Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: مبلغ ۲۳۶ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی به واحدهای تولیدی استان اردبیل با زمینه اشتغال چهار هزار و ۵۰۰ نفر ارائه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، قاسم رحیمی پیش از ظهر امروز در جلسه مجمع بسیج کارگری استان اردبیل اظهار داشت: فرماندهان بسیج کارگری در واحدهای تولیدی استان اردبیل باید در تحقق شعار تولید و اشتغال همکاری ومشارکت همه‌جانبه و جدی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وضعیت اشتغال و جایگاه  و نقش بسیج کارگری گفت: با توجه به عنایت و فرمایشات  مقام معظم رهبری و اینکه امسال سال تولید و اشتغال نامگذاری شده است، باید وظیفه و تلاش ما نیز در این حوزه بیشتر مستمر شود و این موضوع بیش از پیش از اهمیت و پیگیری برخوردار است.

رحیمی افزود: در سال‌های گذشته دغدغه مسئولان اقتصاد محور بود اما رویکرد دولت یازدهم و دوازدهم بر پایه اشتغال محور استوار بوده و دولت با توجه به آمار بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی طرح کارورزی را پیشنهاد کرده تا به این وسیله بتواند در زمینه کسب و کار و اشتغال اقداماتی انجام پذیرد و از این طریق بتوانیم در اجرای فرمایشات و اهداف و منویات مقام معظم رهبری گام برداریم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل بیان کرد: در این خصوص مبلغ 236 میلیارد تومان اعتبار به واحدهای تولیدی با زمینه اشتغال چهار هزار و 500 نفر در نظر گرفته شد و با توجه به اینکه  می‌توان یکی از بازوهای فعال و تاثیرگذار در عرصه اقتصادی، می‌تواند بسیجیان باشند و در این زمینه با رویکرد تعامل با واحدهای تولیدی اهداف را پیگیری و به نتیجه برسانند که امیدوارم این چنین نشست‌ها و هم اندیشی‌ها بتواند گره گشای مسایل اشتغال باشد.

وی اظهار کرد: انتظار ما از فرماندهان بسیج در واحدهای تولیدی، گسترش فرهنگ کار و ایجاد  پایگاه‌های جدید در واحدهای شهرستانی و تلاش به بهبود رابطه و تعامل رابطه کارگر و کارفرما و احترام متقابل و نیز برگزاری برنامه‌های انگیزشی فرهنگی و تفریحی با هدف بالا بردن روحیه تلاش و امید در جامعه کارگری و خانواده‌های کارگران  و تلاش برای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی در بین قشر کارگر است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل تصریح کرد: فرماندهان بسیج کارگری در واحدهای تولیدی می بایست در راستای تحقق شعار تولید و اشتغال همکاری و مساعدت جدی کنند تا فرهنگ کار در واحدهای تولیدی گسترش یابد.

رحیمی افزود: علاوه بر مبحث تولید و اشتغال، لازم و ضروری است که در راستای فرهنگسازی در جامعه برای اصلاح الگوی مصرف و استفاده از کالای ایرانی نیز گام برداریم که در این خصوص تفاهم نامه‌هایی با بسیج سازندگی منعقد شده و از فرماندهان بسیج واحدهای تولیدی در این زمینه نیز انتظار همکاری داریم.

انتهای پیام/

R41374/P1494/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۵۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ هزار هکتار باغ مازندران شناسنامه‌دار شد

ایسنا/مازندران سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با صدور ۸ هزار و ۱۹۳ مورد شناسنامه و کد سلامت محصول، ۱۴ هزار و ۳۴۷ هکتار از باغات استان شناسنامه‌دار شد.

به گزارش ایسنا، بابک مومنی امروز در جلسه شناسنامه‌دار کردن باغات و ارتقاء محصول سالم اظهار کرد: صدور شناسنامه‌ واحدهای تولیدی و کد ارتقاء سلامت محصول یکی از ۵ برنامه و رویکرد سازمان جهاد کشاورزی مازندران در سال جهش تولید با مشارکت مردم است.

وی با بیان اینکه زیرپایه تولید و صادرات محصولات کشاورزی، شناسنامه‌دار کردن واحدهای تولیدی است، ادامه داد: شناسنامه‌دار کردن واحدهای تولیدی هم به تولید هم به فرآیند پس از تولید کمک می‌کند.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه سالانه ۲.۵ میلیون تن مرکبات در استان مازندران تولید می‌شود که حدود ۲ میلیون تن آن در بازه زمانی یک‌ماهه به بازار عرضه می‌شود، گفت: منافع باغداران با این نظام عرضه تامین نمی‌شود چراکه نظام بازار و عرضه محصول ناکارامد است.

این مسئول بیان کرد: اگر بتوانیم ۱۰ درصد مرکبات تولیدی استان را وارد فضای صادرات کنیم و ۲۵ درصد مرکبات تولیدی را با قیمت مناسب و مطلوب عرضه کنیم، ۱۰۰ درصد این محصول از این قیمت پیروی می‌کند.

مومنی اضافه کرد: تولید باید منظم باشد و نظام عرضه به گونه‌ای باشد که ۱۰ درصد مرکبات تولیدی استان معادل ۲۵۰ هزار تن صادر شود.

وی اظهار کرد: محصولی می‌تواند وارد چرخه صادرات شود که شناسنامه‌دار باشد و محصولات شناسنامه دار می تواند با قیمت مناسب عرضه شوند و منافع باغدار را تضمین کنند.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای تولید محصولات کشاورزی جز با شناسنامه‌دار کردن واحدهای تولیدی امکانپذیر نخواهد بود، ادامه داد: برنامه‌ریزی برای شناسنامه‌دار کردن محصولات مرکبات تا پایان فروردین تهیه و ابلاغ شود و برای محصول برنج هم این برنامه تهیه و تدوین شود.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: اجرای کشاورزی قراردادی و عرضه مناسب محصول از مسیر شناسنامه‌دار کردن واحدهای تولیدی می‌گذرد و بر این اساس می‌توان مشخص کرد چه میزان محصول با چه کیفیتی در کدام مزرعه یا باغ تولید و در چه زمانی عرضه می‌شود.

مومنی خاطرنشان کرد: کشاورزان مازندرانی باید هویت‌دار شوند و واحد تولیدی و محصولات تولیدی آن هم باید تعریف شده و شناسنامه‌دار باشد.

وی بیان کرد: سطح کل باغات استان ۱۵۶ هزار و ۵۱۰ هکتار است که تاکنون ۹ هزار و ۵۶۵ نفر به مساحت ۱۵ هزار و ۷۸۲ هکتار برای شناسنامه‌دار شدن باغات خود در سامانه ثبت‌نام کردند.

مومنی  با بیان اینکه ۸ هزار و ۲۴۵ مورد بازدید به مساحت ۱۲ هزار و ۸۷۱ هکتار  از این باغات انجام شد، گفت: با صدور ۸ هزار و ۱۹۳ مورد شناسنامه و کد سلامت محصول، ۱۴ هزار و ۳۴۷ هکتار از باغات استان شناسنامه‌دار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار درباره دستمزد کارگران، بزودی
  • بانک‌ها به جای اعطای تسهیلات مسکن، تجارت می‌کنند
  • فعال شدن صنایع راکد در گرو همکاری بانک‌ها است
  • ۱۴ هزار هکتار باغ مازندران شناسنامه‌دار شد
  • توزیع ۲۲ هزار بسته معیشتی میان مددجویان کمیته امداد مازندران
  • پرداخت تسهیلات ساخت، مردم را به بازار مسکن هدایت می‌کند
  • پرداخت ۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات به واحد‌های تولیدی
  • تعیین مسئول ویژه برای پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی اردبیل
  • پرداخت ۳۱ میلیارد ریال تسهیلات حمایتی به طرح‌های ملی جوانان در استان اردبیل
  • تعیین مسئول ویژه پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی در استان اردبیل ضرورت دارد