Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@22:33:04 GMT

پژمانفر: دولت ساختارهایش را اصلاح کند

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۳۲۷۶۰

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در واکنش به افزایش چند برابری عوارض خروج از کشور گفت: این مسئله ناشی از ضعف شدید برنامه ریزی دولت برای کسب درآمد است.

حجت الاسلام نصرالله پژمانفر در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: در بودجه سال ۹۷ که توسط دولت به مجلس ارائه شد درآمدهای نفتی و غیرنفتی همانند مالیات خیلی غیرواقعی دیده شده و زمانی که درآمدها غیرواقعی باشد طبیعتا هزینه‌ها هم به صورت غیرواقعی پیش بینی می‌‎شود و این موضوع سبب بی انضباطی گسترده در حوزه مالی کشور خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی تصریح کرد: زمانی که شرایط دولت طوری می‌شود که نمی‌تواند خود را اداره کند، مسیر غلطی را پیش می‌گیرد و برای اداره خود، بیشتر دست در جیب مردم می‌کنند که این یکی از بزرگ ترین اشتباهات است و دولت می بایست بجای اینگونه کارها، ساختارهایش را اصلاح نماید. امروز دولت راه مطالبه از مردم را در پیش گرفته که صحیح نیست و باید اقتصاد کشور را اصلاح کرد.
 
پژمانفر ضمن بیان این مطلب که قطعا طرح افزایش عوارض خروج از کشور کارشناسی شده نبوده است، اظهار کرد: زندگی بخشی از مردم بر مبنای همین رفت و آمدهای مرزی است و نمی توانیم به مردم بگوییم رفت و آمد نکنند چراکه معیشت و کار آن ها از همین طریق صورت می‌گیرد، از طرف دیگر بسیاری از این سفرها فرهنگی و زیارتی است.
 
وی ادامه داد: افراد زیادی در طول سال عازم سفرهای زیارتی می شوند و این که ما بدون کارشناسی طرح ها که چه آسیب های داخلی و خارجی برای کشور ایجاد می‌کنند آن‌ها را ارائه کنیم در نتیجه شرایط اجتماعی سخت‌تر خواهد شد. این مسئله ناشی از ضعف شدید برنامه ریزی دولت برای کسب درآمد است.
 
پژمانفر در واکنش به اظهارات سخنگوی دولت مبنی بر حمایت از گردشگری داخلی با اجرای این طرح عنوان کرد: این حرف نامناسبی است چراکه گردشگری داخلی و خارجی دو مقوله متفاوت هستند و علاوه بر این مطلب حتی گردشگری خارجی هم شامل سفرهای زیارتی و غیر آن می شود. بخش زیادی از افرادی که سفرهای زیارتی می روند افرادی هستند که مدت ها به معیشت خود سخت می گیرند تا بتوانند مبلغی را ذخیره کنند و برای یک بار در عمرشان از روستاها و شهرها به عتبات یا سایر سفرهای زیارتی دیگر بروند و این مسئله به اعتقادات مردم گره خورده است، اینطور نیست که تماما این افراد دارای تمکن مالی باشند که سفرهای سیاحتی اروپایی می روند که البته همین سفرها هم با چنین نگاه های ساده و سطحی قابل بررسی نیست که بگوییم حال که امکان سفر به خارج را سخت‌تر کرده‌ایم آن‌ها رو به سفرهای داخلی می‌آوردند، این چنین برداشت‌ها و تعابیری غلط است.
 
وی تصریح کرد: کلیات بودجه ۹۷ نامناسب است و رییس جمهور هم در جلسه دو روز گذشته مجلس اساسا هیچ دفاع درستی از این موضوع انجام ندادند، درحالیکه انتظار بود از کلیات بودجه دفاع کنند، اما مسائل دیگری را عنوان کردند، بعنوان کسی که سال ها در مجلس به ویژه کمیسیون تلفیق بودم و با بودجه آشنا هستم می‌گویم که درآمدها و هزینه ها در این بودجه خیلی غیرواقعی برآورد شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۲۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیازمند تقویت اقناع در دولت هستیم

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی گفت: در شرایط فعلی کشور، نیازمند به‌کارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود، جامعه باید به طور واضح، زیروبم ماجرا را بداند و تحقق این هدف جز با تقویت اطلاع‌رسانی و به‌کارگیری قدرت رسانه صورت نمی‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی فقیه، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با سیدصولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که ظهر امروز به میزبانی دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد، با تأکید بر ضرورت رسیدگی دولت به سفره و معیشت مردم اظهار کرد: طرح کالابرگ الکترونیک از جمله طرح‌های موفق اقتصادی در سال‌های اخیر بود که نفع آن به صورت مستقیم به سفره‌های مردم رسید، با وجود این، نباید محدود به اجرای این طرح‌های معیشتی بمانید، در هر شرایط، تمرکز و توجه اصلی شما باید ناظر بر کنترل گرانی باشد، گرانی را باید به هر طریق کنترل کنید ولو اینکه زبان زور پای کار باشد.

وی ادامه داد: اقتدار حکومتی باید در دو عرصه ارز و گرانی پای کار بیاید. البته در سال‌های اخیر، سیاست‌هایی اتخاد شده که مردم به چشم دیده‌اند تهدیدهای دشمن همچون هویت آن‌ها توخالی است، اما در هر حال، تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت همچنان باید در دستورکار دولت باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی خاطرنشان کرد: این یک حقیقت است که با وجود تلاش‌های مستمر و مجدانه در دولت سیزدهم، همچنان دستاوردهای دولت برای مردم به مرحله تجسم عینی نرسیده و ملموس نشده است. به همین دلیل، تأکید ویژه ما بر رسانه و انعکاس فعالیت‌هاست تا بر مردم روشن شود که در چه حوزه‌هایی کار شده و در چه عرصه‌هایی نیاز به فعالیت وجود دارد.

وی افزود: عمده مطالبه مردم در شرایط فعلی متمرکز بر عرصه‌های اقتصادی است و این‌طور نیست که شما تصور کنید همه‌چیز با ارائه آمار و اعداد و ارقام حل می‌شود. خیر؛ در شرایط فعلی کشور، نیازمند به‌کارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود. جامعه باید به طور واضح، زیروبم ماجرا را بداند و تحقق این هدف جز با تقویت اطلاع‌رسانی و به‌کارگیری قدرت رسانه صورت نمی‌گیرد.

امام جمعه مشهد تأکید کرد: در همه قضایا، رمز موفقیت شما مقارن با میزان اخلاصی است که در عمل دارید، وقتی انسان در عمل مخلص باشد، کار او کار خدا می‌شود و در این شرایط، ذات اقدس پروردگار به اراده قاهر خودش اجازه نخواهد داد کار بر زمین بماند.

برخورداری ۶۰ میلیون ایرانی از طرح کالابرگ فجرانه

سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم با اشاره به کاهش قابل توجه نرخ بیکاری در کشور اظهار کرد: اخیراً سامانه‌ای در وزارت‌خانه تعریف شده که آمار کاملی از همه افراد فاقد شغل در هر گوشه از کشور در آن گردآوری شده است؛ به گونه‌ای که به تفکیک هر شهرستان می‌توان استعلام گرفت که افراد زیر خط فقر یا فاقد شغل چه کسانی هستند.

وی با بیان اینکه ۱۹ میلیون خانوار و حدود ۶۰ میلیون نفر جمعیت به عنوان جامعه هدف طرح کالابرگ الکترونیکی در کشور محسوب می‌شوند، گفت: این طرح از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شد، اما اجرای آزمایشی آن در برخی نقاط کشور، دولت را مصمم کرد تا ایرادات آن را رفع کرده و به صورت ملی و سراسری اجرا کند. دستور مستقیم رئیس‌جمهور نیز بر استمرار اجرای این طرح دلالت دارد و بنابراین، طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد.

کد خبر 749080

دیگر خبرها

  • افشاگری درباره دستکاری تازه دولت رئیسی در مصوبات بودجه ۱۴۰۳
  • نیازمند تقویت اقناع در دولت هستیم
  • تجربه تازه مجلس برای بررسی «سند دخل و خرج کشور»
  • پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم
  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند