Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای سیاست گذاری کنگره ملی ۱۲هزار شهید آذربایجان غربی، کم کاری استان در جهت جمع آوری و مکتوب کردن تاریخ انقلابی استان را یاد آور و دیدار مقام معظم رهبری را بزرگترین دستاورد این کنگره اعلام کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز، سردار سرتیپ دوم عابدین خرم در مراسم تجلیل از دست اندکاران کنگره ملی ۱۲ هزار شهید آذربایجان غربی ضمن تشکر و قدردانی از زحمات خادمان ودست اندکاران این کمیته بخصوص کارگران شهرداری اظهار داشت: این اقدام شهدایی خدمت گزاران را قیمت گذاری نمیتوان کردچرا که همگان با جان و دل در راه شهدا قدم برداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی دیدار مقام معظم رهبری را بزرگترین دستاورد کنگره ملی ۱۲ هزار شهید عنوان کرد و اظهارداشت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا لازم و ضروری است و نباید این یادها منقرض شود.

دبیر شورای سیاست گذاری کنگره ملی ۱۲هزار شهید آذربایجان غربی، با اشاره به برگزاری ۶ اجلاس دراین کنگره تصریح کرد: نگرانی و اضطراب در این مسیر بسیار زیاد بود اما با توسل به روح بلند شهدا تمامی سختی ها سهل و آسان گردید و تک تک شهدا همراه و همیار همه ما شدند.

سردار خرم در ادامه با اشاره به گزیده ای از مشکلات این کنگره ادامه داد: برای ۲۰ هزار نفر از شهرستان های مختلف جهت حضور در کنگره ملی بزرگداشت ۱۲ هزار شهید استان حمل و نقل در سطح استان وجود داشته و به حول و قوه الهی این حمل و نقل به دور از هر گونه مشکل ایمنی برگزار شد.

وی هدف از این کنگره را زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای آذربایجان غربی عنوان کرد و گفت : خدا را شاکریم که توانسیته ایم رضایت مندی مردم بخصوص خانواده های شهدا را به دست آوریم و شاهد تشکرهای گوناگون آنان باشیم.

دبیر شورای سیاست گذاری کنگره ملی ۱۲هزار شهیدآذربایجان غربی، عنوان کرد: اصل کار کنگره پس ار این آغاز می شود و پایان کنگره سرآغاز برنامه ای جدید در راه شهدا است حضرت آقا در تمام سخنان خود به برجستگی فرهنگیان تاکید داشته و میتوان از سخنان ایشان در راستای تکریم گرامی داشت مقام شامخ شهدای استان  کتاب ها استخراج کرده و در اختیار جوانان قرار داد.

سردار خرم تاکید کرد: میتوان یک گنجینه فرهنگی ماندگار از کنگره ملی گرامیداشت ۱۲هزار شهید آذربایجان غربی جهت ارایه به قهرمانان ملی کشور بدست آورد.

وی ادامه داد: آذربایجان غربی در راستای نویسندگی مکتوب و جمع اوری تاریخ انقلابی استان کم کاری کرده است هر اجلاس و کمیته متناسب با کار خود یک دیوان کار مکتوب متفاوت از گزارش کار جمع آوری کرده و نگهداری کند.

دبیر شورای سیاست گذاری کنگره ملی ۱۲ هزار شهید آذربایجان غربی، تشکیل هیاتی اندیشه ورز در راستای جمع آوری تمام مطالب و اقدامات ارائه شده در کنگره را ضروری دانسته و گفت: این کنگره باید به عنوان نقعه عطف تاریخی برای استان باقی بماند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۷۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۶۶ ختم قرآن به نیت شهدای قوچان انجام خواهد شد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علیرضا هراتی مطلق ظهر دوشنبه در حاشیه برگزاری نشست شورای سیاست‌گذاری کنگره ملی یک هزار و ۶۶ شهید قوچان در سالن فرمانداری این شهرستان اظهار کرد: یکی از اقدامات برنامه‌ریزی‌شده برای کنگره ملی یک هزار و ۶۶ شهید این شهرستان برگزاری جلسات ختم قرآن است که یک هزار و ۶۶ ختم قرآن به نیت شهدای قوچان انجام خواهد شد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری کنگره ملی یک هزار و ۶۶ شهید شهرستان قوچان افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، کنگره ملی شهدا در قوچان برای سال جاری در نظر گرفته‌شده است که باید پایه‌های مردمی بودن آن حفظ شود.

وی بابیان اینکه دستگاه‌های اجرایی نیز باید وظایف محوله در حوزه کنگره ملی شهدا را به‌درستی انجام دهند، گفت: اداراتی همچون جهاد کشاورزی باید نسبت به برگزاری یادواره شهدا به نام شهدای اداری خود اقدام کنند و با چاپ و نصب تصاویر شهدا و قرار دادن آن در منظر عمومی، ادارات خود را منقش و مزین به تصاویر شهدا کنند.

هراتی مطلق با اشاره به نقش رزمندگان این شهرستان در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل، بیان کرد: مصاحبه با رزمندگان قوچانی فعال در دوران دفاع مقدس در دستور کار قرار دارد که تاکنون ۲۸ نفر از رزمندگان مؤثر این شهرستان به بیان خاطرات و ناگفتنی‌های دوران هشت سال جنگ تحمیلی پرداختند.

امام جمعه قوچان با یادآوری این موضوع که یکی از اقدامات برنامه‌ریزی‌شده در قالب کنگره یک هزار و ۶۶ شهید این شهرستان برگزاری جلسات ختم قرآن به نیت شهدا و فرستادن ثواب آن به روح پاک و مطهر آنان است، تصریح کرد: علاوه بر این، برخی گروه‌های جهادی و مساجد قوچان در شب‌های جمعه اقدام به پخت غذا می‌کنند که پیگیری‌هایی در حال انجام است که یک هزار و ۶۶ پخت در مساجد هم به نیت شهدا انجام شود.

وی تأکید کرد: هر برنامه‌ای تحت عنوان گرامیداشت یاد و خاطره شهدا یا برنامه‌های فرهنگی و… در این حوزه باید به تصویب شورای سیاست‌گذاری کنگره ملی یک هزار و ۶۶ شهید این شهرستان برسد چون تمام این برنامه‌ها دارای یک دستورالعمل ملی است.

هراتی مطلق با اشاره به گلایه برخی از خانواده‌های معظم شهدا مبنی بر درج نام برخی خیابان‌ها و معابر در این شهرستان به‌ویژه خیابان‌های جدید، به نام شهدا، بیان کرد: برای دیدار با خانواده معظم شهدا و تکریم آنان نیز حتماً با بنیاد شهید هماهنگی انجام شود تا بتوان دیدار همه خانواده‌ها رفت.

کد خبر 6098528

دیگر خبرها

  • چهلمین یادواره نکوداشت مقام معلم و استاد شهید مرتضی مطهری
  • دیدار ملی‌پوشان فوتسال با مقام معظم رهبری
  • اندیشه های قرآنی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز تبیین می شود
  • برگزاری کنگره بین المللی اندیشه های قرآنی مقام معظم رهبری درتبریز
  • دیدار اعضای جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی با خانواده شهید والامقام
  • ۵ کتاب شهدای شهرستان بهارستان رونمایی شد
  • ۱۰۶۶ ختم قرآن به نیت شهدای قوچان انجام خواهد شد
  • فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزار شهدا توجه داشته باشند
  • طرح آمایش سرزمین ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند