Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - سامانه خرید اینترنتی بلیط هواپیما و بلیط قطار سامتیک با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی های روز و کادر متخصص و مجرب خود، با پیاده سازی بستری کاربر پسند و ساده و با ارائه خدمات با کیفیت در زمینه مسافرت هوایی و ریلی به شما کمک می کند با یک جستجوی ساده بلیط هواپیما و یا بلیط قطار مورد نظر خود را انتخاب و خریداری نمایید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!






این سامانه مطابق با استانداردهای روز دنیا طراحی شده و با دریافت گواهینامه امنیت بین المللی (SSL)، کسب نماد دو ستاره اعتماد الکترونیک و نماد ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به کاربران خود این اطمینان خاطر را می بخشد که در محیطی امن و در کوتاه ترین زمان ممکن اقدام به خرید بلیط هواپیما و قطار نمایند.



 این وب سایت اقدام به جمع آوری تمام اطلاعات پرواز خطوط هوایی و ریلی ایران نموده تا با توجه به نیاز کاربران سهولت استفاده از امکانات جهت خرید بلیط هواپیما چارتر، سیستمی و بلیط قطار در فضای مجازی بر اساس آخرین تغییرات در اختیار کاربران قرار گیرد.

سایت سامتیک از تجربه بلند مدت خود در صنعت گردشگری بهره برده و ابزاری نوآورانه با کاربری آسان را پیاده سازی نموده تا هموطنان بتوانند با چند کلیک ساده بلیط هواپیما و یا بلیط قطار خود را رزرو و سفری آسوده را تجربه کنند. و همچنین با گارانتی قیمت، کاربران همیشه می توانند مطمئن باشند که در حال رزرو بهترین قیمت بلیط هواپیما و یا بلیط قطار برای مسافرت خود هستند.

بدون اغراق، خرید آنلاین بلیط هواپیما از سریع ترین و معتبرترین روش های خرید بلیط ارزان هواپیما است که با رونق گرفتن کسب و کار الکترونیک و پوشش دادن تمامی نیازهای مسافرین در اسرع وقت، از جایگاه ویژه ایی در بین خوش سفران برخوردار است.

 ناگفته نماند که هنوز هم برای بعضی افراد اعتماد کردن به خرید اینترنتی سخت است ولی وقتی با مزایای خرید اینترنتی بلیط هواپیما آشنا میشوند، ترجیح آنها هم تغییر میکند و وقتی با وسواس خاص مطابق با سلایقشان، خرید اینترنتی را انتخاب میکنند و از خدمات و پشتیبانی آنها رضایت کافی به دست می آورند، هرگز دیگر به دنبال شیوه سنتی و خرید حضوری بلیط هواپیما نمیروند.

 از مزایای دیگر خرید اینترنتی بلیط هواپیما، در اختیار داشتن تنوع در سبد خرید مسافر است، به گونه ایی که با توجه به نیاز و سلیقه اش، میتواند تنها با صرف چند دقیقه برای جستجو، ساعت های پروازی متنوع، ایرلاین های معتبر مانند ایران ایر، ماهان، آسمان، قشم ایر و کیش ایر، تنوع قیمت کلاس های پروازی، نوع هواپیما و یا حتی تعداد ظرفیت باقی مانده در هر مسیر هوایی را بصورت آنی مشاهده و خود انتخاب کند. در مجموع رزرو بلیط هواپیما در هر ساعتی از شبانه روز حتی در مواقعی که در لحظه تصمیم به سفر میگیرید، با چند کلیک مقدور است

سفر از جمله اموری است که از هر نوع باشد دلچسب و جذاب است البته تنها به یک شرط و آن عدم بروز گرفتاری و دردسر است. یکی از موضوعات مرتبط با سفر که در عین سادگی ممکن است منجر به دردسرهای آزاردهنده شود و لذت سفر را کم و یا به کلی نابود کند خرید بلیط و رزرو هتل و یا در مواقعی استرداد بلیط است. هیچ کدام از این فرآیندها نباید بیشتر از چند دقیقه کوتاه وقت بگیرد اما متاسفانه بعضی از کاربران با مراجعه به مراکز متوسط، ضعیف و حتی نامعتبر ناخواسته خود را به دردسرهایی میاندازند.

 بنابراین پر واضح است که برای اجتناب از مشکلات بیمورد بهتر است مراکز معتبر را بشناسیم. در همین راستا باید بدانیم که در حال حاضر یکی از پیشروترین مراکز خدمات گردشگری ایران سامانه سامتیک است که در فضای اینترنت نیز به شکلی قدرتمند و همه جانبه سرویسهای متنوعی از امکان خرید و استرداد آنلاین بلیط هواپیما و قطار گرفته تا رزرو هتل را ارائه میکند.

سامتیک در حوزه گردشگری خدمات گسترده و متعددی ارائه میدهد از جمله خدمات مربوط قطار که در این بخش کاربران میتوانند از خدمات موجود در شبکه مسافربری ریلی کشور به طور کامل در کمترین زمان و به آسانترین شکل ممکن بهرهمند شوند. این در حالی است که بیشتر آژانسهای کشور و حتی مراکز گردشگری نامآشنا تنها قادر به عرضه بخشی از خدمات مسافربری ریلی هستند، اما همانطور که اشاره شد تمام خدمات را کاملاً آنلاین ارائه میکند و این به آن معناست که کاربران هر جا که باشند تنها کافیست از طریق اینترنت به وبسایت رسمی وارد شوند و بدون نیاز به ثبتنام، تمام گزینههای موجود در شبکه ریلی کشور را مشاهده، مقایسه و هر سرویسی که میخواهند را همچنان بدون نیاز به ثبتنام دریافت کنند. جالب است بدانید از معدود مراکز خدمات گردشگری محسوب میشود که تمام شرکتهای مسافربری ریلی، از جمله شرکتهای رجا ، سفیر و فدک را تحت پوشش دارد.

از خرید اینترنتی و استرداد آنلاین بلیط قطار تا تمام خدماتی که دیگر آژانسها و مراکز به طور پراکنده، ناقص و غیرآنلاین ارائه میکنند .یکجا از طریق اینترنت در دسترس مسافران قرار گرفته است. علاقمندان به غیر از وبسایت این شرکت میتوانند به وسیله ربات تلگرام سایت هم از برخی خدمات بهرهمند شوند که از آن جمله میشود به دریافت تصویر بلیط رزرو شده تنها با وارد کردن شماره سریال آن اشاره کرد، هر چند تصویر بلیط بلافاصله پس از نهایی شدن خرید اینترنتی به آدرس ایمیل کاربران ارسال میشود و آنها میتوانند در ایستگاههای قطار با نشان دادن تصویر بلیط روی گوشی، تبلت یا هر دستگاه دیگری که دارند بدون نیاز به چاپ آن سوار قطار شوند.

توسعه پیگیر و روز افزون سرویسهای آنلاین و ارائه خدمات جامع و یکپارچه از خصوصیات بارز سامتیک است که موجب تمایز و فاصله گرفتن این شرکت نسبت به رقبایش در صنعت گردشگری ایران شده است و این ویژگی به حدی پررنگ است که تنها در بخش مسافربری ریلی این شرکت موفق شده از اواخر بهار۹۶ تا امروز رتبه نخست فروش بلیط قطار را بین تمامی مراکز خدمات گردشگری کشور از آن خود کند.

نماد دو ستاره اعتماد الکترونیک، نماد ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی و تمام مجوزهای لازم برای فروش بلیط از سازمان هواپیمایی کشور است. همچنین ضمن عضویت در انجمن بینالمللی حمل و نقل هوایی (یاتا)، از گواهینامه امنیت بینالمللی (SSL) نیز برخوردار است که وجودش میتواند به کاربر اطمینان خاطر بدهد که از اطلاعاتش به بهترین شکل حفاظت کامل به عمل میآید.
سامتیک در بخش خدمات مسافرت هوایی از جمله بلیط چارتری و سیستمی هواپیما نیز بسیار موفق عمل کرده است. این سامانه با ارائه آنلاین تمام خدماتی که بیشتر آژانسها تنها قادر به ارائه حضوری آنها هستند توانسته است کاربران پرشماری را به خود جذب کند.

 از طرف دیگر وجه تمایز سامتیک با دیگر سامانهها در ویژگیهای کیفی آن است که از آن جمله میتوان به ارائه خدمات جامع و یکپارچه، آن هم با سرعت بالا و تجربه کاربری بسیار آسان اشاره کرد.

