Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث‌فرهنگی کردستان گفت: بر اساس ارزیابی‌ها و معیارهای کارشناسانه، صنعتگران و مردم بافرهنگ کردستان، شایسته این عنوان بودند و ثبت جهانی مریوان حقی بود که تأیید شد.

به‌گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کردستان، سیدمحسن علوی مدیرکل میراث‌فرهنگی این استان با اشاره به ثبت مریوان به عنوان شهر جهانی کلاش، از تلاش‌ و خدمات دستگاه‌های ذی‌ربط کشوری، استانی و همچنین فرماندار و مردم شهرستان مریوان تجلیل کرد در این حوزه افزود: ۲۷ آذر جشن این رخداد مهم برگزار می‌شود، که برگزاری این جشن فرصت بسیار مناسبی برای معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بی‌بدیل هنرمندان و صنعتگران تلاشگر کلاش‌باف شهرستان مریوان و سایر مناطق استان، در سطح کشور و جهانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علوی با اشاره به انتخاب شایسته و به حق یکی از شهرهای استان کردستان به‌عنوان شهر جهانی کلاش، افزود: بر اساس تمام ارزیابی‌ها و معیارهای کارشناسانه، هنرمندان، صنعتگران و مردم بافرهنگ کردستان، شایسته این انتخاب و این عنوان بودند و ثبت جهانی مریوان حقی بود که تأیید و تأکید شد.

او اظهار کرد: بدون شک سرمنشأ و مبدأ کلاش، این اثر جهانی، مناطق بکر هورامان است و این اثر فاخر از دل یک فرهنگ چندهزار ساله بیرون آمده است و سالیان سال است دست به دست شده تا به امروز که توانستیم یکی از مناطق استان را که دارای امکانات و پتانسیل‌های لازم است به این نام در جهان ثبت کنیم.

علوی با تأکید بر هورامی بودن کلاش گفت: باید تلاش کنیم نه‌تنها شهر زیبای مریوان بلکه خیابان‌ها، میدان‌ها، کوچه‌ها و پارک‌های سطح استان، کشور و حتی کشورهای خارجی را با این نام یعنی کلاش نام‌گذاری کنیم تا زمینه جهانی شدن و معرفی کردن این کالای فرهنگی و هنری فراهم شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کردستان با اشاره به اینکه ثبت مریوان به‌عنوان شهر جهانی کلاش در بین مردم، هنرمندان، تولیدکنندگان شور و نشاطی مضاعف ایجاد کرده است، اظهار کرد: این امر موجب یک خودباوری، نشاط و انرژی مضاعف در این حوزه شده است که آثار مستقیم و با واسطه آن در سایر بخش‌ها نیز قابل مشاهده و تأمل خواهد بود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۳۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان گفت: در شش ماهه گذشته شاهد رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان بوده‌ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، معصومه حسنی خونسار عصر امروز در دیدار دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری؛ راه‌اندازی محافل قرآنی و کتابخانه هدهد سفید را از اقدامات مؤثر این دولت ذکر کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 54 با کتابخانه عمومی در استان وجود دارد که از این تعداد 16 باب روستایی و 38 باب کتابخانه شهری و مشارکتی با سایر ادارات هستند.

وی از عضویت 51 هزار نفر در کتابخانه‌های کردستان خبر داد و گفت: 900 هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های استان وجود دارد و در شش ماهه گذشته شاهد رشد 3 برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان بوده‌ایم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان افزود: راه‌اندازی کتابخانه مرکزی حضرت آیت‌الله خامنه ای یکی از مهم ترین و برجسته ترین اقدامات در این زمینه بوده که خوشبختانه به خوبی مورد توجه علاقمندان به کتاب و کتابخوانی قرار گرفته است.

وی برگزاری نشست‌های مطالعاتی، نشست‌های کتابخوان، کارگاه‌های آموزشی، جلسات مشاوره، محافل ادبی، نشست‌های جمع‌خوانی کتاب، رونمایی از کتاب، مسابقات کتابخوانی مکتوب و مجازی، نقد کتاب، نشست‌های تخصصی کتابخوان، قصه‌گویی، برنامه‌های ویژه در بخش‌های کودک، جشنواره رضوی، جشنواره قصه‌گویی، طرح‌های «هدهد سفید» و «با هم بخوانیم» را از جمله این برنامه‌ها برشمرد.

حسنی عنوان کرد: در سال گذشته 24 هزار و 500 جلد کتاب با موضوعات متنوع از سوی خیرین و واقفین کتاب اهدا شده که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان خواستار حمایت مسئولان استان از کتابخانه‌های عمومی شد و تصریح کرد: توجه به ترویج فرهنگ کتابخوانی می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای شاخص‌های کتابخوانی داشته باشد.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • بازدید رایگان از موزه های سنندج در روز سنه
  • برگزاری جشنواره سماق درآینده نزدیک باحضور گردشگران داخلی وخارجی
  • رنگ‌ها، جهانی که غالبا از آن غافلیم!
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • ثبت دو وقف جدید کردستان
  • ثبت۲ وقف جدید در کردستان
  • ایران بیشترین دیپلماسی فرهنگی را در منطقه دارد
  • ایران قدرتی منطقه‌ای است که به تدریج به قدرت جهانی تبدیل خواهد شد
  • روز جهانی کتاب World Book Day + پوستر و شعار ۲۰۲۴