Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@00:53:05 GMT

میکل آنژ افغانستان در ایران + فیلم

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۳۵۳۰۲

میکل آنژ افغانستان در ایران + فیلم

‍‍‍‍‍‍

محمد صفا درباره تازه‌ترین مستندش که به جشنواره «حقیقت» راه یافته است،گفت: لحن "میکل انژ افغانستان" صمیمی است.

به گزارش ایسنا، این کارگردان پیرامون محتوای تازه‌ترین فیلم‌اش توضیح داد: این مستند که کار تحقیق و پژوهش و تصویربرداری آن 5 ماه به طول انجامید، در خصوص یک هنرمند مجسمه‌ساز افغان به نام علیخان عبداللهی است که از سال 68 به ایران مهاجرت کرده و در تهران مشغول به‌ کار شده‌ بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این هنرمند مثل اغلب هنرمندانِ خودآموخته داستان جالبی دارد. جالب از این جهت که چگونه و چطور به ‌کار هنری پرداخته ‌است و در این مسیر شاید هیچ‌وقت فکرش را نمی‌کرده که روزی آثار او در مراکز معتبر داخلی و خارجی به نمایش گذاشته ‌شود.

صفا با بیان اینکه سوژه اصلی این مستند را با دیدن یک مصاحبه در یک روزنامه داخلی با تیتر "میکل آنژ افغانستانی" پیدا کرده است در مورد اهمیت سوژه این مستند، توضیح داد:‌ این مجسمه‌ساز در دوران طالبان شاهد فروریختن و تخریب مجسمه بودا در بامیان افغانستان بوده‌ است و حالا خود، مجسمه‌سازی موفق محسوب می‌شود.

این مستندساز با اشاره به شیوه ساخت مستند «میکل‌آنژ افغانستان» گفت:‌ صداقت و سادگی شخصیت علیخان لحن صمیمانه‌ای به فیلم داده است و امیدوارم مخاطبان نیز با فیلم ارتباط خوبی برقرار کنند و فیلم را دوست داشته باشند. محور اصلی این مستند زندگی و آثار این مجسمه‌ساز است که سعی کردیم مخاطب را با زندگی  و آثار او همراه کنیم.

در پایان این مستند ساز به این نکته اشاره کرد که مهاجران زیادی در ایران زندگی می کنند که اگر بستر مناسبی برای رشد این مهاجران ایجاد شود و فقط صرف کارگر ساده به آنها نگاه نشود، می توانند برای جامعه ایران همانند علیخان عبداللهی موفق باشند.

مستند "میکل آنژ افغانستان" که در جشنواره سینما حقیقت رونمایی می‌شود، محصولی از گروه مستند روایت فتح است که موسسه نجوای زلال هنر مجری طرح آن بوده است.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4


انتهای پیام 

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۵۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه آدم‌هایی که برای عزت ایران می‌کوشند

«برای ایران» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مسعود سلطانی ارج قصه آدم‌هایی است که در راه عزت ایران و تسهیل زندگی برای هم‌نوعشان می‌کوشند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سلطانی در این باره گفت: مجموعه 13 قسمتی «برای ایران»  در حال تولید است و سراغ چهره‌هایی رفته که کار ویژه‌ای انجام داده‌اند.

وی افزود: خانم مهرآور کارمند اورژانس بابل یکی از سوژه‌های «برای ایران» است، کارشناس ارتباطات اورژانس بابل که در اقدامی جان یک نوزاد و مادرش را در ارتفاعات بابل نجات داد. فیلم مکالمه و عملیات امدادرسانی این کارشناس در فضای مجازی موجی از ابراز محبت را به سمت معصومه مهرآور، مامایی که نجاتگر این عملیات بود جاری کرد.
سلطانی گفت: چندی پیش زوجی که با خودرو به دره‌ای در کوی فراز، نزدیک زندان اوین در تهران سقوط کرده بودند، توسط مأموران آتش‌نشانی نجات پیدا کردند، ما در این مجموعه با فرمانده این عملیات هم گفت‌وگو کردیم.

اولین مستند شهید آوینی پس از 44 سال رونمایی شد

سلطانی گفت: از دیگر سوژه‌های این مجموعه می‌شود به مسوول موسسه‌ای که به عروس‌ و دامادها لباس عروس و تجهیزات سفره عقد رایگان اجاره میدهد، نیکوکاری که به افراد کم‌درآمد جهیزیه ارزان می‌فروشد و نیکوکارانی که در مدرسه کودکان کار مشغول‌اند و تیم‌های نجات دریایی و .... اشاره کرد.

او گفت: این مجموعه مستند در تهران، بوشهر، بابل و... تصویربرداری شده و تا امروز 5 قسمت آن آماده پخش است.

تصویربرداری «برای ایران» تولید جدید شبکه مستند مهدی مولایی است و از دیگر عوامل آن می‌توان از تدوینگر: صالح بهشتی و پژوهشگر: مسعود سلطانی ارج اشاره نام برد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نحوه کشته شدن معمر قذافی / انفجار مجسمه‌های بودا در بامیان / حال و هوای شانگهای از دهه 30 تا 80 میلادی / اسرای عراقی با پرچم ایران در تهران
  • آرسنال آماده حمایت 200 میلیون پوندی از آرتتا؛ خرید دو مهاجم لیگ برتری در اولویت
  • برپایی نمایشگاه در خیال در قم
  • مجسمه‌های پرجزئياتی که از مغز مداد خلق شده‌اند (+عکس)
  • بزرگ ترین پفک آلبرتا (عکس)
  • چیدمان هنری برای مظلومیت کودکان غزه
  • آرتتا: آرسنال به خاطر تمامی تلاش‌هایش سزاوار حضور در نیمه نهایی است
  • قصه آدم‌هایی که برای عزت ایران می‌کوشند
  • مجسمه شکری (عکس)
  • مستند «دشمن خوبی» - قسمت اول