از مزایای دیگر سامتیک پوشش کامل تقریبا تمام شرکتهای هواپیمایی و پروازهای داخلی و خارجی است. تعدادی از ایرلاینهای داخلی که سامتیک از آنها پشتیبانی میکند عبارت هستند از: ایران ایر، ماهان ایر، آسمان ایرلاینز، آتا ایرلاینز، قشم ایر، تابان ایر، نفت ایرلاینز، معراج ایرلاینز، زاگرس ایرلاینز، کاسپین ایرلاینز، کیش ایر، ایران ایرتور، ساها ایرلاینز، اترک ایر، سپهران ایرلاینز و... که از این بین بعضیشان مانند ایران ایر، ماهان ایر، آسمان ایرلاینز، آتا ایرلاینز، قشم ایر، تابان ایر، نفت ایرلاینز، معراج ایرلاینز و... بینالمللی هستند و میتوانند پروازهایی به خارج از کشور هم داشته باشند.

 اما این تمام ماجرا نیست چرا که سامتیک با ایرلاینهای معتبر جهانی مثل هواپیمایی لوفت هانزا، ترکیش ایر، هواپیمایی آلیتالیا، هواپیمایی کی ال ام، قطر ایرویز، هواپیمایی امارات، تایی ایرویز، هواپیمایی اتحاد، فلای دبی، عمان ایر، هواپیمایی آئروفلوت، هواپیمایی آذربایجان، هواپیمایی اتریشی، ایر عربیا، ایر آستانه، هواپیمایی سنگاپور، اطلس گلوبال (اطلس جت)، ایژین ایرلاینز، پگاسوس ایرلاینز، هواپیمایی چین، اوکراین اینترنشنال ایرلاینز، ایرفرانس و ... نیز به صورت تنگاتنگی همکاری دارد.

در سامانه سامتیک امکان مشاهده همه پروازها و جستجوی آسان بین آنها برحسب موارد متفاوتی مثل مبدا، مقصد، تاریخ، ساعت و... بسته به میل و نیاز کاربر وجود دارد و البته به منظور خرید بلیط ارزان هواپیما یکی از مورد توجهترین موضوعات یعنی تفاوت قیمت بلیطها نیز در این سامانه به راحتی قابل مقایسه هستند و از آنجا که تقریباً تمام پروازها را تحت پوشش دارد کاربر میتواند مطمئن باشد که هیچ جای دیگر هیچ گزینه بهتری وجود ندارد که در نتایج جستجوهایش در سامتیک نیامده باشد.

البته تمام اینها زمانی کامل خواهند بود که تجربه کاربر از خرید بلیط هواپیما تجربهای آسان و دلخواه باشد. تجربهای که در سامتیک در سطحی با استاندارهای جهانی اتفاق میافتد؛ به طوری که در کندترین حالت هم هیچ کدام از خدمات آنلاین سامتیک بیش از دو دقیقه به طول نمیانجامد.

جایگاهی که سامتیک در آن قرار گرفته و به تثبیت رسیده برای ناظرین و کارشناسان صنعت گردشگری چندان جای تعجب ندارد چرا که آنها در تمام این سالها روند رو به رشد را رصد کردهاند و میدانند از ابتدا به پشتوانه چه تیم مجربی شروع به کار کرد و گامهای استوار و اصولی خود را پیوسته و مطمئن برداشته است تا جایی که امروز از پیشگامان و معدود مراکز خدمات گردشگری محسوب میشود که تقریبا تمام شرکتهای هواپیمایی معتبر داخلی و خارجی را تحت پوشش دارد.

