Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-25@22:54:52 GMT

اجرای طرح پیشگیری از تنبلی چشم تا نیمه دی ماه

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۳۳۶۰۴

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، معاون امور توسعه و پیشگیری بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه طرح پیشگیری از تنبلی چشم تا نیمه دی ماه ادامه دارد گفت : تا کنون نزدیک به 35 هزار کودک زنجانی تحت غربالگری بینایی قرار گرفتند.

گل نساء آقا محمدی افزود : تنبلی چشم نوعی اختلال بینایی است که اگر به موقع تشخیص و درمان نشود، فرد را از یک یا هر 2 چشم بسیار کم بینا و نابینا خواهد کرد اما با تشخیص به موقع به راحتی قابل درمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: طبق برنامه ریزی های انجام گرفته 168 مهد کودک تحت نظارت بهزیستی استان زنجان ، 12 پایگاه دائمی و 360 پایگاه غیر دائمی در استان زنجان از اول آبان تا نیمه اول دی ماه آماده غربال و سنجش بینایی کودکان 3 تا 6 سال هستند.

آقا محمدی تصریح کرد: برنامه غربالگری تنبلی چشم در روستاهای استان و برای کودکان توسط تیم های سیار و بصورت رایگان اجرا می شود.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد : اشکالات مادرزادی در ساختمان چشم، عیوب انکساری، نزدیک بینی، دوربینی، آستیگماتیسم و لوچی از عوامل مهم ایجاد کننده تنبلی چشم است.

معاون امور توسعه و پیشگیری بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه برنامه غربالگری تنبلی چشم در سه سطح به اجرا در می آید تصریح کرد : در سطح اول ،غربال توسط افرادی انجام می شود که بصورت تئوری و عملی آموزش دیده و با استفاده از چارت و یا دستگاه برای غربال کودکان اقدام می نمایند ، در سطح دوم کودک مشکوک شناسایی شده در سطح اول، توسط اپتو متریست مورد معاینه قرار می گیرد و چنانچه بیمار تشخیص داده شود تحت درمان لازم قرار می گیرد. و اگر نیاز به معاینه و درمان تخصصی داشته باشد به سطح سوم برنامه ارجاع داده شده وتوسط چشم پزشک معاینات دقیق تری بر روی کودک انجام می گیرد.

وی گفت : سال گذشته 42 هزار و 479 نفر در سطح استان تحت غربال قرار گرفتند که از این تعداد 38 هزار و 431 نفر سالم شناسایی شده ، 460 نفر آمبلیوپ ، 857 نفر دارای عیوب انکساری ، 119 نفر استرابیسم و20 نفر سایر بیماری های چشمی را داشته اند و تعداد 4 هزار و 48 نفر به مراکز بینایی سنجی ارجاع داده شدند.

گفتنی است، برنامه غربالگری تنبلی چشم همه ساله و بصورت کشوری از اول آبان ماه به اجرا در می آید و والدینی که دارای فرزندان 3 تا 6 سال هستند می توانند برای غربال تنبلی چشم کودکان خود با در دست داشتن شناسنامه به پایگاه های غربالگری تنبلی چشم در استان یا شهرستان محل سکونت خود مراجعه نموده و از بروز نابینایی و کم بینایی فرزندان خود پیشگیری نمایند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۳۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علیرضا نصیری ظهر پنجشنبه در جلسه هماهنگی اجرای طرح همیاران آرامش، اظهار کرد: این طرح به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی با محوریت فرمانده کلانتری، معاونت فرهنگی و اجتماعی استان و پلیس‌های تخصصی در اردیبهشت ماه جاری اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طرح همیاران آرامش در ۸ نقطه از شهرهای گرگان و گنبد اجرایی می‌شود، افزود: این طرح در ۶ منطقه گرگان و دو منطقه گنبد اجرا خواهد شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی نیروی انتظامی گلستان گفت: همه سازمان‌های خدمات رسان و حمایتی از جمله کمیته امداد، شهرداری، فرمانداری، بسیج، شورا و معتمد محل، خیرین، سازمان‌های مردم نهاد فعال در حوزه‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و عفاف و حجاب با هدف ارتقا توانمندی ساکنان و کمک به حل مشکلات و آسیب‌ها در این طرح مشارکت خواهند داشت.

وی با بیان اینکه تئاتر خیابانی با موضوع یکی از آسیب‌های اجتماعی محله در دو نوبت صبح و بعد ظهر در این محلات اجرایی خواهد شد، گفت: برای حل مسائل مناطق و اجرای طرح، اطلس آسیب‌های موجود استخراج شد.

نصیری اظهار کرد: آسیب‌های اجتماعی به عنوان اموری که نظم عمومی جامعه را به هم می‌زنند و هنجارهای آن را مورد تعرض قرار می‌دهند بسیار حائز اهمیت است و می‌طلبد تلاش‌ها در این زمینه از سوی همه سازمان‌ها بیشتر شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان گلستان با تاکید بر نقش خانواده و آموزش و پرورش در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، فقر، اعتیاد، طلاق، بدحجابی و فضای مجازی و گفت: برخورد هوشمندانه با این معضلات، نیاز به همکاری و همگرایی بیش از پیش تمامی متولیان امر، نخبگان علمی، دینی و فرهنگی، خیرین و همراهی مردم در این زمینه دارد.

کد خبر 6088543

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ایستگاه قانون در استان همدان
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان
  • غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است
  • تداوم اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح خانواده سالم در ۳۶۰۰ مرکز بهداشت | خانواده‌ها در این طرح چه آموزش‌هایی می‌بینند؟ | انجام غربالگریِ روان برای متقاضیان
  • اجرای برنامه پیشگیری از خودکشی در گچساران/ غربالگری سلامت روان
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی