Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- ترامپ قصد دارد مقررات هسته اي را براي عربستان سعودي آسان کند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا، بلومبرگ نوشت: آمريکا تلاش مي کند عربستان سعودي را ترغيب کند براي ساخت راکتورهاي هسته اي خود با شرکت هاي آمريکايي قرارداد ببندد و به همين علت تصميم دارد مقررات هسته اي را براي رياض کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پايگاه اينترنتي اين شبکه خبري در گزارشي به قلم جنيفر جاکوبز نوشت: به گفته سه منبع آگاه ، دولت ترامپ عربستان سعودي را ترغيب مي کند، پيشنهادهاي شرکت وستينگهاوس و ديگر شرکت هاي آمريکايي را براي ساخت راکتورهاي هسته اي در آن کشور بررسي کند و احتمالا در بخشي از اين قرارداد به رياض اجازه خواهد داد اورانيوم غني سازي کند.
به گفته اين منابع، ريک پري وزير انرژي آمريکا اين ماه به عربستان سعودي سفر و در آنجا درباره اين پروژه ها مذاکره کرده است. اين افراد که درباره مذاکرات محرمانه صحبت کردند، خواستند هويتشان فاش نشود.
در توافق هاي سابق آمريکا غني سازي اورانيوم و بازفرآوري اورانيوم منع شده بود و اين که در دولت اوباما رئيس جمهور سابق استفاده از فن آوري آمريکايي در پروژه هاي سعودي ممنوع بود. دو منبع مطلع گفتند اکنون دولت آمريکا تصميم دارد اين شرايط را تسهيل و به شرکت هاي وستينگهاوس و ديگر شرکت هاي آمريکايي کمک کند تا بتوانند با سعودي ها قرارداد ببندند.
دو مقام دولت آمريکا گفتند، چهارشنبه در کاخ سفيد جلسه اي براي ارزيابي جزئيات اين توافق همکاري هسته اي -که تحت عنوان بخش 123توافق از قانون انرژي اتمي آمريکا است- برگزار مي شود.
موفقيت آمريکا در قبولاندن اين پيشنهادش به عربستان سعودي به ترامپ کمک مي کند تا وعده اش را براي احيا و قدرت بخشيدن به صنعت داخلي هسته اي اين کشور عملي کند و همچنين به شرکت هاي آمريکايي کمک مي کند رقباي روسي و چيني خود را در ساخت مجموعه هاي هسته اي جديد در سراسر دنيا پشت سربگذارند. عربستان سعودي تصميم دارد تا بيست يا بيست و پنج سال آينده شانزده نيروگاه برق هسته اي بسازد که هزينه ساخت آنها بيش از هشتاد ميليارد دلار برآورد شده است.
وستينگهاوس، شرکت پيشرو در فن آوري هسته اي که بخشي از شرکت توشيبا است، در مارس و پس از تاخير در تحويل راکتورهاي AP1000 در دو نيروگاه آمريکايي ورشکسته شد. پس از اين که وستينگهاوس اعلام ورشکستگي کرد -شرکتي که بيش از نيمي از نيروگاه هاي برق هسته اي دنيا از فن آوري آن استفاده مي کنند- گفت تمرکز خود را براي توسعه فعاليت هايش در خارج از آمريکا متمرکز مي کند.
با موفقيت در امضاي قرارداد تجاري با عربستان سعودي، اين شرکت مي تواند به بازار جديدي دسترسي يابد که به آن نيازمند است و دست کم بودجه لازم را براي بازپرداخت بخشي از سرمايه گذاري در فن آوري AP1000 فراهم کند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۲۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، آمریکا یک ناوگان از هواپیماهای آخرالزمانی در اختیار خواهد داشت که طبق گزارش ها نشانه ای از آمادگی این کشور برای جنگ جهانی سوم است.

نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای توسعه هواپیماهایی امضا کرده که جایگزین بویینگ های قدیمی می شوند که برای حفاظت از رییس جمهور طی حملات هسته ای استفاده می شد.

این بودجه به شرکت سیرا نوادا تخصیص یافته که جانشین هواپیمای E-۴B Nightwatch می شود که دارای یک پست فرماندهی متحرک و قادر به مقاومت در برابر انفجارهای هسته ای و تاثیرات الکترومغناطیسی است. طبق پیش بینی ها این پروژه «مرکز عملیات هوابرد بقا»(Survival Airborne Operations Center) نام گرفته و تا ۲۰۳۶ میلادی تکمیل می شود.

در این میان نیروهای هوایی آمریکا ناوگانی متشکل از ۴ هواپیمایE-۴B در اختیار دارد که حداقل یکی از آنها همیشه در وضعیت آماده باش است. اما این هواپیماهای بویینگ قدیمی شده و برخی قطعات آنها نیز منسوخ شده اند.

شرکت سیرا نوادا در همین زمینه اعلام کرده مشغول ساخت یک مرکز کنترل هوابرد برای آینده است. در بیانیه شرکت آمده است: چنین مرکزی در حقیقت یک هواپیمای بسیار مخصوص است که فرماندهی، کنترل و ارتباطات حیاتی طی رویدادهای اضطراری در سطح ملی را برای رییس جمهور ، وزیر دفاع و رییس ستاد مشترک آمریکا فراهم می کند.

البته هنوز جزییاتی از طراحی هواپیما منتشر نشده اما احتمالا مشابه E-۴B Nightwatch خواهد بود.

هواپیماهای آخرالزمانی فعلی دارای سیستم ارتباطات ماهواره ای پیشرفته، حفاظ های گرمایشی و هسته ای ، سیستم کنترل آکوستیک، سیستم تهویه هوای پیشرفته برای خنک نگه داشتن قطعات الکتریکی هستند.

همچنین این هواپیماها قادر به سوختگیری در هوا هستند و می توانند به مدت ۳۵.۴ ساعت در هوا و در حالت عملیاتی بمانند. موتورهای چنین هواپیمایی که قادر به حمل ۸۰۰ هزار پوند هستند، ۵۲۵۰۰ پوند پیشرانش دارند. هر هواپیمای E-۴B حدود ۲۳۱ فوت طول و پهنای بال آنها ۱۹۵ فوت است. ساخت هریک از این هواپیماها ۲۲۳ میلیون دلار هزینه دارد.

کد خبر 6092725 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • افشای گفت‌وگوهای مخفیانه عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه + جزئیات
  • گفت‌وگوهای پنهانی عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • موافقت عربستان با پیشنهادهای ایران
  • لیورپول چشم به یک پیشنهاد وسوسه انگیز/ بازگشت سانچو به یونایتد
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد
  • دیدار و گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عربستان درباره غزه