در پایان همانطور که شرح داده شد فراموش نکنیم که دریافت یکایک خدمات مسافرتی فرآیند بسیار سادهای است اما به یک شرط و آن آگاهی و شناخت کافی از تفاوتهای مراکزی است که مدعی ارائه این خدمات هستند. در غیر اینصورت همین امور ساده میتوانند با کاستیهای فراوان انجام گیرند و یا تبدیل به یک کار پر دردسر حتی بعد از انجامشان شوند.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۲۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو

ابلاغ آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو و اجرای آزمایشی آن به مدت شش ماه نگرانی بسیاری از افراد را برانگیخته است و طبق اعلام مسئولان موضوع فروش اینترنتی دارو در این آیین‌نامه به‌ هیچ‌ عنوان مطرح نیست و این آیین‌نامه مربوط به حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است، اما برخی داروسازان مخالف این طرح هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، موضوع فروش اینترنتی دارو و عرضه دارو در فضای مجازی به تازگی به یکی از مهم‌ترین موضوعات روز در کشور تبدیل شده و نظر مخالفان و موافقان متعددی را به خود جذب کرده است، برخی افراد این موضوع را به نفع بیماران و افزایش دسترسی بیماران به داروها اعلام می‌کنند، اما برخی دیگر این موضوع را تهدیدی علیه سلامتی و فشار اقتصادی بر بیماران می‌دانند.

طبق اعلام مسئولان مربوطه، با ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوهای اینترنتی، عرضه و حمل دارو به‌صورت آزمایشی به مدت شش ماه در یکی از استان‌ها اجرایی خواهد شد و ورود سکوهای اینترنتی به حوزه فروش دارو همچنان غیرقانونی و غیرمجاز تلقی می‌شود.

در همین راستا برخی داروسازان با اجرای طرح پایلوت فروش اینترنتی دارو که به تازگی آیین‌نامه آن توسط مسئولان وزارت بهداشت ابلاغ شده است، مخالفت خود را اعلام کردند.

فروش اینترنتی دارو مطرح نیست

طی چند روز گذشته، سیدحیدر محمدی، معاون غذا و داروی وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوهای اینترنتی اظهار کرد: تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با بیان اینکه دستورالعمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم ها و کسب و کارهای اینترنتی ابلاغ شد، افزود: عرضه و حمل دارو به‌صورت آزمایشی به مدت شش ماه در یکی از استان ها اجرایی خواهد شد؛ فعالیت سکوهای اینترنتی تنها در حوزه حمل دارو و با نظارت سازمان غذا و دارو صورت می‌گیرد.

رئیس سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکوهای اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه در مورد حمل دارو توسط سکوها تدوین و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد، «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

محمدی با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکوهای مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است، تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها در مورد حمل دارو و تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

رئیس سازمان غذا و دارو اضافه کرد: مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود و تمام متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند، همچنین دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد و وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام شده است.

محمدی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکوهای اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود و در صورت ثبت شکایت از سکو یا داروخانه، سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

انحصار و ورود پلتفرم‌های اینترنتی به حوزه عرضه دارو

عباس یوسفی، عضو هیئت مدیره نظام پزشکی شهرضا، عضو هیئت انتظامی و رسیدگی به تخلفات پزشکی و عضو هئیت مدیره انجمن داروسازان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به مخاطرات عرضه اینترنتی دارو اظهار کرد: الگویی که برای فروش و عرضه اینترنتی دارو در کشور در نظر گرفته شده است، الگویی است که در هیچ کشور دیگری وجود ندارد و کارشناسی نشده است؛ کشورهایی که در خصوص عرضه اینترنتی دارو ورود کرده‌اند تنها این موضوع را مختص به داروهای بدون نسخه و اقلام مکمل از طریق داروخانه می‌دانند.

وی افزود: طبق گفته‌های مسئولان ذی‌ربط، موضوع عرضه اینترنتی دارو برای حمل و نقل و انتقالات در نظر گرفته شده است، اما در عمل عرضه اینترنتی دارو با دریافت کد رهگیری، به معنای ورود سکوهای اینترنتی به حمل و نقل و انتقالات اقلام دارویی نیست، چراکه برای حمل و نقل دارو نیازی به کد رهگیری یا کد ملی بیمار نیست و این دو مورد تنها مختص دریافت دارم از داروخانه است.

عضو هئیت مدیره انجمن داروسازان اصفهان با بیان اینکه با عملی شدن آیین‌نامه تدوین شده در خصوص فروش اینترنتی دارو، پلتفرم‌های اینترنتی به صورت کامل به عرصه عرضه دارو بین افراد ورود خواهند کرد، تصریح کرد: در آینده‌ای نزدیک، حدود ۴۰ درصد حوزه عرضه و فروش دارو در اختیار پلتفرم‌ها قرار خواهد گرفت و به نوعی این موضوع انحصاری بعضی پلتفرم‌ها خواهد شد.

افزایش هزینه تحمیلی به بیماران و تهدید امنیت دارویی

یوسفی با اشاره به تحت تاثیر قرار گرفتن قیمت دارو در صورت ورود پلتفرم‌های اینترنتی به حوزه فروش اینترنتی دارو ادامه داد: در صورت عملیاتی شدن این آیین‌نامه شاهد افزایش هزینه تحمیلی به بیماران خواهیم بود و تمام اطلاعات بیماران به صورت رایگان و کامل در اختیار پلتفرم‌ها قرار خواهد گرفت و شاهد تبلیغات در حوزه داروها خواهیم بود.

وی با بیان اینکه راحتی رساندن دارو به بیماران در نهایت به ضرر خود بیماران خواهد شد، گفت: در حالی که عرضه اینترنتی دارو هیچ پشتوانه قانونی ندارد، همچنان فعالیت ها در این خصوص انجام می‌شود و با توجه به مستندات موجود از بعضی از فعالیت‌های پلتفرم های اینترنتی در خصوص فروش بعضی دارو، پروانه آنها باید باطل شود.

عضو هئیت مدیره انجمن داروسازان اصفهان با بیان اینکه مباحث امنیت دارویی از دیگر مواردی است که با فروش اینترنتی دارو تهدید می‌شود، اضافه کرد: جابه‌جا شدن داروها و رسیدن داروی نادرست به بیماران یکی از تهدیداتی است که در این خصوص باید مد نظر قرار گیرد؛ در آیین‌نامه تدوین شده، مسئول تمام اتفاقاتی که در عرضه اینترنتی دارو رخ خواهد داد، داروخانه است و این در حالی است که بسیاری از اتفاقات از جمله جابه‌جایی دارو به داروخانه‌ها ارتباطی ندارد.

فروش اینترنتی دارو مطرح نیست

بهزاد ذوالفقاری، داروساز، عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان اصفهان، نایب رئیس هیئت مدیره نظام پزشکی اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره فروش اینترنتی دارو و چالش‌هایی که پذیرش این طرح از سوی وزارت بهداشت دارد، اظهار کرد: لازم است بدانیم ممکن است اطلاعات افراد در پلتفرم های فضای مجازی مورد سوءاستفاده قرار گیرد که تبعات بسیاری را به همراه دارد، همچنین فروش دارو در فضای مجازی بر سیاست‌گذاری مصرف و تولید دارو اثر می‌گذارد.

وی افزود: دارو یک صنعت استراتژیک است و اگر تحت تاثیر معضلات موجود در فضای مجازی قرار گیرد، ممکن است امنیت ملی کشور نیز به دنبال آن تحت تاثیر قرار گیرد، همچنین با وجود شرایط فروش اینترنتی دارو نقش داروساز در راستای توجه به سلامت مردم دیگر یک نقش اساسی نیست و بیشتر به نقشی انتخابی تبدیل شده است که با ادامه روند موجود به سمت حذف شدن می‌رود.

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان تصریح کرد: با فروش دارو در فضای مجازی به طور قطع نظارت لازم بر این امر صورت نخواهد گرفت و به دنبال این موضوع داروساز از چرخه درمان حذف خواهد شد که تبعاتی را به همراه دارد و از سوی دیگر اگر رشته داروسازی هم دچار چالش‌هایی خواهد شد و پیشرفت هایی که با وجود داروسازان در عرصه دارویی به وجود آمده نیز با حذف داروساز و به دنبال آن حذف رشته داروسازی نابود می‌شود و شرکت های دارویی تنها به مونتاژگر دارو بدل می‌شوند.

ذوالفقاری با بیان اینکه با ادامه فروش دارو در فضای مجازی امنیت شغلی داروسازان و کارکنان داروخانه ها دچار آسیب خواهد شد، گفت: ۵۰ هزار داروساز و دانشجوی داروسازی داریم و حدود ۱۰۰ هزار نفر نیز در داروخانه ها در حال فعالیت هستند که تحت تاثیر فروش اینترنتی دارو قرار خواهند گرفت.

