Web Analytics Made Easy - Statcounter

 غلامرضا شریعتی در جلسه شورای اداری خوزستان که با حضور معاون اول رییس جمهور و جمعی از وزرای کابینه در اهواز برگزار شد، افزود: این سرمایه گذاری در 2سال آینده 10 تا 15 هزار نفر اشتغالزایی خوزستان در پی خواهد داشت.

وی در ادامه با بیان اینکه دنبال ایجاد اشتغال مستمر در خوزستان هستیم گفت: چهار هزار و 800 میلیارد ریال در حوزه اشتغالزایی روستایی به خوزستان اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: آمادگی داریم که در حوزه صنایع تبدیلی و کشاورزی با بانک کشاورزی قرارداد منعقد کنیم تا روند اعطای تسهیلات را سرعت ببخشیم‌.

شریعتی افزود: فروردین امسال نشستی برای بررسی مشکلات خوزستان در هیات دولت تشکیل شد که در آن برنامه، جامعی پیرامون پنج مساله اساسی خوزستان مصوب شد.

استاندار خوزستان گفت: مساله نخست بررسی آب و فاضلاب خوزستان بود که قرار است در مدت سه سال مساله آب شرب خوزستان حل شود. یکی از پروژه های بزرگ آبرسانی با عنوان طرح غدیر بالغ بر 1600 روستا و 25 شهر را در بر می گیرد.

شریعتی با تاکید براینکه این طرح حدود 35 درصد پیشرفت داشته یادآور شد: این طرح در 2 سال نخست پیشرفت کندی داشت اما پس از این مصوبه با مساعدت رییس جمهوری پروژه فعال شد.

وی با اشاره به اینکه 12 هزار میلیارد ریال از سوی سازمان برنامه ریزی به این پروژه اختصاص یافته و بقیه توسط پیمانکار و کارفرما باید تامین شود، گفت: تاکنون سازمان برنامه و بودجه پنج میلیارد ریال به صورت اسناد خزانه پرداخت کرده و 2 هزار میلیارد ریال باقی مانده که قرار است تزریق شود.

استاندار خوزستان یادآور شد: پروژه بعدی شامل تامین آب شمال شرق خوزستان است که آبرسانی به حدود 480 روستا و آبرسانی به 19 هزار هکتار زمین کشاورزی است و مزایده آن انجام شد و در 2 روز آینده هیات نروژی و ایرانی پیرامون این پروژه مذاکره می کنند.

وی درخصوص پروژه آبرسانی جنوب شرق خوزستان نیز گفت: این طرح شامل آبرسانی به بهبهان، امیدیه، رامشیر و چند شهر دیگر است که مزایده آن درحال انجام است.

شریعتی ادامه داد:45 تصفیه خانه فاضلاب برای پنج شهر جدید خوزستان نیز به صورت فایناینس درحال انجام است. 

وی با بیان اینکه میزان هدر رفت آب در خوزستان 40 درصد است گفت:متوسط کشوری این رقم 25 است از همین رو مصوب شد که سالانه سه هزار میلیارد ریال برای اصلاح مصرف آب شرب انجام شود.

استاندار درخصوص معضل گرد و غبار خوزستان هم اظهار کرد: با تلاش وزارت جهاد کشاورزی، پارسال در 6 هزار و 20 هکتار کشت نهال صورت گرفت. امسال نیز متعهد شده ایم که در 30 هزار هکتار دیگر انجام شود.

وی ادامه داد: جهاد نصر با حفر 47 کیلومتر کانال کار بزرگی برای آبرسانی در این مناطق انجام داده است. از 15 هزار هکتار زمین درکشور که باید مالچ پاشی شود حدود 12 هزار و 300 هکتار آن متعلق به خوزستان است.

وی به معضل برق خوزستان هم اشاره و یادآور شد: در این زمینه اقدامات خوبی انجام شده اما سرعت آن به اندازه پروژه فاضلاب و گردو غبار نبوده است. 

وی به فاز دوم طرح 550 هزار هکتاری کشاورزی نیز اشاره و افزود: با تاکید دولت فاز دوم نیز در حال رسیدگی است تا آب مورد نیاز فاز دوم تخصیص داده شود. امیدواریم که این کار تداوم داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهوری بعدازظهر دوشنبه برای سفری 2 روزه و به منظور بهره برداری از چند طرح مهم اقتصادی در راس هیاتی وارد خوزستان شد. 

محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی و محمد شریعتمداری وزیر صنعت،معدن و تجارت، مرتضی بانک مشاور رییس جمهوری و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور ، عیسی کلانتری معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست و محمد سعیدی کیا رییس بنیاد مستضعفان ، معاون اول رییس جمهوری را دراین سفر همراهی می کنند. 

 

48

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۲۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد

حسین جعفری معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی روز پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی ۲ مأموریت مهم دارد که دانش بنیان کردن بخش کشاورزی و ارتقای بهره وری در این حوزه است. مقام عالی وزارت.

وی با اشاره به اینکه سازمان تحقیقات و کشاورزی به عنوان متولی دانش بنیان کردن کشاورزی انتخاب شده است، ادامه داد: دانشگاه‌ها نیز در حوزه کشاورزی پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌دهند، اما چون مأموریتی در این زمینه ندارند، نمی‌شود انتظاراتی هم از آنها داشت؛ اما مرکز تحقیقات و مؤسسات آن باید به نیاز‌های علمی در این حوزه پاسخ دهند.

معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از احصاء ۲۱ چالش در حوزه کشاورزی خبر داد که مانع رسیدن به اهداف حوزه امنیت غذایی است و افزود: همه پروژه‌ها و تحقیقات سازمان در خصوص این چالش‌ها معطوف شده است.

جعفری خاطرنشان کرد: با توجه به افزایشی جمعیتی که وجود دارد، افزایش ضریب دانش در کشاورزی و استفاده از فناوری‌های روز تنها راه حلی است که برای افزایش تولید در پیش رو داریم.

امنیت غذایی وابسته به دانش و تحقیقات است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه در فرآیند توسعه و تولید در کشاورزی عوامل مختلفی دخیل است و در ساختار اجرایی حوزه کشاورزی نیز دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلفی نقش ایفا می‌کنند، گفت: یکی از مهمترین سازمان‌هایی که به نوعی به عوامل انسانی حوزه کشاورزی نیز مرتبط است سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی است.

اکبر فتحی ادامه داد: با توجه به محدودیت‌هایی که در منابع داریم نقش دانش در افزایش تولید و توسعه بخش کشاورزی بی بدیل است و اگر نتوانیم از ظرفیت دانش استفاده کنیم امنیت غذایی دچار خدشه خواهد شد.

وی اظهار کرد: سیاست گذاران نیز به اهمیت دانش توجه ویژه داشته اند و در واقع تحقیق و توسعه بخش کشاورزی همان مراکز تحقیقات کشاورزی است که به جای اینکه هر واحد جداگانه بخش تحقیق و توسعه داشته باشد، به صورت متمرکز در مرکز تحقیقات و کشاورزی این وظیفه انجام خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه جهش تولید زمانی مطرح می‌شود که تولید صورت گرفته و از مرحله رونق نیز گذشته شود، افزود: در این مرحله باید اقداماتی انجام شود که جهش در تولید صورت بگیرد این جهش با شعار صورت نمی‌گیرد بلکه با ارتقای ضریب دانش در همه بخش‌های کشاورزی انجام می‌شود.

فتحی با بیان اینکه امنیت صرفاً به امنیت دفاعی و نظامی محدود نیست، گفت: اگر امنیت غذایی در کشوری نباشد و تولید داخلی وجود نداشته باشد، کشور نمی‌تواند استقلال خود را حفظ کند بنابراین فعالیت‌های همه کسانی که در حوزه امنیت غذایی تلاش می‌کنند مهم است و باید همه اقدامات در این زمینه هماهنگ و پیوسته باشد تا به نتیجه دلخواه دست پیدا کنیم.

در این مراسم به موجب حکمی از طرف سید مجتبی خیام نکوئی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کشور، حسین لطفعلی زاده به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی انتخاب و از زحمات احمد بایبوردی در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • شوراها کمک کنند ظرفیت مردمی پای کار بیاید
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • رییس جمهور برتکمیل پروژه نیمه کاره مونوریل و فرودگاه قم تاکیددارد
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • اجرای طرح آبخیز تا جالیز در لرستان
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • عدالت باید در اجرای پروژه‌های عمرانی خوزستان رعایت شود