Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-25@14:40:54 GMT

◄ تمام ایران، یک سامانه پایانه بار مجازی

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۳۱۳۸۴

◄ تمام ایران، یک سامانه پایانه بار مجازی

تین‌نیوز | 

مالک نخعی* : بخش حمل‌ونقل جاده‌ای با آمار سالیانه 600 میلیون تن جابجایی کالا و 10 میلیون تن ترانزیت کالا نقش مهمی در حمل و نقل داخلی و بین‌المللی ایفا می‌کند.

اگرچه تمام سخت‌افزارهای لازم برای اداره حمل‌و‌نقل بار جاده‌ای کشور در کشور مهیا است، اما یک اشکال جزیی وجود دارد و آن مسئله نرم‌افزاری هماهنگی بخش‌های خصوصی مختلف دخیل در امر جابجایی کالای جاده‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه هنوز سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای دیتابیسی کامل از بارهای در انتظار کامیون و کامیون‌های در انتظار بار ندارد، اما با چه نرم‌افزاری امکان این بررسی مهیا خواهد شد؟

خوشبختانه سازمان راهداری وارد فاز جدیدی شده است و در نظر دارد تا بارنامه کاغذی را از سیستم حذف کند، اگر این امر میسر شود و این روند کامل گردد به نحوی که ارتباط بین صاحبان کالا، شرکت‌های حمل و شرکت‌ها با کامیون داران از یک پروتکل واحد بهره‌مند شود و بازارگاه‌های الکترونیکی حمل کالا میدان‌داری تمام این پروسه حمل را عهده‌دار شده و از سنت‌های زیان‌بار اداره شرکت‌ها و ارتباط آنها با کامیون‌داران به مدرنیته‌ای علمی گذر شود،  یقینا نتیجه بهتری حاصل خواهد شد .

به طور قطع اگر با عدالت در توزیع بار و عدالت در اختصاص کرایه در چهار چوب تن بر کیلومتر در این مراکز بار روبرو باشیم شرایط فنی و اقتصادی حمل و نقل بهبود خواهد یافت. اما چگونه؟

پیشنهاد می‌‌شود سامانه پایانه مجازی به صورت ملی و یک پایگاه اطلاعاتی کامل از ثبت درخواست شرکت‌های حمل‌و‌نقل برای کالای در انتظار حمل و ثبت درخواست کامیون و کشنده‌های در انتظار بار برای کل کشور ایجاد شود و با ثبت مکان کامیون ها بر اساس سخت افزار سپهتن، نرم‌افزارهای پایشی و آنالیز دیتای بالا و بازارگاه‌های الکترونیکی که در حال شکل‌گیری هستند، در مجموع خدماتی ارائه شود که عدالت بر جامعه حمل‌ونقل حاکم گردد. 

در این سامانه ملی بعد از صدور بارنامه برای کامیون مذکور نوبتی برای استان مقصد یا کلونی بار مقصد در نظر گرفته شود و به راننده اعلام گردد تا در زمان مشخص (بسته به طول مسیر و مدت زمان لازم برای رانندگی ) در مقصد حاضر باشد.  

* مهندس عمران و فعال بخش حمل‌ونقل بار جاده‌ای

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۱۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست

تین نیوز

پرداخت مخارج و هزینه های سنگین بارگیری آهن آلات بدعتی است که با وجود آنکه بر عهده رانندگان کامیون نیست اما به آنها تحمیل و تبدیل به معضلی جدید برای آنان شده است.

به گزارش تین نیوز، رانندگان کامیون فعال در حمل آهن آلات با بیان این مطلب در شبکه های اجتماعی تاکید کردند: رانندگان کامیون به اجبار باید برای حمل بارهای آهن آلات ( حمل از انبار و کارخانجات کوچک) بخشی کمتر یا بیشتر از کرایه خود را به عنوان هزینه واسطه گری و انبارداری پرداخت کنند.

آنان افزودند» این مخارح ابتدا توسط رانندگان کامیون پرداخت می شود و سپس در مقصد گیرنده  کالا، مبلغی را با محاسبه مجموع این هزینه ها به حساب راننده واریز می کند که شاید از نظر اداره مالیات کرایه راننده در نظر گرفته شود در صورتی که  حدود 40 درصد واریزی به حساب راننده مربوط به پورسانت و هزینه انبارداری، بارچینی، فرستنده کالا و شرکت حمل و نقل است.

به گفته آنان، برای مثال، بار ورق فلزی از اصفهان برای استان یزد حمل شده کرایه آن حمل حدود 6 میلیون و 500 هزار تومان مشخص شده است ولی راننده برای بارگیری و انبارداری 8 میلیون و 600 هزار تومان پرداخت کرده و در مقصد 15 میلیون و 100 هزار تومان به حساب راننده واریز شده که فقط 6 میلیون و 500 هزار تومان آن متعلق به راننده است.

همچنین کالای دیگری توسط تریلی از شهری به شهر دیگر حمل شده، هزینه انبارداری حدود 12 میلیون پول از راننده درخواست شده که راننده چنین پولی را برای پرداخت نداشته است، در صورتی که کرایه حمل این بار خیلی کمتر است.

رانندگان کامیون در ادامه با اشاره به موارد یاد شده، عنوان کردند: آیا این واریزی ها به کارت راننده از دید اداره دارایی و مالیات درآمد راننده محسوب و حساب بانکی راننده به عنوان حساب تجاری مورد ارزیابی قرار می گیرد؟

آنان تاکید کردند: مگر راننده دلال بین فرستنده و گیرنده کالا است که باید این هزینه های نامتعارف را به شرکت حمل و نقل یا فرستنده کالا پرداخت کند، در بارنامه درج شود و از گیرنده کالا در مقصد بگیرد؟

رانندگان کامیون خاطرنشان کردند: چرا مسئولان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ، انجمن های مربوطه و اتحادیه کارخانجات تولیدی و سازمان اصناف برای این معضل و کلاف سردرگم فکری اساسی  نمی کنند؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • لزوم وجود مدیریت واحد مرزی به منظور جلوگیری از توقف زیان‌بار کامیون‌ها
  • جابه‌جایی ۲۵۲ هزار تن کالا از استان اردبیل
  • تفاهم‌نامه جاده‌ای و تقویت مناسبات حمل‌ونقلی با تاجیکستان منعقد شد
  • جابجایی ۲۵۲ هزار تن کالا از استان اردبیل
  • توسعه 16 هکتاری پایانه ترانزیت و صادرات ارس / کریدور سبز برای تسهیل تجارت ایجاد می شود
  • محموله صادراتی اسرائیل در مرز بازرگان توقیف شد + جزئیات
  • اولین عرضه خودرو در بورس کالا در سال ۱۴۰۳
  • ◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست
  • ۳۰ دستگاه کامیون کشنده در بورس کالا عرضه می‌شود
  • افزایش ترانزیت ریلی کالا از گمرک رازی در مرز ایران وترکیه