وی با بیان اینکه سکوهای اینترنتی می‌توانند بازارهای دارویی را شکل دهند و جامعه را به سمت تقاضای القایی دارو ببرند که این موضوع مخالف سیاست های موجود است، اضافه کرد: عرصه بهداشت و درمان در این مسیر مورد خدشه قرار خواهد گرفت؛ امنیت دارویی نیز از دیگر مواردی است که با فروش اینترنتی دارو تهدید خواهد شد و نبود دمای مناسب برای حمل و نقل یک دارو تنها یکی از مصادیق امنیت دارویی است.

نایب رئیس هیئت مدیره نظام پزشکی اصفهان با بیان اینکه در آیین‌نامه نوشته هیچ تضمینی برای تامین امنیت دارو وجود ندارد، افزود: طبق قانون مصوبه مجلس شورای اسلامی، عرضه داروها از بستر الکترونیک ممنوع و خلاف است و طبق قانون در آیین‌نامه‌های مربوط به عرصه سلامت باید با نظام پزشکی مشورت شود و این در حالی است که آیین‌نامه نوشته شده نه تنها مورد مشورت با نظام پزشکی و انجمن داروسازان قرار نگرفته، بلکه حتی با سازمان غذا و دارو نیز مشورت لازم انجام نشده است.

آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوها و کسب‌وکارهای اینترنتی

بر اساس این گزارش، اجرای طرح فروش دارو در فضای مجازی مخالفان و موافقان بالایی دارد و مخالفان این طرح، به مخاطره افتادن امنیت شغلی داروسازان و تعطیلی داروخانه‌ها، احتمال سوءاستفاده از اطلاعات بیماران، جابه‌جایی و تامین نشدن سلامت داروها را به عنوان تنها بخشی از آسیب‌های فروش و عرضه اینترنتی دارو اعلام می‌کنند.

بر اساس این آیین‌نامه که وزیر ارتباطات و وزیر بهداشت آن را امضا کرده‌اند، پلتفرم‌هایی می‌توانند در این حوزه فعالیت کنند که دارای مجوز از اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی و عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور یا دارنده پروانه خدمات حمل‌ونقل، فناوری اطلاعات و هوشمندسازی از سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی باشند.

سکو در این آیین‌نامه، بستر یا زیرساختی تعریف شده که امکان حضور یا مشارکت آنلاین مصرف‌کنندگان و عرضه‌کنندگان متکثر کالا، خدمات و محتوا را «روی شبکه ملی اطلاعات» فراهم می‌کند.

بر مبنای آیین‌نامه «عرضه و حمل دارو از طریق سکوها و کسب‌وکارهای اینترنتی»، پلتفرم موظف است اطلاعات مکانی برخط حمل‌کننده دارو را در اختیار کاربر و داروخانه قرار دهد، علاوه بر این، اطلاعات داروخانه باید به صورت دقیق در پلتفرم قرار گیرد و به کاربر نمایش داده شود؛ همچنین در آیین‌نامه تأکید شده است که داروهای تحت کنترل، خاص و داروهایی که نیازمند حمل با شرایط خاص هستند، از شمول این آیین‌نامه خارج هستند و فهرست این داروها از سوی وزارت بهداشت اعلام می‌شود.

نسخه‌پیچی داروها نیز تنها باید در سامانه‌های تخصصی نسخه‌پیچی در داروخانه انجام شود و پلتفرم‌ها موظف شده‌اند امکان ثبت شکایت و پیگیری برخط آن را با نظارت سازمان غذا و دارو برای کاربران فراهم کنند و درج هرگونه تبلیغات و تشویق مستقیم و غیرمستقیم کاربران به مصرف فرآورده‌های دارویی ممنوع شده است.

کد خبر 749364

دیگر خبرها

  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • سفر با قطار و هتل، یکجا رزرو کن، آسوده‌تر سفر کن
  • خرید بلیت موزه‌های مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران اینترنتی شد
  • فروش اینترنتی دارو
  • انواع خدمات پذیرایی هتل‌ ها و تورها | از ‌‌‌BB تا UALL
  • نحوه خرید بلیط چارتر به مقصد دبی
  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و سپاهان آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • بلیط لحظه آخری، برگه شانس مسافران همیشه آماده ! +توضیحات کامل
  • بلیط فروشی بازی استقلال و تراکتور آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com