک فرصت باشد که نیاز است در شهرستان‌های استان این مراکز مشاوره و اطلاع رسانی را داشته باشیم.

مدیرکل تعاون، کار  و رفاه اجتماعی مازندران خاطرنشان کرد: چهار مرکز مشاوره در ساری، قائم‌شهر و بابل فعال بوده که فرآیند تشکیل این مراکز با موانع و مشکلاتی همراه بوده است اما اداره کار با این مراکز همراه بوده و در زمینه ایجاد اشتغال مشاره‌های لازم ارائه شده است.

اصغری بیان کرد: مازندران دارای فارغ التحصیلان فراوانی بوده که متاسفانه بیکاری یکی از دغدغه‌های مهم این افراد است و برخی افراد دارای علم و یا سرمایه هستند اما تجربه لازم جهت ایجاد اشتغال را ندارند که مراکز مشاوره در حوزه کسب و کار این افراد را حمایت و هدایت می‌کند.

وی گفت: فعالیت درست مراکز مشاوره و خدمات با کمک به دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و استفاده از ظرفیت‌ها می تواند معضل بیکاری را در جامعه کاهش دهد که در حوزه صنعت، کشاورزی و گردشگری ظرفیت بالایی داریم و ایجاد مراکز مشاوره برای همه شهرستان‌ها الزامی است.

مدیرکل تعاون،کار ورفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اهمیت اشتغال پایدار و مولد در روستاها گفت: در روستاها به عنوان روستا تعاون این امر را پیگیر هستیم تا مشکلات اشتغال در روستاهای استان رفع شود که باید با شناسایی به موقع ظرفیت‌ها اشتغال را در روستاها افزایش دهیم.

اصغری تصریح کرد: با افزایش ضریب حمایت و هدایت صاحبان سرمایه به فعالیت‌های کارآفرینان می‌توانیم قدرت ریسک‌پذیری جوانان و افراد بیکار را افزایش دهیم تا بتوانیم اراده ایجاد اشتغال را در آنان تقویت کنیم.

وی گفت: توسعه فعالیت‌های کارآفرینانه با توجه به مزیت‌ها و ظرفیت‌های اقتصادی کشور، افزایش سرعت فعالیت کارآفرینانه در تولیدناخالص داخلی، ایجاد ارتباط منطقی و پایدار میان فعالیت‌های کارآفرینانه فضای کسب و کار و تولید برخی از اهداف مراکز مشاوره و کاریابی است.

انتهای پیام/

R41358/P1494/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۰۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، بهادر اسدی سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان تصریح کرد: افزایش طلاق در جامعه آسیب‌های دیگری از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد و گسستگی خانواده و آسیب‌های ناشی از فرزندان طلاق را به همراه دارد.

وی گفت: با افتتاح ۱۷ مرکز مشاوره خانواده دادگستری استان در سال گذشته و توسعه کمی و کیفی این مراکز در کنار دادگاه‌های خانواده و برگزاری هدفمند کارگاه‌های آموزشی برای خانواده‌های در معرض طلاق، شاهد کاهش ۲ درصدی طلاق در استان کردستان بوده‌ایم.

اسدی افزود: برنامه‌ریزی در جهت کاهشی کردن روند طلاق در استان با هماهنگی و همکاری سازمان‌های متولی و با نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از سال‌های گذشته آغاز شده است و تلاش برای کنترل هر چه بیشتر آمار طلاق ادامه دارد.

وی همچنین از بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد کلیه مراکز مشاوره پیش از طلاق در حوزه‌های قضایی این استان خبر داد و گفت: با ارجاع متقاضیان دعاوی خانواده به مراکز مشاوره برای دریافت خدمات مشاوره و مددکاری و تلاش در جهت افزایش حداکثری صلح و سازش در بین زوجین، این مراکز در جلوگیری از فروپاشی خانواده و تحکیم بنیان آن می‌توانند مهمترین نقش را داشته باشند.
اسدی از برگزاری دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین در شُرف ازدواج با همکاری دستگاه‌های ذیربط خبر داد و تصریح کرد: ارائه آموزش‌های لازم در خصوص افزایش مهارت‌های ارتباطی تأثیر و نقش بسزایی در کاهش طلاق در سال گذشته داشته است.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با ادامه این رویکرد و همراهی و مشارکت بیش از پیش نهادهای متولی بتوانیم شاهد ادامه این روند کاهشی طلاق در سال‌های آینده باشیم .

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899045

دیگر خبرها

  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • فعالیت روانشناسان بدون پروانه اشتغال حرفه‌ای تخلف تلقی می‌شود + فیلم
  • نقش مؤثر مراکز مشاوره در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ‌التحصیلان
  • بررسی نقش مراکز مشاوره و سبک زندگی در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان
  • نشست مدیران مراکز مشاوره ومراکزبهداشت ودرمان کشور درزاهدان
  • زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  
  • به کارگیری ۵۲۱ نفر از کارجویان ثبت‌نام شده در سامانه جستجوی شغلی توسط مراکز کاریابی
  • روز ملی کارآفرینی روز مردمان خالق ارزش است