Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری میزان قراردادهای منعقد شده در فن بازار هفته پژوهش سال گذشته را 77 میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: در سال گذشته میزان فروش دانش فنی در پارک‌های علم و فناوری 200 میلیارد تومان بوده است.

به گزارش ایسنا،‌ دکتر منصور غلامی روز چهارشنبه، 22 آذرماه در مراسم افتتاح هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار، هفته پژوهش را فرصتی برای توجه به تولیدات علمی و تبدیل آن به ثروت دانست و افزود: مراکز علمی و فناوری، سرمایه‌های اصلی در اقتصاد جامعه به شمار می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو با برگزاری این هفته جامعه با دستاوردهای علمی کشور آشنا خواهند شد.

وی با تاکید بر اینکه جوانان، سرمایه‌های این کشور هستند، اظهار کرد: از این رو لازم است تا شرایط مناسبی برای این افراد به منظور تبلور ایده‌ها فراهم شود.

وزیر علوم همچنین با تاکید بر اینکه دانشگاه‌ها ظرفیت‌های بالایی از نظر دارا بودن دانشجویان و اعضای هیات علمی دارند، خاطر نشان کرد: با توجه به این ظرفیت‌ها باید زمینه‌های گسترده‌تری برای شکوفایی ایده‌ها در پارک‌ها ایجاد شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به نقش پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد در توسعه،‌ خاطرنشان کرد: بررسی روند توفیقات کشور نشان‌ می‌دهد که حرکت ما،‌ حرکت امیدوارکننده است؛ ولی ما را موظف می‌کند که تلاش خود را برای موفقیت بیشتر مضاعف کنیم.

غلامی اضافه کرد: بر این اساس ارائه در بخشی از دستاوردهای تحقیقاتی در نمایشگاه هفته پژوهش فرصت مناسبی برای علاقه‌مندان و بویژه دانش‌آموزان است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به بخشی از موفقیت‌های کشور در حوزه‌های علمی اشاره کرد و گفت: در فن‌بازار هفته پژوهش سال گذشته 77 میلیارد تومان قرارداد تجاری‌سازی منعقد شد.

وی اضافه کرد: علاوه بر آن شرکت‌های مستقر در پارک‌های علم و فناوری در سال گذشته بالغ بر 200 میلیارد تومان دانش فنی را به فروش رسانده‌اند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین اضافه کرد: در سال گذشته حدود 2400 محصول فناورانه در پارک‌ها و مراکز رشد تولید شد که 50 درصد آن به مرحله تجاری سازی رسیده‌اند.

غلامی، تعداد اختراعات در مراکز فناوری در سال 95 را، 470 مورد ذکر کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۱۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند

وزیر علوم گفت: حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سال‌های اخیر در دانشگاه‌ها به حدی است که می‌تواند برای همه امیدآفرین باشد و به اقتدار ملی منجر شود و اخبار این تولیدات علمی زمانی به خوبی منتقل می‌شود که رسانه‌های بومی و دانشجویی به آن بپردازند - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محمدعلی زلفی‌گل همزمان با برگزاری آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی تیتر 13 که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مشهد، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌کند، بنابراین نشریات دانشجویی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وی افزود: رونق نشریات دانشجویی در سال های اخیر و توجه آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگناهای موجود، پویا، و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی ماست.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری تصریح کرد: اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست و این درحالی است که دانشگاه ها به دلیل داشتن مجموعه های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند.

زلفی‌گل گفت: حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سال های اخیر در دانشگاه ها به حدی است که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی منجر شود.

وی عنوان کرد: با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی، می‌توان جهش نوینی در تولید آثار رسانه ای دانشجویی با رویکرد حل مسئله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاوردهای آن منتشر کرد .

 وزیر علوم تحقیقات و فناوری تاکید کرد: انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی انجام می‌شود که رسانه و نشریات با ظرفیت بومی به آن بپردازند.

وی گفت: رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند با پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • تولید و مصرف گاز در ایران سربه‌سر شده است
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • سالنامه پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی منتشر شد